Duygucuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2025 işte bunu yapabildiği için süper adam diyoruz yoksa düz adam derdik
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2025 beğendim ben filmi. Superman/Lex/Lois çok iyi olmuşlar. Hatta bütün karakterleri oynayanlar tam oturmuş. Comiclerine en yakın film bu olmuş heralde. Aksiyon, efektler filan da iyiydi. Biraz fazla hızlı gitti hikaye, origin story ile uğraşmayıp direk aradan dalıyor hikayeye film ama beni rahatsız etmedi. Güzeldi sonuçta, böyle devam etsin yeni DCU.
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2025 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2025 Filmi bayılmamakla birlikte beğendim. Gittiğime memnunum ama aklımda uzun süre kalacak bir film değil. 1
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2025 Beklediğim kadar iyi değildi, ama kötü de değildi. 7/10.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2025 Beklediğimden iyiydi sanki. Marvel filmi gibi yapmaya çalışmışlar. Bol esprili, garip karakterlerli... Superman ağırbaşlı adamdan öte çocuk gibi. Bakışları filan da öyle. Spoiler Bu yaratılan ülkeler Filistin - İsrail muhabbetine atıf değil mi net bir şekilde?
progamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2025 https://bsky.app/profile/did:plc:lotavzt36yanhfy3j3gpysyj/post/3lxx3ggtass2i?ref_src=embed Man of Tomorrow. In theatres July 9, 2027 Superman 2 yi duyurmuş Gunn
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2026 yeni seyrettim, fragman çıktığında gömmüştüm ama beğendim çünkü içinde Spoiler green lantern’in idf’i yoketmesi ve hawkgirl’ün netanyahu’yu gebertmesi var. “amerika israil hatırına superman’i bile öldürür” mesajı da tam olmuş. james gunn’ı ilk defa takdir ettim bu kadar önemli bir mesaj verdiği için. mossad psyops kudurmuş internet’te zaten o hasbara maymun farmları çalışmış. yazan ellerine sağlık.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2026 immigrant olmak woke olmak anlamına geliyorsa ABD'nin kurucu babaları da woke. göçebe toplulukların hepsi woke. o zaman:
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2026 kurucu babalar baya woke ki lol hos gerci bill of rights in kendisi woke lol onu dusunurken jesus in woke oldugu geldi aklima 1
Raze Mesaj tarihi: Haziran 2, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2026 lol woke poşetini geniş tutalım her şey içine girsin, böylece identity politics, equality of outcome, kid transition gibi saçma şeyler arada kaynasın. woke denince akla gelen liberty, freedom değil, yemeyelim kimseyi daha güzel önerme: immigrant olmak woke olmak anlamına geliyorsa yaşları 8 ile 19 arası 4 eşli ışid kaçağı abdül kardeşimiz de woke superman'i de ayrıca sevmem, hiçbir gerçek sorunu çözmeyen röntgenci, saplantılı prim kovalayan hıyarın teki. 1
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2026 iste bunlar chp de mutlak butkan geyigi varken ozan guven, kanye konserine gidilir gidilmezmi tartisanlarin muhabbetleri, same playbook kid transition olayi kadar kolpa olay yok birde, trans sporcu olayida ole. toplumda outrage yaraticak teorik, 100 kisiden fazlasini baglamayan meseleleri toplumun temel sorunu yapip, asil sorunlari tartismamak hayir american brain rot mu daha hizli yayildi, turkiye hep bu konuda rekabetcimiydi bilmiom. bizde gerci teror/ kurt meseleleri ile basladi bu muhabbetler konusunda ayrisma