S-H Mesaj tarihi: Mart 28, 2026 Mesaj tarihi: Mart 28, 2026 (düzenlendi) evet +10 yapmak kolay fakat üst limit şimdiden çok yüksek, o yüzden rating kasanlar için kolay demek doğru olmaz. Mart 28, 2026 S-H tarafından düzenlendi
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 blizz TRY'yi kaldırıp EU'ya geçiriyormuş bizi mail geldi, size de gelmiştir. Alıntı Your transaction currency will change from Turkish Lira to Euro no sooner than 60 days from the date of this notification. If you have any Battle.net® Balance in Turkish Lira on your account, it'll be converted to an equivalent amount of Euro when the currency change occurs. The exchange rate to be used will be from tcmb.gov.tr and will use the spot FX rate from the day before the change to the new currency. You'll then be able to shop Battle.net in your new transaction currency, with prices adjusted accordingly across all of our products and services. If you are planning to become a World of Warcraft® subscriber, please note that all subscriptions after the change will be billed in Euro, and will be subject to updated pricing as set out below: Recurring Plans 12-month: EUR 131.88 (EUR 10.99 cost per month) 6-month: EUR 65.94 (EUR 10.99 cost per month) 3-month: EUR 35.97 (EUR 11.99 cost per month) 1-month: EUR 12.99 Game Time 60-days: EUR 25.98 Thank you for bearing with us. We know change can be difficult but we appreciate your loyalty.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 bi bizi silkmeyen blizzard kalmıştı teşekkürler
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 olm bare regional yapsaydınız euro üzerinden, yok direk sokmuşlar. Microsoft dedik falan ama iyi geçiriyorlar. diğer bölgeleri anca ayar çekmişler bize euro. https://eu.forums.blizzard.com/en/wow/t/price-update-on-subscription-options-and-game-time-for-world-of-warcraft/616941 As a result of our review, on June 22, 2026, the pricing for recurring subscription plans in United Kingdom, Kazakhstan, and Georgia will be adjusted as follows: SUBSCRIPTION PLANGBPKZTGEL 1-month - Previous price9.99489933.99 1-month – new price10.99649939.99 3-month – previous price28.171349994.99 3-month – new price30.4317999109.99 6-month – previous price52.1423999169.99 6-month – new price55.7932999203.99 12-month – previous price104.2847998339.98 12-month – new price111.5865998406.98 Furthermore, the Turkish Lira (TRY) will be changed to euro (EUR) in Battle.net. The pricing for recurring subscription plans in Turkey will be adjusted as follows: SUBSCRIPTION PLANPRICEMONTHLY COST 1-month12.99 €12.99 € 3-month35.97 €11.99 € 6-month65.94 €10.99 € 12-month131.88 €10.99 € 1 1
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 kur anlık olarak takip edilecekmiş bi de. bu gün 600tl verdin, yarın 650 olabilir
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 (düzenlendi) o sanırım sırf wallet currency için, 1 gün önceki kurdan çevireceğiz diyor. Gerisi euro oluyor zaten TL falan kalmıyor. Yerel fiyatlandırma bile yok oradaki euro fiyatları zaten genel olanlar. Nisan 22, 2026 Darksun tarafından düzenlendi
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 blizzard bizim yandaş medyayı takip ediyor galiba, gerçekten dünya lideri zannettiler bizi
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Bir daha da artık gamepass’den görürler benim paramı yerel fiyatlandırma cidden olmayacaksa.
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Saeros, 23.04.2026 00:33 tarihinde dedi ki: blizzard bizim yandaş medyayı takip ediyor galiba, gerçekten dünya lideri zannettiler bizi ne yani dünya lideri değilmiyiz yoksa? o kadar iha siha ney pekim?
samaella Mesaj tarihi: Nisan 23, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2026 Oyun ilm çıktığında kaç Euro veriyorduk?
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 23, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2026 300 lira 5.7euro olan yıllık wow hedesi 10.99 a çıkıyor.
