Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Superman (2025)

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Superman'i sıkıcı bir karakter olarak bulurdum. Ama bunun çözümü New 52 Superman, Injustice Superman veya Snyder'ın Batman'leşmiş Superman'i değildi. Neyse ki bu deconstruction akımının sonuna geldik, Superman'e ihtiyaç duyduğu reconstruction sağlanıyor. Marvel hater ve Synder fanları bu filme de çemkirecektir, ama bence trailerlardan güzel bir Superman deneyimi çıkacak gibi hissettiriyor. En önemlisi, Superman'i olması gerektiği "Symbol of Hope" olarak sunmaları.

Mesaj tarihi:

Man of Steel - 7.1, Batman v Superman: Dawn of Justice - 6.5, Suicide Squad - 5.9 puanlar alırken,
Guardians of the Galaxy - 8.0,  Guardians of the Galaxy Vol. 2 - 7.6, Guardians of the Galaxy Vol. 3 - 7.9 puanlar almış. 

James Gunn'ın çizgi roman filmlerinde daha istikrarlı sonuçları var. o yüzden Gunn'a güvenim, Snyder'a güvenimden çok daha fazla.

Mesaj tarihi:
dasaaa, 12.06.2025 16:02 tarihinde dedi ki:

ilk sahne icin konusayim. tuttugu sey beton ise cok sacma abi.. 2 bina ust uste. adam avuc ici ile betonu tutup durduruyor.

bu nasil bilimsizliktir!

inşaat balonu patladı mı

Mesaj tarihi:

o binaların içinde olup ölenleri düşünmüyor, gidiyor "betonu nasıl durdurur" diyor. işte bunlar hep batının ahlaksızlığını almaktan.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

bir de bu videodan "hope!!" nasil cikarttiniz abi?

bina dusuyor, siperman tutuyor.

ikinci sahne, ucagin kapisi aciliyor, fortress of solitude icine giriyorlar, zenci abla robotlara elleri ile sadiriyor. kotu adam cool adam yuruyusu yapiyor gozunu bile kirpmadan.

ucuncu sahne, siperman asfalt yiyor

dorduncu sahne, siperman opusuyor, ahlaksizlik

besinci sahne covid olmus sipermani anasi babasi seviyor.

altinci sahne kotu adam "la sipermn senin annnskym!" diyor. hakkat diyor bunu.

yedinci sahne once asfalta, sonra yataga yatan siperman simdi de kara yatiyor.

sekizinci sahne, robotlar sipermeni son yolculuguna ugurlar gibi, poposuna pamuk tikayip, omuzlar uzerinde tasiyorlar.

YAZI GIRIYOR CEYMIS GANN!!

dokuzuncu sahne, sipermeni isiga tutuyorlar icinde ataturk filigrani var mi diye

onuncu sahne, godzilla ben ne alaka ya! diyor

onbirinci sahne, kocaman bi cyclops "abi peki ben ne alaka!" diyor. isik saciyor binaya. (binalarin sucu ne? neden binalari yikiyorsunuz? acik arazide dovusun la)

onikinci sahne, ucan sipermen yumruk atip curuk azi disini operasyonsuz aliyor.

GENE YAZI GIRIYOR 9-11 binalarin devrildigi gun.

onucuncu sahne, hz musa denizi yariyor.

ondorduncu sahne, temu'dan alinmis acik yesil hulk "buyuk mavi, hareket cekme!" diyor

onbesinci sahne, sipermen. boystan black noir'a kosuyor. black "ben ne alaka ya" diye dusunuyor ama konusmuyor hic. sadece dusunuyor. bu arada en azindan black akilli, beyzbol gibi becerisiz bir oyun sahasinda kavga ediyorlar. bina yikmadan, efendi efendi

YAZI GIRIYOR YINE "TUM DUNYA....."

onaltinci sahne, millet odada en kotu yere konulmus televizyona bakiyor. kimisi heyecanla bahsi yatti mi diye endiseleniyor.

onyedinci sahne, zenci top atiyor.

onsekizinci sahne, sipermen uzayda hentai monsterin tacizine ugruyor. bekaretini kaybediyor. elinde yasayamadigi cocuklugunu temsil eden oyuncak bebegi var.

ondokuzuncu sahne, araba bile parkedemeyen bi kadin "allah yardimcimiz olsun" diyip vitamin kapsulunu atesliyor gokyuzune.

yirmicni sahne,  sipermen metal bi dingil ile bi dingile vuruyor

YAZI "...SANA GIRSIN!"

yirmibirinci sahne, ic savasta komsularinin kulagini, parmagini kesenler, sipermen sipermen diyor. "turkiyeye gidip gocmen olmak istiyoruz, bizi esenyurta tasi" diye panktart acip, gosteriyor yapiyor.

yirmiikinci sahne, secimi kaybeden kotu adam, balkon konusmasinda potikare ceketliyi gorunce sinirlenmis. olm, hizmet kazandi, ne bagiriyon!

yirmiucuncu sahne, sipermen godzilla yaninda, kizin boynunu kiriyor. hayin la.

yirmidorduncu sahne, pis bir zenci "olm gene mi yattin tasha!" diyor. bu treylerde sipermen hep bi yerlere yatiyor hakkaten.

yirmibesinci sahne, agent smithler vs neo sahnesi yapmislar iste.