sovyetler coktugunden sonra amerikan uniparty sistemin dusmani kalmadi. demokrat ile cumhuriyetcinin farki bole cok fringe meselelere indi. hadi bu heriflerin buna ihtiyaci vardi fukuyama efendi tarihi sonlandirdigi icin (lol) ozal ile bize girdi bu amerikan tatlisu liberalizmi, ete sute bulasmayan, toplum icin bir gelecek hayal etmeyen, projesi olmayan, lise duzeyi ogrenilen sistemik sloganlar ile (turkiye laiktir laik kalacak / andimiz gibi) papaganlik yapmak. su bi donem cehap teyzelerinin facebookta isimlerinin onune T.C. yazmasi gibi, su dikine Ataturk arkasinda turk bayragi flamalari gibi. hicbir siyasi mesaji, vizyonu, toplum icin onerisi olmayan ici bos sloganlar bak amerikan baskani kendi kendisini mahkemeye verip, kendi kontrolundeki adalet bakanligi ile kendisi ile uzlasmaya gidip kendisine tazminat odiyor, demokratlar hasanabi cancellanmali vs tartisiyor israel ve corporate consolidation tartisamadiklari icin cambaza bak oynaniyor ve zekiyim diye takilanlar elinde tuz ile kosuyor lol corpo consilidation ile algoritmanin onunuze attigi, hosunuza giden seyleri soyleyen streamerlara, influencerlara bole ciritik dusunme becerisini outsource etti insanlar. hos simdi AI ya veriolar ayni ihaleyi. woke her zaman ve daima fransiz ihtilali ile gelen adalet, hurrriyet ve kardeslik idi (evet, donemi icin ttihatcilar woke idi lol) https://www.un.org/en/about-us/universal-declaration-of-human-rights Alıntı Article 1 All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in a spirit of brotherhood. les bir canli formu oldugumuz icin su cumleyi kabul etmek zul geliyor cogumuza. butun herseyin ozeti bu.
Raze Mesaj tarihi: Haziran 2, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2026 Alıntı Article 1 All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are endowed with reason and conscience and should act towards one another in a spirit of brotherhood, except for the "100 kisiden fazlasini baglamayan kid transition olayi, trans sporcu olayi vb kolpa olaylar. les bir canlı formu olduğumuz için savunmasız canlılara yapılanları, başkalarının haklarına yapılan gaspları ufak yaa bunlar diye geçiştirebiliyoruz. önemli olan asıl sorunlar başkaysa atlayın işte bunları, "saçma ya bu, ne gerzeklik" deyin geçin. ama önemsiz demene rağmen sence önemli ki demiyorsun. bu geyip chp deki kk'nın 6lı masa muhabbetinde de vardı. niye dincilere mv slotu veriyorsunuz, niye aday sensin dendiğinde daha önemli temel konular, asıl sorunlar vardı. onlara takılmayın şimdi deniyordu. bi de nedir bu asıl sorun retoriği anlamıyorum, 2sini ayna anda tartışamıyor muyuz, hay allah daha önemli konulara bakamadım, baksam çözülmüş olacaktı, bununla vakit kaybettim.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2026 cunki beraber yasamamiz icin uzlasmamiz gerekiyor, hayatta kalmak icin beraber yasamak zorundayiz, medeniyetin yapitasi ozgurlugumuzu bilincli sekilde kollektif cikarlari yararina kisitlamak bu kisitlamanin miktari ve riza mekanizmasi dedigimiz sey sosyal sozlesme, modern devletin yapitasida bu essek gibi calisicaksin, gelirinin yuzde 50 sine cokekecez vergi diye ancak bunun karsiliginda senin canini, malini koruyup belli hizmetler vericez. kolelik gecmiste mantikli idi, afrikali senin benim gibi insan diil, amerikali yerli incilde yok demekki insan degil diye riza olusturup coktuler israel ayni sekilde bu topraklar 3000 sene once bana vaadedildi diye kendi akrabasi filistinlileri insan olarak gormuyor savas dedigimiz sey siyasetin baska yollarla surdurulmesinden ibaret atlamayiyorum cunki hedefe konmaktan yildim, sabahtan aksama siyasetciler benim grubumu hedef aliyor multeci ve trans oldugum icin. asli astari olmayan bir suru sacma sapan haber yuzunden gercek hayatta magduriyete ugruyorum. yok multecilere ev veriyorlar, para veriyorlarmis. yok sirketler lgbt diyince terfi veriyormus. 