Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 06.11.2025 20:04 tarihinde dedi ki:

Kazım Kazım'in 2008 yarı finalde Almanya maçı performansı. Bir tane pozisyon vardı atamadiydi diye hatırlıyorum. 

benim de o maçtan hatırladığım sabrinin filip lahm a bacak arası çalımı. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ulkede pasif ofsayt olayi bence sacma boyutlara geldi bir pozisyon ceza sahasindayken elbette kalecinin dibinde olur oyuncular 3 metreden vuruluyor topa. kaleci gidip ciktiysa bunun oyuncuyla bir alakasi yok. Hep dedigim gibi VAR kafasina gore calisiyor.

bu arada kocaelinin attigi golde ofsayt gibi gelmisti tekrari verildi mi sonra kacirdim. 

Sotto tarafından düzenlendi

Pasif ofsayt dedigim gibi boyle bir olgu degil kaleci hamle dahi yapmiyor arkasinda adam. 30 metreden topa vurursun kaleciyi engellersin anlarim. Kale dibinden olan herseye pasif uydurursun. O mantikla her korner kaleciyi engelleme tonla adam var iceride. 

Neyse hakederek kaybettik de boyle bir gol iptal olmaz yurtdisinda filan. 

Mesaj tarihi:

Pasif olayi yoruma giriyor zaten ondan cagiriliyor hakem. Iptal ettiren sey kural degil, yorum.

Samsun macinda verilen gol de bu da palavra iptaller. Kaleci hamle yapmiyor, hatta Kocaeli'li adam ittiriyor. Saranin topa kaleciye herhangi bir hamlesi yok. O zaman korner gollerinin yarisi iptal olur. Isine gore yorumlamaca iste. 

Gol iptali denen seyin cok bariz olmasi lazim benim sikintim o. Gol icin oynaniyor oyun. Golu atan ofsaytsa iptal edilir. Atiyorum elle alirsin onune iptal edilir. Boyle yorum isleri hosuma gitmiyor yok kaleciyi engelledi mi bilmemne. Dibinde Kocaeli'li bir adam var mesela eliyle itiyor. Kaleci 2 metreden gelen topa hamle yapar mi yapmaz mi belli degil. 

Neyse dedigim gibi Icardi'yi uzmeyelim diye verdik maci.

Mesaj tarihi:

bence icardi değildi sorun. ikinci yarıda gol lazım kenarda olsa alacağın adam zaten icardi. kocaeli'ne kapanıp kontra ile mi çıkacaksın mecbur forvet lazım. savunmadan orta sahaya adam çekmek lazımdı bence. 

Mesaj tarihi:
Sotto, 09.11.2025 19:50 tarihinde dedi ki:

Gol iptali denen seyin cok bariz olmasi lazim benim sikintim o. Gol icin oynaniyor oyun. Golu atan ofsaytsa iptal edilir. Atiyorum elle alirsin onune iptal edilir. Boyle yorum isleri hosuma gitmiyor yok kaleciyi engelledi mi bilmemne. Dibinde Kocaeli'li bir adam var mesela eliyle itiyor. Kaleci 2 metreden gelen topa hamle yapar mi yapmaz mi belli degil. 

Neyse dedigim gibi Icardi'yi uzmeyelim diye verdik maci.

sadece kaleciyi engellerse ofsayt , defansı engellerse değil diye birşey yok ki. 

sende demişsin zaten dibinde kocaelili adam var itiyor diye. aktif alana girip adamla mücadeleye girmiş işte. 

kurallarda genel olarak değişiklik şart ama şuan kural neyse onun uygulanması normal.

• Yeni Oluştur...