Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RAM kurakligi ve yokluk (tesekkurler AI)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Laurelin, 07.01.2026 21:51 tarihinde dedi ki:

7 sene once tasindim oturdugum eve, bir boktan saat taktiydim elektrikli, 7 senede masallag bir kere bile elektrik gitmedi

sonra turkiyeyi hatirliom, gece oyun oynarken bi saat 2-3 arasi istanbulda mutlaka gidip geliodu 5dk dsaffdsa

Amerikan filmlerindeki saatten almıştım yatak odasına fişli. 2 ayda yıldım devamlı saat ayarlamaktan.

• Haha 1
Mesaj tarihi:
df, 08.01.2026 07:30 tarihinde dedi ki:

klasik eski binalar. istanbulun %80 inde yoktur abi proje mi vardı eskiden. sonradan bina ana hattına takılıyor. büyük şeyleri ana sigorta kapatıyor o yüzden can riski olmuyor. ama her daireye hat çekme, kırma işine üşeniyorlar. o yüzden dairelerde daha küçük çaplı dalgalanmalar oluyor. genelde bu şekilde eski binalar. yani binada hiç yok değil ama daireye getirmemişler. elektronikler için o dalgalanmalar riskli.

abi dunyanin en regule bolgesindeyim ve binamda duzgun topraklama yok ahauahu

insaat tarihi 1873

ev yapilirken bole camasir, bulasik makinasini gectim banyo bile yapmamislar, avluya hamam yapmislar, merkezi gazhaneden

mutfak icin sonradan topraklama yapilmis, su borusuna bagli banyado. eger boruyu plastik boru ile degistirdilerse muhtemel topraklama yok ahahaha

bataklik almanlari

• Haha 1
Mesaj tarihi:

deprem yok abi sizin orada. altyapı çok sallanmıyor o yüzden. kasımda 3.4lük deprem olmuş, son on yılda ölçülen en şiddetli depremlerden birisiymiş. nemden koruduğun sürece dayanır o altyapı. 

• Yeni Oluştur...