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 23, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2026 globalde de zam yapılmış uk'ye. ve son patch hayvan gibi bug dolu. global linç yiyiyorlar xD
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 23, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2026 Diablo geliyor kapatırım hesabı bu ara.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 şunun rezilliğine bakın ya. utanmadan yarışmasını yapmışlar bir de. taktik yok bir şey yok daha çok mobu toplayıp kesebilen ve hayatta kalabilen kazanıyor. cc yok, sap yok, sheep yok, gelen patroldan kaçmak yok falan filan. ne hale getirmişler oyunu. 1
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 yaklaşık 10 yıldır dungeonlarda hex, sap, polymorph gibi uzun süreli cc kullanılmıyor zaten.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 10 mu? TBC heroic nerf ve prot paladin in viable olmasi ile bitti o donem, TBC de. pull em all and aoe oldu instancelar. risk&reward degmiyordu zaten, badge farmliyordun. pre-nerf tbc heroiclerinde 2 trap tutmak zorunda kalan hunter olarak net eglenceli diyemiycem 2 saatte instance bitirme cilesine. WOTLK de kimse heroic yapmiyordu release de. sonra dungeon finder ile daily bonus koydular, tier setleri badge ile alma koydular o zamanda kiyamet koptuydu. Dungeon finder sonrasi ben 15dk dungeon finder cd i bitmeden temizliodum halls of reflection disindaki butun heroicleri tank olarak. bossa kadar herseyi cekiodum lol cata da geri getirmeyi denediler, release heroicleri zordu, raidler zordu ve kimse oynamak istemedi. 3 saat zaman harcamaya degmiyordu gene. 5 kisilik contentin hicbir manasi yoktu gene. MOP da bunu cozmek icin challenge mode getirdiler, saglam tuttu odul vermedigi halde. Draenor da benzerini yaptilar. Legion ve mythic plus ile oturdu iste. su anda 5man content hicbirzaman olmadigi kadar saglikli Alıntı daha çok mobu toplayıp kesebilen ve hayatta kalabilen kazanıyor. cc yok, sap yok, sheep yok, gelen patroldan kaçmak yo o dedigin execution, taktik, gameplay vs diil. her pull oncesi 5 dk marklamaca filan. sonunda tank & spank zevksiz bosslar m+ da rotayi, pull sirasini ve nerede chainleyecegini bilmen, comp un filan onemli. CC ole pull oncesi hangi dusmani oldurmeyelim den, hangisi basimiza bela ona cast ettirtmeyelim e dondu. tank olarak hicbir iki run ayni gibi gelmiyor puglayinca. parti iyi oyniyorsa chain pull, BL bastirip tum odayi cekebiliyorum ama grup yeto ise 2. pullda anliyorsun tank olarak. paladin tankim, oyundaki en cok interrupt bende olabilir, dungeon basi 40-50 interrupt yapiyorum averaj DPS 10-15 averaj iken, ben yuzde 90 i consistent interruptlarken bir tane tankbustera dps interrupt atmaz ise key cop oluyor. o iki packi bir arada cekme karari DPS e guveniyormuyum, guvenmiyormuyum a bakiyor pulldan once uc tane marker koymak yerine.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 (düzenlendi) ya o oyunda fiili olarak kullanılmasın tamam. sen bir yarışma düzenliyorsun. ortaya hedef koyuyorsun. bu mudur hedefin. cc'ler 1 dakika falan yapmasın mesela 20 sn olsun max. yine hızlı şekilde kesmek gereksin ama bu nedir ya. bosslarla beraber 30 tane trash aoe kesiyor millet. sen bunu yarışma diye izletiyorsun insanlara. yav inturupt bile yok muhtemelen şu an 300 tane mob olduğu için etrafta. arena gibi olmalı bence dungeonlar. Mayıs 16, 2026 ahmedinejad tarafından düzenlendi
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Laurelin, 16.05.2026 21:59 tarihinde dedi ki: 10 mu? legionda gelen m+ sisteminden sonra sıfır oldu işte, öncesinde çok nadir de olsa tek tük kullanılıyordu işte. cata heroicleri zordu işte dediğin gibi kullanılıyordu bazı yerlerde. ahmedinejad, 16.05.2026 21:59 tarihinde dedi ki: ya o oyunda fiili olarak kullanılmasın tamam. sen bir yarışma düzenliyorsun. ortaya hedef koyuyorsun. bu mudur hedefin. cc'ler 1 dakika falan yapmasın mesela 20 sn olsun max. yine hızlı şekilde kesmek gereksin ama bu nedir ya. bosslarla beraber 30 tane trash aoe kesiyor millet. sen bunu yarışma diye izletiyorsun insanlara. yav inturupt bile yok muhtemelen şu an 300 tane mob olduğu için etrafta. arena gibi olmalı bence dungeonlar. interrupt olmama imkanı yok şuan, bazı yerlerde kaçan tek interrupt direkt keyi yakıyor. @Laurelindediği gibi şuan chain pull, mobları castlerini senkronize edip cc'ler ile mass interrupt etmek, sıkıntılı grupları birleştirmemek, optimum BL kullanımı, skipler vs. bunlar stratejiyi belirliyor.
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2026 Birde bu expansion çok sağlam removal yaptılar skill talent ve abilitylere, geçen sezon 2 aoe interrupt 2 single interrupt varken suan 1-1 oldular mesela.
