Sotto Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Ugurcan hic guven vermiyor evet. Sara Kutucu bu takimda oynayamaz. ama 1.17 den 5 gol giyip 1.19 dan 1 gol atmak - cok acayip mac oldu. Kotu oynadigimizi dusunmuyorum mac baslayinca. yarim saat sonunda burdan maci aliriz dedim acikcasi, sonra koptu. Maceraya gerek yok. Okan in oyle ekstra taktik bilgisi yok bildigin tandemle orta sahayla forvet ve kanatla cikacaksin. 10 kez mac yapsak buna yakin skor cikmazdi yapacak birsey yok.
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Zaaa Bunlardan 5 6 yiyorsak, Liverpool şov yapacak bize hadi hayırlısı
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 ya bir de gecen sene bu takim niye orta yapiyor uzun rakibe diye sac bas yoldugumu hatirliyorum. Bu seferkiler kisaydi, bu sefer de orta acmadik. Hele Sane, o kadar cok topu geriye oynadi ki inanilmaz yani.
fresia Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 jakops oynar inş. eren vs. salah izleyemem
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 dil altı hapı alır izlersin np dude 1
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Cthulhu, 19.09.2025 00:00 tarihinde dedi ki: Zaaa Bunlardan 5 6 yiyorsak, Liverpool şov yapacak bize hadi hayırlısı senelerdir biz ne çektik 8 tane diye, kimse aynı sene bizimde onları yendiğimizi söylemez ama . bir 8 yiyinde külfetimize ortak olun en azından. 1
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Pool maci icerde diye bi yerde birakirlar heralde. Sonuncu bitirsek Frankfurt bir ustumuzde olur iddaa ediyorum. Komedi su mac.
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2025 İngilizler acımasız olur, 80lerde içeride dışarıda 8er tane atmışlardı milli takıma, o zamanda 5'ten sonra bırakırlar sanmış bizim oyuncular ama adamlar it gibi hırslıymış.
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2025 1.17 xG ile nasıl 5 gol yedin uğurcan
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2025 Maçı alttan dinliyordum. Sürekli "büyük hata, aman, gol" sesi geldicjdjdj. Bu kadar bireysel hata yapilmasi çok acayip bir maçta. Mental olarak çökmüş adamlar.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2025 Şu son gole türkiyede faul vermeyecek hakem yok, olsa düdük astırırlar zaten.
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2025 Sotto, 19.09.2025 00:25 tarihinde dedi ki: Pool maci icerde diye bi yerde birakirlar heralde. Sonuncu bitirsek Frankfurt bir ustumuzde olur iddaa ediyorum. Komedi su mac. genel averaj önemli olduğu için bırakmayabilirler
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2025 (düzenlendi) tsl kalitesi o kadar altlarda ki okan bile kanıyor buna, salai ve eren tamam iyiler ama avrupa da oynatılabilecek kalitede oyuncular değiller, jakobs ve singo beklerde olmalıydı.apo olmaması kendi sahamızdan çıkmamızı da zorlaştırdı, tamam singo fizik kalite olarak çok iyi oyuncu ama apo'nun attığı uzun toplara ihtiyacımız var singo attığı her top taca çıktı. onun dışında bizim türk takımlarımız neden gol yediği gibi oyundan bu kadar çabuk düşüyor anlamıyorum, milli takım olsun kulüpler olsun, yabancı takımlarla oynarken geriye düştükleri an oyundan düşüyorlar. okan gerekli reaksiyonu gösteremiyor böyle maçlarda takımı bir şekilde toparlaması gerekiyor. Maç boyunca hakem diye ağlayacağına takımı ile ilgilense her şey farklı olabilir, o kadar kötü bir taktisyen değil ama gereksiz duygusal davranıyor Frankfurt da iyi değildi aslında bildiğin kendi kendimizi yendik, barış o gülü atsa belki farklı olacaktı maç ama transfer dönemi ile alakası yok muhtemelen barış böyle kaçırdığı çok pozisyon var çok yüklenmeye gerek yok bu tarz pozisyonlarda eli ayağı bir birine dolanıyor adamın, zoru seviyor adam. fark tamamen kendi eserimiz allahtan frankfurt ile oynadık şu maç city-liverpool falan olsa bjk rekorunu kırardık. Üzüldüm baya ama son 3 yılda bu tarz maçlardan sonra gs ve okan daha iyi döndü. İyi yada kötü ders almasını bilen bir hoca, ligde de son 2 maçtır kötüydük bu maç biraz bizi toparlayabilir. tek üzüldüğüm şey uğurcan oldu, her gelen topta muslera yı aradım, cidden tarihin en büyük kazığı olabilir. o paraya alınmasa bu kadar gözüme batmazdı ama o kadar para verince en azından bir muslera arıyor insan Eylül 19, 2025 Esnaf tarafından düzenlendi
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 19, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2025 Sorumlu Okan falan değilmiş ya hepsi bunun yüzünden
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2025 ya maç boyunca adamın teki mikrofon ile bağırıp durdu çok sinir bozucuydu
