ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2025 (düzenlendi) cengiz olmasa pozisyonunuz yok yav. gayet iyi oynuyor adam. al gol de attı adam Ekim 18, 2025 ahmedinejad tarafından düzenlendi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2025 Ulan bu takıma nasıl yeniliyorsunuz. İlk yarı iki pas yapamadı admalarndndj
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2025 Futbol oynamıyor beşiktaş. gs maçında da söyledim sonrasında da. Sergenin değişiklikler gene yanlış.
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 18, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2025 2 yarı başında golü izleyip dışarı çıktım. Yenilmiş takım şaka gibi
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2025 (düzenlendi) Bir dünyanın en iyi forveti Semih vardı ne oldu ona ha tamam İtalyaya gitmiş Ekim 18, 2025 MrLevie tarafından düzenlendi
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 18, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2025 Serdal Adalı haklı çıktı. Beşiktaş kasımda havlu atmadı....
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 19, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2025 Genç Necip ve Mert kaptanlıktan alınmış, yerlerine Orkun ve Ndidi gelmiş.
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 20, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2025 Memiktaşıma saplamışlar yine :d daha beterini istiyorum, bu noktaya nasıl geldiği belli bu işlerin Atçılar hevesini alınca bi tur da hamsiyi getirsinler takımın başına, hamsicilerin de gönlü olsun, o da sıçıp batırsın, sonra yine kurtar bizi atçı diye ağlansın, bu loopta devam :d
Raze Mesaj tarihi: Ekim 20, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2025 ne adalı ne de sergen hayal kırıklığı yaratmadı. hocaya sabretmek lazım, süre vermek lazım derim normalde de, o adam bu adam değil. sergen mi yapacak yapılanma? tvlerde kendi ettiği lafları şimdi ai ile kendine ettiriyorlar. elimizde hıyar var, cacık bile yapamıyoruz, tuzlayıp yemekten başka seçenek yok. çok iyi adamlar çerçöpün arasında kaynayıp gidiyor ona yanıyorum
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 20, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2025 sergen'in gelmesi işte yönetime zaman kazandırdı. Basını susturdu. Getirdiği ekibe bak aldığı oyunculara bak zaten ne bekliyorsun. Beşiktaş'ı müthiş bir vasatlığa alıştırdılar. Hamsi falan diyoruz da şu takıma hamsi dededen başkası daha iyi performans gösteremedi. Artık o da yaşlandı zaten uğraşılmaz.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2025 çağdaş atan aslında getirilebilirdi. Orkun ve abrams transferleri beklentiyi yükseltti, aslında kötü kadro yok ama hem takımda moraller 0 hem de düzgün bir hoca yok. Sergen 3-4 maç daha batırdıktan sonra yönetime küfür eder kovdurur kendini. zaten şuan bile kaçmak için yer arıyordur.
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 20, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2025 bLackcha0s, 20.10.2025 10:50 tarihinde dedi ki: sergen'in gelmesi işte yönetime zaman kazandırdı. Basını susturdu. Getirdiği ekibe bak aldığı oyunculara bak zaten ne bekliyorsun. Beşiktaş'ı müthiş bir vasatlığa alıştırdılar. Hamsi falan diyoruz da şu takıma hamsi dededen başkası daha iyi performans gösteremedi. Artık o da yaşlandı zaten uğraşılmaz. Hamsiyle terimin çağı geçti, tamam yaptılar zamanında ne yaptılarsa, bu saatten sonra bu isimlerden bi cacık olmaz. Fener morinyoyu getirdiğinde de mal lan bunlar demiştim. Çünkü o adam da bitik, geçti gitti çağı. Gvb yi ole yi yiyip atçı getiren sevgili kulübüme, atçının kendisine, nasıl geldiğine tekrar, neler yaşandığına hiç girmicem. Onun bizi şamp yaptığı sene tamamen bala göte aldık ligi, dümenden şampiyonluk. Bu da bilinsin. :d
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 22, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2025 Hayattan soğudum ne kötü maçtı. Oyun adına sahada bişi yapmadı takım ama 3 gol attılar şaka gibi. Son gol iptal edildi ama bariz goldü yani, dizden seken topa ne yapsın adam ayrıca zorlarsan el çalana kadar faul de vardı pozisyonda, Taylan i arkadan itiyor adam neyse. Rafa kayıplar da idi, savunma da Emirhan olmasa en az 3 yerdik bu arada. Ayrıca GK Mert çok iyi kaleci lafı olmaz ama ayrı bir şanssızlığı var adamın, golü mıknatıs gibi çekiyor adam, takım farka gidiyor mesela ama gereksiz bir gol yiyor çok ilginç şekilde. Ersin daha iyi bir GK değil yine de daha başarılı oluyor. Abraham yeteneksizi fırsatçı yine beleş ten 2 gol attı. Orkun aşırı kötü bir futbolcu lan nasıl Portekiz'de top oynatmislar anlamıyorum. Emirhan, Devrim, Mustafa gençleri beğeniyorum ben bir kaç maça taş gibi olurlar, Taylan kötü ama bariz 1.lig topçusu. Konya da Muleka cenabeti vardı, sabah kadar oynasalar gol atamazdı. Özetle berbat bir oyun ama farklı galibiyet, 3 puan mis. Böyle böyle kazanmayı öğrenecek takım.
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 26, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2025 5 dk Beşiktaş oldu şaka gibi Konsantre yok takımda
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2025 Takım daha iyiydi. Abraham hayal kırıklığı. Açıkçası alındığına sevinmiştim ama amatör gibi. 2 direk , 5 kaçan net, 1 kaçan penaltı. Yapacak bir şey yok
FuCKiR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2025 Daha iyi dediğim anadolu takımı seviyesindeyiz. Ötesi yok takımda
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2025 iyi ya bu senede ekimde havlu attik istikrar devam 1
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2025 olum bi mac farkli oynayin ya besiktailiginizi yapmayin
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2025 ulan bu bjknın da şeyi bi bize kalkıyo ne hikmetse, neyse ki maç dengelendi ama 2. devre fener bence alır maçı bir de şikrinyar olmasa önüne gelen üçler bizi, osterwolde kağıttan kaplan stoper olarak
df Mesaj tarihi: Kasım 2, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2025 kanser ilacı forma sponsorluğu versin bize ya. baktık işler kolay başladı hemen müdahele ettik. kolay galibiyet haram çünkü
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 2, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2025 ohh bee duran emmi çıktı sahneye sonunda çakma osimhenim benim asfsds
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 2, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2025 (düzenlendi) Bu kaçıncı derbi artık sayamıyorum böyle elimizden aptallığımız ile kaçıyor ya deliriyorum. Kk yediğimiz goller off Beşiktaş’ın çocuğu, herkes onu istiyor dediğimiz adam köyde toprak sahada top oynar gibi giriyor adama. İş bilmez teknik direktör bir boktan anlıyormuş gibi pozisyona itirazdan kart yiyor muhteşem bir kulüp keşke KHK ile falan kapatılsa kayyum falan atsana Kasım 2, 2025 bLackcha0s tarafından düzenlendi
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2025 Yani şu son saniye verilmeyen penaltı nedir abi adam bomboş şut çekecekken arkadan itip düşürüyorsun bakmıyorsun bile pozisyona. Haklı bir kırmızı verip altında ezildi kararın resmen hakem.
Öne çıkan mesajlar