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2026 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2026 ahmedinejad, 16.05.2026 20:59 tarihinde dedi ki: ya o oyunda fiili olarak kullanılmasın tamam. sen bir yarışma düzenliyorsun. ortaya hedef koyuyorsun. bu mudur hedefin. cc'ler 1 dakika falan yapmasın mesela 20 sn olsun max. yine hızlı şekilde kesmek gereksin ama bu nedir ya. bosslarla beraber 30 tane trash aoe kesiyor millet. sen bunu yarışma diye izletiyorsun insanlara. yav inturupt bile yok muhtemelen şu an 300 tane mob olduğu için etrafta. arena gibi olmalı bence dungeonlar. abi dedigin skill degil, bak execution anlatiyorsun 25 senelik gameplay history yi nostalji ile cope atarak UO dan beri endgame PVE yapiyorum online, hareket ekonomisi rakibin seni oldurmeden sen onu oldur idi hep bir seyi oldurmenin en etkili yolu dayak yemek degil, hit almamak. bu gerek UO da at ile balrog kitelama olsun yada hunter ile 1 saat mob kitelama. evet, mob cok vuruyorsa ve mitigate edemiyorsan kitelarsin. bugun cogu oyuncu bilmez bunu misal, mobu 3 hunter ucgene alip distracting shot ile ping pong yapmisligimiz var vanillada. bu eglenceli bir game design mi? hayir. skill ceiling cok yuksek ve zaman kaybi EQ sonrasi wow ile tank-dps-heal ucgenini oturttu wow tank durup damage yicek healer onu heallicak dps mobu oldurucek simdi buradaki resource ekonomisi healerin manasi, mana bittimi pic oluyordu. innervate cevirmece vs vs bin turlu sey denedik. sonra leash ekledi blizzard ilk, bossu northrend den vael in odasina kitelama diye lol sonra enrage timer/berserk ler geldi tank icin vanillada effective health onemli idi, sonra ortaya ciktiki dodge-parry stack diminishing return yokken cok daha etkili capleyince vs vs. normalde paladin tankin trash oldugu DK metasinda ben olmiyordum paladin ile avoidance stack, ardent defendir proclari, shield block cap vs vs. boss swing tanki olduremiyorsa cozum nedir? 1-castler 2-gameplay mekanikleri blizzard birinciye abandi ilk. bu baska sorun yaratti, cogu tankin bile interrupti yoktu. interrupt icin rogue aliyordun. sonra her tanka, sonra her spece sonra healara bile interrupt verdiler. sonra is chain interruptlara dondu, onu koordine etmek icin addon yuklemen gerekti, blizzard addonlara savas acti vs vs kissadan hisse, CC yi mecbur yapiyorduk cunki moblarin verdigi damage i mitigate etme sansimiz yoktu. bu iyi bir dizayn degildi cunki oyunu yavaslattigi gibi, refleksi degil pre-pull koordinasyonu odullendiriyordu. hicbir ozelligi yoktu bu moblarin. vanillada akilda kalan tek eglenceli trash aq20/40 daki anubshatlarin meteor mekanigi olabilir ahah, oda ogrenince faceroll idi shadowlands le her boka tankbustler verdiler, tank olarak DPS interrupt etsin diye dua etmek disinda birsey yapamiyordum. interrupt / avengers shield i basmadan tut / stun / gg su anda trash mekanik olarak cok daha zorlayici onceki explere kiyasla. pit of saron revampinda gozukuyro bu en guzel. yarasa gelip healeri kacirinca ve dps reactlamayinca gg. cozumu yarasayi sheeplemek degil, yarasayi focuslayip kontrollu cekmek. 2 yarasa ayni anda cekince, bir healer bir dps kaptiklarinda wipe direk. ama kolay su anda onceki sezonlara gore, burnout vermiyor eskisi gibi. 3400 rating odulu vs prestiji oturttu, casual lar 10+ girmek istemiyor cok reward caplendiginden leziz o yuzden. SL de ilk sezon tank ile KSM kasarken yedigim burnoutu bana baska bir oyun yasatmadi, 3 expansiondir oyundanda, m+ danda sogumustum lol NW gene tank execution ve coordinasyon (ve aptal covenant seysi) idi pure (denathrius bufflarini timelamayi saymaz isek ki bu ornek haritada yok muhtemel s1 diil) sanguine halls cok cok daha kotuydu lol. 2. boss ve koridoru ve son bossa kadarki olan gauntlet te terden 5 kilo filan vermistim kicikirik 15 key icin. 3 run sonrasi 1 saat kafayi kapamam gerekiodu. alir almaz oyunu sildiydim lol su anda gayet tadinda bence dengesi, o kadar hardcore kasmaya gerek yok. isteyen iste MDT deki tryhardlar gibi deneyebilir class stackliyerek. 1
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2026 okumadım ama bu kadar yazdıysa bi bildiği vardır 3
Öne çıkan mesajlar