MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2025 Hakemi de yeneceksin diyen biriyim genelde ama bu nedir ya.
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2025 O dediğin süperligde olur. şampiyonlar liginde böyle kadroylayken olacak şey değil hakemi de yenmek
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 25, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2025 dayanın aslanlarım koçyiğitlerim son dakka
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2025 Bu eksiklerle gs nin işi zor, rotasyonu bayağı kötü bu sene takımın. Geçen sene yedekten kim girse iş yapıyordu.
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2025 (düzenlendi) Geçen sene de uefada ilk 8 hayali kuruyorduk yalan olduk. Şimdi de elenip tepetaklak olmasak bari. İlkay, barış, sane yoktu. icardi üç kere topa dokundu. Hakkımız varken transfer istemeyen, 14 kişiyle sezonu bitireceğine inanan Okan hocaya da saygılar. Kasım 25, 2025 Cthulhu tarafından düzenlendi
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 26, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2025 Geçen yıl da aynısını yapmıştı, kadro geniş olunca oyuncuları yönetemiyor okan o yüzden dar kadro ile devam edebileceğini sanıyor ama bu sene de dar kadro kurbanı olduk, şu maçı kazansak ilk 24 garantileyecektik hatta ilk 8 imkanı doğacaktı şimdi ilk 24 ü de riske attık. Bir de tamam kadro çok sakat var ama abi her sene mi aynı şey olur her sene bu aylarda takımın yarısı sakatlanıyor. buna çözüm bulunmalı artık 3 yıldır aynı çileyi çekiyoruz
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2025 rotasyon yapmazsan böyle olur. galiba son 3 4 senedir benzer şekilde gidiyor avrupa süreci bizim
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2025 Bu sene Lig de giderse Okan kesin gider ya.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2025 geçen sene fenerin gidip gelip vurduğu takım usg, o zaman daha iyiydi kadroları hatta. gs kalan maçlarda puanlar alması lazım. monaco ve city deplasmanı, a. madrid ile içeride. işleri zor.
S-H Mesaj tarihi: Kasım 26, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2025 Cthulhu, 25.11.2025 22:07 tarihinde dedi ki: Hakem de rakip de bizim süperligden maşallah ne güzel mayısta şampiyonsunuz o zaman, hayırlı olsun şl kupanız.
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 ya da şampiyonluk getiren verilmeyen son saniye penaltısı safsadsadsfsds 2
yusema Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 fener maçının sonundaki yangından belliydi böyle olacağı 2
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 Vucuttan sekiyor diye bisi uydurmadiysa var, veremedi resmen. Bariz de gordu yani. Ayip. ha el konusu futbolun en sacma mevzusu da o ayri.
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 dümdüz ele geliyor ya şuna hakemi çağırmamak düpedüz bir daha maç falan alamayız görmezden gelelim demekten başka bir şey değil. 1
BloodBane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 Yunus Akgun bile ilk basta yanlis taraf oldugunu algilayamiyo heralde, el kaldiriyo hakeme isaret icin asdfas
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 (düzenlendi) Aynen net carpiyor. Tersi olsa biz yangin yapardik. Yapin yangin Hatta baya iyi yonetiyordu maci yazacaktim. VAR konusmasini aciklarlar olay orda. benim mantigimi soracaksaniz da ben eski kuralciyim. Bariz elle oynama degilse devam hepsi tarafindayim da cok degisti tabi bu. Dogal konum tanimi kadar subjektif bir tanim yok mesela. Aralık 5, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
S-H Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 yusema, 05.12.2025 22:06 tarihinde dedi ki: fener maçının sonundaki yangından belliydi böyle olacağı mayıs gelince 'kadıköyde gs'yi yenemiyosan şampiyon olamazsın' denir, aklanır paklanır, fenerasyon feneri kolladı ama şampiyon olamadı denilir geçilir
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 Derbide hayvan gibi doğramanın zekatını ödedi hakem, vermesi gereken penaltıyı vermedi son dakikada. Zaten sonra da apar topar bitirdi maçı, o tartışmada geçen zamanı hesaba katmadan apar topar gitti. Yaptığı doğru mu, değil. Derbideki hakem yanlışlarını ve bunlardan dolayı giden puanı affettirir mi, affettirmez.
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2025 Sotto, 06.12.2025 02:12 tarihinde dedi ki: O degilde trioculari alalim buraya. seyretmedim, buraya bırakıyorum https://x.com/Tartismalar/status/1997082715703681101
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 6, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2025 (düzenlendi) Acilmadi link. Penalti degil demisler diye yaziyordu yoksa tabii ki izlemiyorum ben de. Ne diyorlarsa tersi dogrudur Onyargili olmayayim soyle koyayim. Deniz Coban en dogrusunu demis acikcasi. Su el isinin ne oldugu belli degil gercekten. Mesela Avrupa sampiyonasindaki pozisyona devam dedigi aklima geliyor buna benzerdi. Veya Atletico macinda benzer pozisyon oldu. Cok var boyle. Dogal konum isi asiri yoruma acik bir is. Bana sorarsan kural degismeyecekti ve bariz elle oynama disinda carpmalar devam olmali. Su elini arkaya alma isi asiri sinir bozuyor bence dogal degil futbol icin. Rakibin beceremeyerek actigi random ortanin veya gerekirse bilerek attigi topun benim elime gelmesinin penalti olmamasi lazim. O zaman diyeceksin herkes eli acik dalsin. Orada bariz olarak incelenip yorum yapilir zaten. Ama adam kayiyor mesela eline carpiyor top. Olmamali. Spoiler Bülent Yıldırım: Baktığım zaman top yakın mı yakın, sağ kolu doğala daha yakın. Mesafe olarak yakın diyorum. Hakem yorumu olduğundan eminim. Topa doğru dönmüş bir oyuncu topa doğru hamle yapan oyuncu, bileği dönmüş şekilde aşağı indirdi. İlk izlediğimde bana devam kararını verdiğinde doğru diye düşünmüştüm ama benim kararım penaltı. Bahattin Duran: Ben Güntekin Onay'ın programında izah etmiştim. Bu pozisyonun devam etmesinin doğru olduğunu düşünüyorum. Sol eline gelse doğal değil zaten. Sağ kolu mümkün olduğunca yakın. Top eline gelince gayri ihtiyari geriye doğru açılıyor. Çok yanıltıcı olabiliyor. Top eliyle vücudu arasında kalıyor. Top eline gelince elini hemen açıyor. Deniz Çoban: Hakem eli kapalı gibi bir işaret yaptı. Bu porgramı yapmaya başladığımdan beri anlattım. Bir daha anlatacağım. Nyon'da düzenlenen toplantıda teknik direktörlere sunum yapıyor ve teknik direktörlere soruyor "Penaltı mı değil mi?". Yarısı penaltı, yarısı değil diyor. Oyun kuralları kitabında en çok değişen kural bu pozisyonlar. Bu pozisyonda herkesi ikna edemezsiniz. Oyuncunun o anki pozisyona dair aksiyonu pozisyonu ikna edebiliyor mu? Kol açık diye bir kural yok. Kol açık diye bir yere varamayız. Kazımcan'ın kolları doğal pozisyonda, kollarını kaçıracak bir an yok ve yakın mesafeden top geliyor. VAR'ın bu pozisyonla işi olmaz. Devam kararı doğru. Aralık 6, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2025 şu 1 hesap vardı ya 6 hakem kararının çoğunluğunu raporluyordu. Orada 4 e 2 penaltı demiş 2 değil diyen trio dan.
Öne çıkan mesajlar