xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 5 yıllık 3008'imizi değiştiriyoruz. ₺2.5m civarı bir arayıştayız. Uzunca bir listeden baya bir eledik. En son BYD Sealion7 (4x2) ile Jeep Compass arasında kaldık. Şu an ikisi de stoklarda yok, muhtemelen geldiğinde fiyatlar yükselmiş olacak. Öneriniz ne olur? Bu araçlarla ilgili tecrübesi olan var mı?
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 byd geleceği sıkıntılı marka türkiye'de. fabrika yapacaklardı yapmadılar falan. bir gecede ithalatı falan durur sonra mağdur olabilirsiniz.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 geçen avrupa birliği gümrük hedesine girdik diye haber vardı, made in eu olunca vergi hedelerinden mi ne yırtacaklarmış. Şimdi yine fabrika vs için talep olur herhalde.
vivavale Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 (düzenlendi) TOGG kampanya sadece elektrikli araç almak için bile değerlendirilir, bence seçenekler arasında Dursun bir köşede. Hatta 500-600 bin nakit varsa evdeki 2. - 3. Araç bile olur öylesine güzel finansman. https://www.togg.com.tr/sales-and-finance?gad_source=1&gad_campaignid=20954825644&gbraid=0AAAAA9RMQXN_B8me1WCpTD78bJiEczFYJ&gclid=EAIaIQobChMI_PO_tfOfkwMVG1eRBR1Doi6sEAAYASAAEgJ-FfD_BwE 1,7 Mio TL 48 ay 2,44 aylık 70k Aracın toplam bedeli 2,3 Mio TL civarı Mart 14, 2026 vivavale tarafından düzenlendi
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 togg ne olm dfgf binmeye utanır insan, zaten o para da etmez. 1 1
vivavale Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Hor görmeye gerek yok. O para etmez ama avantajlı finansman kampanyası ile yeni ve elektrikli araç almak mantıklı. Tesla, Byd vb. Çoğu elektrikli aracı test ettim, kullandım. Multimedya dışında TOGG çok geride olduğu söylenemez. Op un bütçesine göre de gayet mantıklı.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Togg'un yazılımı adam etseler mükemmel araba. windows 95 pcleri gibi sürekli restart falan istiyor araba.
marksman Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 Mesaj tarihi: Mart 14, 2026 BYD nin parçasını bulmakta sorun yaşarsınız. Jeep hiç düşünme. kia ev 6 baktınız mı?
xaty Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 EV6 online baktım sadece, liste fiyatı 3.5m diye liste dışı TOGG geleceğine güvenmiyorum, başlarda çok sorun yaşayan vardı etrafımda ama onlar düzeldi sanırım. BYD Türkiye'ye yatırım yapar mı yapmaz mı bilmiyorum ama Avrupa'da üretimine başladı, arttırmayı planlıyor, ve pazar payı bu kadar büyük firma kolay kolay TR'den çekilmez. Yedek parça konusu tüm elektrikliler için aşağı yukarı aynı, o parametreye çok takılmıyorum. Aslında biraz kafamız elektrik vs benzin/hibrit şeklinde karışık. Elektrik iyi güzel ama hala teknoloji ve regülasyonlar oturmadı. 2027-2028'de ciddi iyileşmeler olacak. Her gün 30-50km işe git gel yapan veya sürekli şehir dışı uzun yol giden insanlar değiliz. Elektrikliden kısa vadede kazanç sağlayalım demiyoruz o yüzden. Böyle olunca da 2 yıl içinde aracın değeri düşer mi, hatta yeni çıkan gelişmelerle yüzüne bakılmaz bi hale gelir mi korkusu var. Başta liste uzundu: Skoda Elroq, Cupra Formentor, Mini Countryman E, Volvo Ex30, C-HR, MG7, Omoda7 elediklerimiz arasında.