83000 calisanin oldugu sirkette benim gibi 3 kisi vardi, 1 kaldik yakinda bende cikicam hic kalmicak. medyaya baksan virtue signaling, progressive liberale mal satalim diye sanki icersi san fransico gay bari imaji ciziyor PR lol. Sirketler ise almak istemedi uzun sure, salak salak birisi taciz eder, birisi bisi yapar hukuki baslarina bela olurum diye. kaziya kaziya is sahibi oldum, vatandasligimi aldim bole 6 senedir averaj vatandasin yuzde 90 indan cok kazanip o kadar vergi odiyorum bu topluma sonra edgelordu teki cikip clickbait bisi koyuyor DEI tokenlarla ilgili damarim patliyor. Kendi camiam beni cancelliyor "dusmanla isbirligi yapiyorum, kapitalizme hizmet ediyorum" diye. kolay cunki meydana cikip bagirmak, cok fazla fon var. 4-5 kisi birlesip dernek kurup kendi gecimlerini sagliyor bu fonlardan, ne kadar tahrik ederler ise toplumu, o kadar haber oluyor. Drag queen getirip cocuklarla okuma saati duzenlemek istedigi bazi salaklar, engel oldum ve kotu insan ilan edildim. 3-5 oportunist calismadan bos beles gecimini surdursun diye malzeme vermek. Istanbuldada ole idi, taksim diye israr etmeyelim diyince "o zaman polis mudehale etmez, kamera onunde dayak yemek lazimki AB den fon alalim" muhabbeti dondu. Hah iste bu fasit daire fasistleri basa getirdi, simdi ayni tayfa asiri sagcilar development aidi kesti diye agliyor, hayatlari dalga dubara ile para kazanmak. Geldi gene pride ayi, linkedin de surekli "inspirational speaker" coldcall yapiyor, gelelim sirketine DEI paneli yapalim, cok cesurum ben polonyada baskentte gayim diye sahneye ciktim, ne acilar cektim" hede hodo acitasyon. kolay para, performatif iyilik uzerine kurulu tatlisu liberalligi. hayatinda kim oldugu icin suratina kapi carpilmamis, tanimadigi bir ulkede yeniden hayat kurmak icin sevdigi herkesi birakip sokaklarda kalmak zorunda kalmamis tatlisu liberalleri, ve bunlarin they/them kafasi yuzunden varolmayan bir dunyaya ikna olmus, odasindan cikmayan, en buyuk ikonlari dus almayan, hicbir meziyeti olmayan mal bir wow oyuncusu olan tiplere esit ifrit oluyorum. amerikan brain rot gercek, hersey tiyatro, virtue signal yapalim yolumuzu bulalim. kamera onunde kavga (debate) edip arkada beraber ezelim keko paralarini. nerdrotic sagdan bi video atsin, tucker yeni M&M ler neden woke diye aglasin, soldan ver brad tube u, ver israeli elestiremedigi icin, saglik sistemini elestiremedigi icin #BLM, #refugeeswelcome yazan liberali dernek kurmus teyze iste, multecilere dil kitabi dagitiyor, kapidan yollamisti beni "sen multeci olmak icin cok beyazsin" diye. tam o kafa iste, sonra cok cynic olarak beni ilan ediyorlar lol sonra farkediyorumki superman in yanlizi benim yanlizligim entellektuel olarak 250 karakterden otesini okuyamayan gerizekalilara dondurduler canim medeniyeti, harbiden kitlelerin okumasi gerekmiyormus demekki, bosuna kan dokmusuz fransiz ihtilalinden beri aydinlanmayi tabana yaymak icin.