LOGO DA GIRSIN!

yirmi altinci sahne, "memelerime bakma" diyor sipermen, taciz, tecavuz sonrasi alinganlik normal tabii.

son sahne,sipermen yumurtya dogru ucusuyor.

umut neresinde abi?

adam yatti surekli, robotlar kabristana goturdu, tecavuz ettiler tentacle pron ile bir de bi suru filmden konuk oyuncu cagirmislar... hulk var, black noir var, cyclops var, godzilla var.. var yani. ama umudu gormedim ben.

dasaaa tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

bir felaket olduğunda Superman'in gelip kurtaracağını bilmen, kötü karakterler ne yaparsa yapsın Superman'in yeniden kalkıp mücadele etmesi, halkın Lex Luthor yerine Superman'in tarafında durması...

1*WdNHeY5gIRSwziFNnBYjGg.jpeg

Mesaj tarihi:

trailerı sevmedim

kamerayı oyuncuların ağzına sokmuşlar sürekli, hoşuma gitmedi

lex luthor için seçtikleri eleman da inanılmaz süt duruyor, daha milli bile olmamış sanki

cıvık cıvık her yerden bişey fışkırıyor, çoluk çocuk eğlendirir

Mesaj tarihi:

süpermen kadar saçma bir karakter olamaz ya. Tam amerikan kafası. Bir tane adam var ölmüyor hiçbişey olmuyor herkesi herşeyi dövüyor falan adı da süper 🙂
Sonra ya buna bi lore yazalım bu kadar saçma olmaz diye işte uzaylıydı başka gezegenden geldiydi bilmem ne

• Kustum 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)
lovecraft0Z, 16.06.2025 09:24 tarihinde dedi ki:

süpermen kadar saçma bir karakter olamaz ya. Tam amerikan kafası. Bir tane adam var ölmüyor hiçbişey olmuyor herkesi herşeyi dövüyor falan adı da süper 🙂
Sonra ya buna bi lore yazalım bu kadar saçma olmaz diye işte uzaylıydı başka gezegenden geldiydi bilmem ne

tx9ta9ed4hj61.jpg

Bone tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:
Bone, 12.06.2025 20:19 tarihinde dedi ki:

bir felaket olduğunda Superman'in gelip kurtaracağını bilmen, kötü karakterler ne yaparsa yapsın Superman'in yeniden kalkıp mücadele etmesi, halkın Lex Luthor yerine Superman'in tarafında durması...

olm genel olarak her super kahraman filmi boyle... gerci yine soruyorum, bunda "umut" olup otekilerde olmayan ne var?

ayni b ok, sadece rengi farkli iste. otekisinde biyiklari cgi ile kapatilmis superman vardi, gritty coloured. simdi rengini kosla ile acmislar. sevimli kopek koymuslar.

ahmedinejad, 12.06.2025 22:15 tarihinde dedi ki:

Bu DC bir beceremedi bu film işlerini ya. 

aslinda sanirim superhero filmlerinin boku ciktigini da soyleybiliriz sdfsdf. cok tatsiz ve beklentisiz bir hale geldi.

hatta umuyorum ki bu film de sinemada guzelce batar, biter de "su cizgi roman filmini cekelim" yerine dogru duzgun filmlere para verilmeye baslanilir.

yoksa "haydi yeniden siperman cekelim, haydi yeniden orumcek adam-orumcek kadin-orumcek yenge cekelim.." sonu yok bunun. 

90larda sinema daha ozgun yapimlar verebiliyordu.

• Like 2
Mesaj tarihi:

Superman in hikayesinde biraz daha farklı şeyler var ama bence. Diğer çoğu süper kahraman bulunduğu yere dünyaya bağlı bi şekilde. Süpermen daha ziyade her şeyini kaybetse de dünyayı seçiyor gibi. Adam süper. Biz onun binde biri iken tr yi tercih etmiyoruz düşün asd.

Mesaj tarihi:
dasaaa, 16.06.2025 12:33 tarihinde dedi ki:

olm genel olarak her super kahraman filmi boyle... gerci yine soruyorum, bunda "umut" olup otekilerde olmayan ne var?

ayni b ok, sadece rengi farkli iste. otekisinde biyiklari cgi ile kapatilmis superman vardi, gritty coloured. simdi rengini kosla ile acmislar. sevimli kopek koymuslar.

benim için ne anlama geldiğini söyledim.

dediğiminden ikna olmadıysan, Google'da "why Superman is the paragon of Hope?" diye yazıp, reddit tartışmalarında felan aradığın cevabı bulabilirsin.

Mesaj tarihi:
Akhlaur, 16.06.2025 19:50 tarihinde dedi ki:

Superman in hikayesinde biraz daha farklı şeyler var ama bence. Diğer çoğu süper kahraman bulunduğu yere dünyaya bağlı bi şekilde. Süpermen daha ziyade her şeyini kaybetse de dünyayı seçiyor gibi. Adam süper. Biz onun binde biri iken tr yi tercih etmiyoruz düşün asd.

adam oksuz olm, ne kaybettigini bi yere kadar biliyor. anasi-babasi da var gerci onu cok seven. oksuz bile sayilmaz.

Mesaj tarihi:

her ne kadar (her genc kiz gibi) sevginin muazzam gucune inansam dahi (Sevgi dunyalari degistirebilir, herkez keske birbirini cok sevse) o kadar yuk / 2 el (haydi 320 cm2 diyelim) tasimaz. boyle zimbalar gecer.

• Yeni Oluştur...