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Ikinci el temiz bi full ds7 alır geçerdim 2.5-3m civarı param olsa
µh Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 (düzenlendi) Fistan, 14.03.2026 21:33 tarihinde dedi ki: togg ne olm dfgf binmeye utanır insan, zaten o para da etmez. Togg kendi fiyat aralığındaki en konforlu araba. Finansman desteği olduğu için 2. eli ölü öyle bir dert var. ahmedinejad, 14.03.2026 22:04 tarihinde dedi ki: Togg'un yazılımı adam etseler mükemmel araba. windows 95 pcleri gibi sürekli restart falan istiyor araba. 1 yılda 4-5 kere falan res attım. Yazılım, android oto+applecarplay olmaması en büyük negatif yanları. BYD'nin araba dolu gemisini bekletiyorlar limanda, fabrika kazığından dolayı ne olacağı belirsiz şuan. Mart 15, 2026 µh tarafından düzenlendi 1
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Basligi favliyom ben. Temmuz’da basimiza bir is gelmezse biz de arabayi upgrade edecegiz. Sinirimiz biraz daha dusuk borca girmek istemedigimiz icin ama 2. ellerine falan bakariz. Ben Qashqai’lere yuksegim. Karim Compass istiyordu ama Ingiliz arabalari bana yaramaz geliyor. Markadan bagimsiz sanki tum arabalar 2-2.5’tan basliyor gibi ve kagit uzerinde hepsi ayni. Cok sacma bir piyasa var.
df Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 hepsi her donanımı koyuyor artık. servis kalitesi ve kozmetik tercihlere göre seç. ama son ekşi sözlük qashqai rezaletini incele. servis kalitesi yerlerde gibi.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 jeep ingiliz değil amerikan ama şu an stellantis grubunda
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Fiat grubunda diye ben onları italyan sanıyodum, kullanılan motorlar vs ortak olunca.
neokrasi Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 param hangi honda ya da toyota'ya yetiyorsa onu alırdım.
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Mesaj tarihi: Mart 15, 2026 Lexus yok mu tr’de? Lexus alin. Toyota dayanikliliginda ve adam gibi luks araba deneyimi veriyor. O olmazsa volvo kullanip begenmistim ben en son.
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2026 Mesaj tarihi: Mart 16, 2026 Toyota diyorum ben. Araba eksperi değilim, ama araştırdığım (ve burada açtığım topiclerden de gördüğüm) kadarıyla gayet taş gibi araba. TOGG gibi Tesla gibi arabalarda gereksiz dokunmatik panel takıntısı var. Benim gibi o tip şeyleri sevmeyen kişiler için de Toyota çok iyi tercih. Lexus daha pahalıydı en son baktığımda. Ama Lexus'a para yetiyorsa o da alınabilir tabii. Sonuçta aynı grubun markası.
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2026 Mesaj tarihi: Mart 16, 2026 (düzenlendi) skodayı niye eledin? gerçi yeni gelen elektriklilerini bilmiyorum ama benzinliden çok memnunum ben nazar değmesin eylülde 2 yıl olacak. içi dışı her şey vw zaten, eksisi yok artısı var skodanın ilave ekledikleriyle. vag grubunun ultra lüks segment olmayan markalarında bir tek audi tokatlar bence skodayı, onun da fiyat performansı çok kötü türkiyede gereksiz pahalı. 1 tane a3 fiyatına 2 tane fabia alıyosun neredeyse. aynı motor ve aynı platform 2 araç.... a3 mqb-evo'ymuş gerçi pardon, bi tık uzun varyantı mqb-a0'ın ama aynı sayılırlar imho Mart 16, 2026 Silphatos tarafından düzenlendi 1
xaty Mesaj tarihi: Mart 16, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2026 Skoda benzinli fiyatları 3m+, elektrikli Elroq var fiyatça uygun ama menzili kısa.
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2026 Mesaj tarihi: Mart 16, 2026 scala veya kamiq ufak mı gelir? en alt paketleri gerçi ama 1.79m ve 1.86m kampanyalı 2026 modeller
xaty Mesaj tarihi: Mart 16, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2026 Kamiq hacim olarak küçük, Scala boyutları OK ama aradığımız tip değil. Alt paketler ve limite sokulmaya zorlanan paketlerde saçma özellikler kaldırılmış, bunu Skoda için demiyorum; her markada benzer durum var maalesef, o yüzden biraz yukarı çıkacaz gibi duruyor ister istemez. Şerit takibi, kör nokta uyarısını o fiyattaki araçtan niye kaldırırsın ki.. 1
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2026 Mesaj tarihi: Mart 16, 2026 Abi bazen adamlar o ozellikleri koyunca aracin fiyati 1m artiyor sacma sapan. Bence 2. el falan da bakin temiz kullanilmis 1 2 yillik, az kilometrede.
df Mesaj tarihi: Mart 16, 2026 Mesaj tarihi: Mart 16, 2026 babama karoq sportline almıştım beğeniyorum onu baya. tek kötü gelen şeyi arka kamera dandikliği oldu. gerçi çoğu ekonomik arabada aynısı var sanırım. 2 3 arabada daha birebir aynısını gördüm.
Öne çıkan mesajlar