Raze Mesaj tarihi: Haziran 3, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2026 Laurelin, 03.06.2026 00:08 tarihinde dedi ki: cunki beraber yasamamiz icin uzlasmamiz gerekiyor, hayatta kalmak icin beraber yasamak zorundayiz, medeniyetin yapitasi ozgurlugumuzu bilincli sekilde kollektif cikarlari yararina kisitlamak bu benim ilk cümleme yanıt ise -başka bir bağlam bulamadım çünkü- o zaman niye human rights article 1 paylaşıp buna uyulmamasından dert yanıyorsun? kendin de bahsettiğin çoğunluk içerisindesin? Laurelin, 03.06.2026 00:08 tarihinde dedi ki: kolelik gecmiste mantikli idi, afrikali senin benim gibi insan diil, amerikali yerli incilde yok demekki insan degil diye riza olusturup coktuler israel ayni sekilde bu topraklar 3000 sene once bana vaadedildi diye kendi akrabasi filistinlileri insan olarak gormuyor savas dedigimiz sey siyasetin baska yollarla surdurulmesinden ibaret true dat Spoiler Laurelin, 03.06.2026 00:08 tarihinde dedi ki: atlamayiyorum cunki ..... kendin (haklı/haksız) atlayamadığın konu için cambaza bak yapılıyor diye küçümseyip başkalarından bunu beklemen, bence çok mantıklı değil. gerçi atlayamadığım demişsin ama saçma sapan şeylerin de karşısında durmuşsun, niye sahipleniyorsun anlamadım. Laurelin, 03.06.2026 00:08 tarihinde dedi ki: 250 karakterden otesini okuyamayan gerizekalilara dondurduler canim medeniyeti, harbiden kitlelerin okumasi gerekmiyormus demekki, bosuna kan dokmusuz fransiz ihtilalinden beri aydinlanmayi tabana yaymak icin. canım medeniyet hep buydu, ufak bi zaman aralığında 0-4 yaş arası sağlıklı beslenmeyle ortalama zeka seviyesi biraz arttı, onun üstesinden de Midgley kardeşimiz kurşunlu benzinle geldi sağolsun. son olarak; soxum supermanın yalnızlığına
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2026 benim entelektüel yanlızlığım aynı süpermeninki gibi... dağın tepesinde tek başına oturmak ne kadar zor biliomsn... 2
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2026 Raze, 02.06.2026 15:36 tarihinde dedi ki: lol woke poşetini geniş tutalım her şey içine girsin, böylece identity politics, equality of outcome, kid transition gibi saçma şeyler arada kaynasın. woke denince akla gelen liberty, freedom değil, yemeyelim kimseyi daha güzel önerme: immigrant olmak woke olmak anlamına geliyorsa yaşları 8 ile 19 arası 4 eşli ışid kaçağı abdül kardeşimiz de woke superman'i de ayrıca sevmem, hiçbir gerçek sorunu çözmeyen röntgenci, saplantılı prim kovalayan hıyarın teki. "woke" mevzusu ilk çıktığında aslında eleştirilen şey belirgin bir neoliberal kültürün zorla egemen yapılmaya çalışılmasıydı. Alt-right kesim bunu solcu düşmanlığı ve kadın düşmanlığına çevirmek için ağzında sakız yaptı. "Sol" olduğu söylenen Demokrat Parti ise "woke diye bir şey yoktur, kelimenin orjini African American temellidir" diye tüm bu eleştirileri elinin tersiyle itmeye çabaladı. bugün her gördüğü şeye "woke" diye bağıran aşırı devletçi ama liberteryen geçinen kesimin derdi de özgürlükler veya İsa değil zaten. Mamdani seçildi diye "sosyalizm geldi liberty bitti" diye ağlayan tipler. mesela Punisher özünde corrupted polisleri döven ama sıradan vatandaşı koruyan bir karakterken, bunlar onun logosunu devlet corruption'ınını savunmak ve sıradan vatandaşı dövmek için kullanır oldular. eğer onlar woke poşetini bu kadar geniş tutmasalardı, yaşları 8 ile 19 arası 4 eşli ışid kaçağı abdül kardeşimiz de woke olmayacaktı. işi feci sulandırıp her beğenmediği şeye "woke" denmesinin sonucudur. Türkiye'de Atatürk'ü görse "sjw", ABD'de Thomas Jefferson'ı görse "woke" diyecekleri noktaya geldik. günümüzde equality of outcome gözüme çok da kötü gelmiyor artık. Epstein gibi aşırı zenginlerin yaptıkları ortadayken, bu sisteme format atılması şart.
