Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MrLevie, 08.07.2025 11:41 tarihinde dedi ki:

4 büyüklerin arkasında devlet olduğu için parayı savurmalarına deliriyorum ya.

10 milyon bonservis bile ekstrem olmasına rağmen gelinen duruma bak ya.  

cl'de biraz başarı gelse yeter ya

zaten keyifsiz hayat

Mesaj tarihi:

bağları bir koparsa daha keyifsiz olacak sadkgm. 60m aldık diyelim 25m 3+1 sözleşme deniyor. bu rakamlar bizi geçtim arap takımları için bile çok uçuk rakamlar

Mesaj tarihi:

nasıl veriyorsa veriyor bilmiyorum ama yukarda söylenen maliyetlere göre yıllık 45m filan yapıyor. 

3-5 sene önce komple takımın maaş bütçesi o civarlardaydı. 

çok uçuk rakamlar. tek başına şlde bi üst tura çıkarması lazım 3 sene ki , verdiğin paraya değsin.

bizimkilerde onlardan farksız değil ama artık gelen oyuncu min. o fiyatlardan açıyor kapıyı.

Mesaj tarihi:

Evet, çarpık düzenin bir sonucu. Gelir dağılımı bozulduğu için TV gelirleri düşerken, stad gelirlerinde Avrupa'nın zirvesine oynuyor. Bir avuç insan rahatça para harcarken çoğunluğun alım gücü düşüyor. Futbolcular vergi ödemezken asgari ücretlinin bile vergi yükü artıyor, emekliye ölmeyecek kadar maaş veriliyor.

Futbolcular asgari ücretliyle aynı oranda vergi ver desen isyan edecek epey bir insan çıkar, öyle bir akıl uyuşması.

Mesaj tarihi:

GS'dekiler yetmez  ya, o 1 dolarların büyük çoğunluğu Fener'de. Malum, spesifik olarak bu konuyla ilgili suçlu bulunan FB'li yönetici ve mensup sayısı diğer kulüplere göre açık ara önde, hatta diğer kulüplerin suçlu yöneticilerinin toplamından fazla galiba 🙂 Üstüne kaçak savcılarla halısaha maçlar falan da cabası.

• Haha 1
  • Kustum 1
Mesaj tarihi:

Dunku macin özetine baktım da Köhn fena değilmiş gibi görünüyor. Zaniolo da kafa karıştırmak üzere gelmiş sanki. 
gençler de ışık veriyor gibi. Acikcasi Türkiye kupasına genc ağırlıklı abansak fena olmaz sikisik maç programinda. Sonra baris alpere yük biniyor.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Zaniolo muhtemelen asılacak iyice hazırlık kampında, son şansı çünkü. İtalya milli takımı 10 numarasından istenmeyen adam rolüne düştü daha genç yaşta. Hiçbir yerde tutunamayıp değerini bitirdiği gibi bir de üstüne geçen sezon çocuk döverek iyice sildi piyasadan kendini. Sürekli de kalmak istiyorum mesajı gönderip duruyordu haftalardır. Bir şans verilebilir. Ayağı kaliteli, yaşı genç, son kurşununu atacak.

Köhn'ü de ben geldiğinde beğenmiştim. Bir Boey olmasa da yine iyi ışık veriyordu. Sonra nedense bi anda sildiler adamı. Her türlü şu sonradan aldığımız Jackob'dan iyidir bence. O bölgede Eren de fena iş yapmıyor (bi de CL'de görmek lazım tabii). 

Jelert olmayacak gibi duruyor, Frankowski'yi de pek sebemedim ben. Eğer kontenjan açmak lazımsa onlar feda edilebilir, ama o zaman da bir sağ bek gerekecek CL ayarında. Kaan'la çok tıkanabiliriz orada.

Rewendor tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Jelert'i bırakamayız çünkü takımda +2 statüsüne uyan tek genç yabancı o. Ayrıca çocuktan halen umudum var... Tabii ki bir Boey olmayacak ama Alex'ten sonra Fenerlilerin 10 numara beğenmemesi gibi bir durum var bence.

Köhn sol açıkta denendi. Çakma Osimhen olmuş zaten. 

Bana Okan hoca'ya "Biz Osimen'i alacaz, Sane'yi bonservissiz getirdik zaten. Para eden bir topçuyu ise satacaz" dediler gibi geliyor. Artık piyango kime vurursa.. Çünkü hala alınması gereken bir adet kaleci var. Ayrıca tek bir topçu dahi satmadan Osimen'i alabileceğimize inanmıyorum. BAY gitmez umarım.

Bir de çok fazla bek oldu takımda. Jelert, Jakops, Sallai (Hoca sezon biterken kanattan beke çevirmişti valla), Eren, Franko, Kön hatta gidip Berkan ve Kaan'ı da holding bek kullandığını da düşününce... Kalması kesin olan sadece Eren dsf.

Mesaj tarihi:

Ben kaleci gerkeliliğinden o kadar emin değilim ya. Zor kaleci beğenirim ben, Muslera sonrası da hele iyice zor, ama Günay geçen sene tüm şanslarını o kadar iyi kullandı ki bence bir denenmesinde fayda var. Yazık yani, daha ne yapsın.

Jakobs, Frankowski gidebilir, hatta gitse yeridir bence, Sallai'den emin değilim, rotasyonda iş yapar gibi.

Mesaj tarihi:

Gunay 34 yasinda ya, ben performansindan cok sakatlanma ihtimalini yuksek goruyorum. Sampiyonlar liginde saglam durabilecek biri lazim. Gecen sene oynadigi bir iki macta kol bacak bir sey sikintili gorunuyordu, simdi atmis olmayayim. 

• Yeni Oluştur...