samaella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 daha iyisinin 1'i daha iyi diyorlar hala öyle mi
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 nefret kusulacak ne var gerçekten anlamıyorum ya, ortada fol yok yumurta yok. yeni diablo oyunu çıkmasın mı bundan sonra? blizzard'dan babam çıksa yerim gibi bişey de demiyorum yanlış anlaşılmasın, şahsen 4'ü hiç sevmedim. umarım 5. oyunu da çakma mmo yapmazlar. bir tek bu kadar erken duyurulmasını garip buldum, daha diablo 4'e content geliyorken hele 1
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 daha iyisinin 1.si bile diablo 5 ten iyi, o kadar uzucu iste rekabetsizlik.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Niye sovmuyoruz abi cikmamis oyuna. Oyunu yapan firma baskasi mi, 25 senelik oyuna 30 dolara content satan firma degil mi?
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 oyun henüz çıkmadığı için? ortada bi tane teaser var sadece hayır blizzard'ın avukatı değilim banane, istersen söv, ama saçma gözüküyor dışardan ben onu belirtiyorum sadece 1
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 poe2 desen anlarım ama poe1 öyle kazulet bir oyundu ki diablo yasaklansa bile poe1 oynayacağıma excelde bir kolon açar RAND sayılarla oynarım 100 gelirse item düştü sayarım daha zevkli. farede sol klik eskiteceğine gerçekten aç excelde F9 spamle... 1
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Sam, 13.09.2026 12:20 tarihinde dedi ki: Ben seviyordum 4’teki medeniyeti şehirleriyle filan. Offscreen herşeyi yıkıp “somehow heaven lost again”e bağlamalarını sevmedim. Sanctuary’e kötülük yapacakları zaman hariç hiç karışmadılar d2 act4’te yol tarifini saymazsak. d4 konu olarak iyiydi gene, ben onun kadar iyimser değilim şu teaser’ın kurulumundan. Diablo 4'te iyice post-apocalyptic bir fantasy'e bağlamış gibi hissediyordum. Diablo 5'te bunu bir adım daha ileriye götürmüşler. Açıkçası Diablo 1'den Diablo 2'ye geçişi düşününce, Diablo dünyasının bu noktaya gelmesi çok da şaşırtıcı değil de, "somehow Palpatine returned" şeklinde oldu bittiye getirilmesi hoş değil.
samaella Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 biz bunların birleşimini kesmemişmiydik prime evil diye d3 te? o neydi unuttum bak. 1
freedon_nadd Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2026 lan yavaş ben daha 4 ü oynamadım hikaye ne oldu hiç bir fikrim yokta diablo immortalde geri gelmedi mi diablo ? resmi vardı sanki ?
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 (düzenlendi) Bir de plague knight nedir yahu, gene önceki oyunlardan herkesi getirip, paladin/crusader eklememek için takla atmışlar resmen. Ne oldu light mı bitti, çok mu kullandık? çekmedi beni bu hiç. Eylül 14, 2026 Sam tarafından düzenlendi
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 tüm diablo oyunları dahil başlangıçta en çok sınıf bunda olacakmış. 6 sınıf olacak gibi. kalan 1 slot barbar, diğeri büyücü olursa 6. slot belki pala olur.
samaella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Sam, 14.09.2026 05:05 tarihinde dedi ki: Bir de plague knight nedir yahu, gene önceki oyunlardan herkesi getirip, paladin/crusader eklememek için takla atmışlar resmen. Ne oldu light mı bitti, çok mu kullandık? çekmedi beni bu hiç. e melekleri kazığa oturtmuşlar, sanctuary babalara gelmiş, cennet zaten GG'ydi. Exit light enter night hesaabu 1
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 (düzenlendi) Yahu "Somehow Diablo returned" olsa nee olmasa neee... Diablo oynarken dünyayı kurtarmaya çalışanınız falan mı var? Pardon dünya demişim. Senkşuery. Hatta dur arttırayım. Bizzat diablo'yu kesemediğimiz diablo olmaz olsun. Her seferinde somehow dönsün diablo, her seferinde keselim. İyi loot atsın. Beynimizi kapatıp sağ klik, sol klik yaptığımız oyundan ne bekliyonuz anlamıyorum? (Klik???) Eylül 14, 2026 Aceace tarafından düzenlendi
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 şeytan vazgeçer mi abi... 100 kere defetsen 101. ye gelir, kandırmaya çalışır ademoğlunu sdf. ya bir de diablo 5 in çıkacağını, hatta 6 yı da yapacaklarını hepimiz biliyoruz. sadece bu kadar erken beklenmiyordu galiba.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 pattisliborek, 14.09.2026 08:33 tarihinde dedi ki: tüm diablo oyunları dahil başlangıçta en çok sınıf bunda olacakmış. 6 sınıf olacak gibi. kalan 1 slot barbar, diğeri büyücü olursa 6. slot belki pala olur. İki tane kılıç kalkan sınıfını aynı anda koymaları ihtimali sıfırın altında. Bu ucubik nurgle knight o slotu işgal edecek belli ki. samaella, 14.09.2026 08:49 tarihinde dedi ki: e melekleri kazığa oturtmuşlar, sanctuary babalara gelmiş, cennet zaten GG'ydi. Exit light enter night hesaabu Sahibi yok mu, tanrı yok mu? Hatta bu light konsepti d4’te zaten green lantern gibi uygulanmadı mı bütün paladinler kaybolmuşken gene player destur deyip paladin oluyor. Bu herifler d4’e 3 yıl holy knight eklemedi “oyuncular aynısını oynamak istemiyor yenilik iyidir” bahanesiyle ama gene aynı barbarı eklerler kesin. Gitmişler sword/board slotunu bu iğrençlikle kapatmışlar.
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 O konuda katılıyorum. Blizzard ın nedense d3 development sürecinden beri paladine bi garezi var. İnsanlar istedikçe daha da ters gidiyorlar sdf. Halbuki diablo dediğin; pastanın tabana Barbar, sorc, palayı atarsın sonra kremşantisi demon Hunter, çileği Warlock olsun falan dersin… 1
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 blizzardin paladine overall garezi var lol en populer class ama inatla itin poposuna itiyorlar her oyunda yillardir 1
Norak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 o degilde, lead writer jennifer hepler mis burda.. 3 1
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 (düzenlendi) lol gozum isirdiydi ama isim alakasizdi bakmadim ahahah ozempic yaramis timeline coinvergence point figure sdaffdsad -dragon age 2 button-awesome, anders blows up church -anders brevik does utoya shooting -ending of mass effect 3 and project shield -tortanic - end of the rine -gamer entitlement article -gamergate -harambe -brexit -trump presidency Eylül 14, 2026 Laurelin tarafından düzenlendi 1
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Ozellikle gidip bulup reslemisler bu kadini ya, “insan gercekten hayret ediyor” 2
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2026 Diablo 2 ya da 4 cinematicleri daha gazdı ya, şöyle Lilith dönüyorr hesabı bir sunu olsaydı...Bi de hikayeye bakınca Lilith de haklı mı çıktı ne.
Öne çıkan mesajlar