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2026 goldbären, 3.06.2026 09:59 tarihinde dedi ki: benim entelektüel yanlızlığım aynı süpermeninki gibi... dağın tepesinde tek başına oturmak ne kadar zor biliomsn... manzara guzel
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2026 Bütün yönetim çarklarını dünya ölçeğinde ele geçirmiş soykırımcı faşistlere dayak atmak politik yelpazenin her açısında based. Superman ve justice gang’in ellerine sağlık. Hasbaracıları kudurttuğu sürece benden alkış. “Süpermeni biz yaptık bizi dövemez” feryatları sarı güneş gibi boostladı.
Raze Mesaj tarihi: Haziran 3, 2026 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2026 Bone, 03.06.2026 11:02 tarihinde dedi ki: "woke" mevzusu ilk çıktığında aslında eleştirilen şey belirgin bir neoliberal kültürün zorla egemen yapılmaya çalışılmasıydı. evet, vurgu "zorla"da Bone, 03.06.2026 11:02 tarihinde dedi ki: Alt-right kesim bunu solcu düşmanlığı ve kadın düşmanlığına çevirmek için ağzında sakız yaptı. demokratlarda tuzlukla koşmasalardı, alt-right'ın ekmeğine yağ sürmeselerdi. ölmek için seçtikleri tepeye bak. sen merit based değil de ırk kotalı işe alacaksın, bunları sorgulayanlara da ırkçı diyeceksin. oh the irony Bone, 03.06.2026 11:02 tarihinde dedi ki: eğer onlar woke poşetini bu kadar geniş tutmasalardı, yaşları 8 ile 19 arası 4 eşli ışid kaçağı abdül kardeşimiz de woke olmayacaktı. işi feci sulandırıp her beğenmediği şeye "woke" denmesinin sonucudur. Türkiye'de Atatürk'ü görse "sjw", ABD'de Thomas Jefferson'ı görse "woke" diyecekleri noktaya geldik. woke poşetini sağcılar geniş tutmuyor, aksine poşeti daraltıp tanımını sadece bu saçma mevzularla yapıyor. "akıllı" demokratlar da bu mevzulara sahip çıkıp poşetin içinden çıkmıyor. sen bu radikal fikirlere sahip çıkarsan trump da çıkıp radical leftist der yani. gene dua etmek lazım, trump yerine bush (baba olan oğlu değil) gibi düz politika yapabilen biri olsa solun umudu bile olmaz 2-3 seçim. Bone, 03.06.2026 11:02 tarihinde dedi ki: günümüzde equality of outcome gözüme çok da kötü gelmiyor artık. bu bi tyranny'nin başka bi tanesiyle değişimi olur en fazla Bone, 03.06.2026 11:02 tarihinde dedi ki: Epstein gibi aşırı zenginlerin yaptıkları ortadayken, bu sisteme format atılması şart. bundaki olay epsteinin yaptıkları değil ki. Yani o da kendi başına facia tabi ama asıl ortaya çıkan şey israilin gerek şantaj gerek rüşvetle abdyı puppet state yapması. buna demokrat/republic farketmeden taban uyandı, iki tarafta da dile getirilip milyonlarca izleniyor. politikacılar para=başarı denklemi yüzünden katlanıyor sanki şu an, o denklemin değiştiğini anlayınca tekrar pivotlayacaklardır. 1
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2026 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2026 Raze, 03.06.2026 15:58 tarihinde dedi ki: bu bi tyranny'nin başka bi tanesiyle değişimi olur en fazla belki... şu zamana kadar equality of opportunity savundum hep tam da bu dediğin şey yüzünden. ama dengeler aşırı bozulmuş durumda.
Öne çıkan mesajlar