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 19, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2025 (düzenlendi) Yani acikcasi ben bu sene Okan farkli bir strateji izleyecek diye umit etmistim. Fuckir sanirim hakli artik bu konuda. Nefretinden mi yoksa direk futbol uzerinden mi yapiyor Okan yorumunu ama gercekten olmayacak gibi. Turkiye'de ligin seni hazirlamadigini, rakiplerin seni cezalandiramadigini, hakemlerin zirt pirt oyunu durduklarini ve yeterli tempoda mac oynamadigini zaten biliyorsun. Bu gercegi degistirmek mumkun mu degil. O zaman ne yaparsin. Mental ve plan olarak maclari ve sezonu birbirinden ayirirsin Avrupa ve Lig diye. Bu once felsefe isidir. Rakibe basiyoruz, 10 metrede oynayip cikartmiyoruz oyunundan vazgecmene gerek yok Turkiye'de. Gelse atamiyor zaten adam. Thiago Cukur altipastan o cezayi kesemiyor. Bunu takimla beraber iyice dusunup konusman gerek. Ben yine onde basayim cikartmam Frankfurtu arkada Apo yerine Singoyla toparlarim gibi basit basit planlarla cikarsan adam gelip tokati yapistirir. Kaldi ki golu de buldun birsekil top kaparak. Sonra adam ne yapti. Geride olmasina ragmen bildiginden vazgecmeyip topu sana birakip bekledi. Yaptiklari da oyle acayip bir baski degildi zaten. Alani daraltalim bunlar topla oynarken bir yerde kaptirir dedi. Aynen oyle oldu zaten cozuldun sonra. 3 senedir rahat Avrupa macimiz yok. Ya cok iyi oynayip pilinin / gucunun yetmedigi Bayern maclari ya da yine super oynayip az kalsin verdigin Tottenham maclari spektrumun bir ucu, digeri de sacma sapan verdigin maclar. 2-0 uyuta uyuta kazanilan mac yok. Hersey haldur huldur. Haldur huldur futbolu duran TR liginde is yapiyor, burada mac durmuyor, adam 120km kosarken senin oyle bir fizik gucun yok da bunu zaten biliyorsun ki. Icardiyle 35'lik Ilkayla Frankfurta 90dk basarim mi diyorsun mesela. Ilk 30 dakika ne guzel ileri vurdun topu gectin. Orada dusunulmustu. Sonra garip bir sekilde defaulta dondun bu refleks miydi bilincsiz mi oldu bilmiyorum. Adamlarda acayip bal da vardi inkar etmeyecegim cunku mac hic oyle degildi. Ispanya'dan 6 yedik daha 1. dakika bu mac 10 olur demistik zaten. Yildiz yonetmek bu arada taviz vermekse bu da bir arti degil. Icardi babam futbolu birakmis haliyle trip yapacak, aman Sane abim kizmasinla takim yonetilmez. O zaman GS yonetimi kendisini klupten buyuk goren adamlar transfer etmeyecek. Sallai gibi adamlara saygim cok daha fazla. Lucescu zamaninda Berkan Goktan, Victoria, Flerquin, Perez, Bulent Akin, Serkan Aykutla filan butun deplasmanlardan cikmisti. Gucunu haddini bilerek oynardi cunku. Frankfurt senden iyi takim mi degil, ama adamin istedigi gibi oynarsan herkes senden iyi takim. Bu lig seni kandiriyorsa ve bunu biliyorsan buna asiri hazirlikli olman lazim. Bile bile kacinci lades. Bir de su Transfermarkt a bakarak biz bunlardan degerliyiz o yuzden kazanmak zorundayiz psikoojisinden cikmak gerekli. Bu takimlar belli sistemle uzun sure ayni oyuncularla oynayip zaten belli bir futbol mantalitesi koyuyor ortaya. Senin daha 3 gun once aldigin adam kim olursa olsun bu bir takim oyunu. Bu para degerleri arasindaki fark, futbol sahasindaki farkla birebir ayni olsaydi bu spor dunyanin en buyuk sporu olmazdi. Bugun Karabaq gitti Benfica'yi ezdi deplasmanda. Yenilebilirdi de, ama adam bildigini oynadi 2-0'ken bile. O zaman sen daha ilk 11'inde yeni adamlarin oldugu, herkesin hazir olmadigini dusundugun ortamda acgozluluk yapmayip, rakibi de asiri ciddiye alip ona gore oynayacaksin. Bodo filan diyip kucuk gorup 3-3 yazdigin takimlar gelip tokatlayacak gidisat o. Eylül 19, 2025 Sotto tarafından düzenlendi 1
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2025 ben hala su pozisyonu asamiyorum ya... neden nasil niye 2
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2025 GS yarın rahat kazanır diyim de yine puan kaybetsin. Ali Koç 7 senede benim kadar mücadele etmedi 1
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 21, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2025 Şaka maka... Okan Buruk Terim'den sonra 4 kez üstüste şampiyon olan 2. hoca mı olacak? Vay emenike...
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2025 eskaza liverpooldan bir puan alırsak okan gene kral olacak. saçma sapan editler instagramda twitterda paylaşılacak. 17 mayıs bülent korkmaz kolu bantlı görselleri paylaşılacak ruh muh diye. 8 maç sonunda toplayacağım puan ise 4 olacak.
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 22, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2025 MrLevie, 19.09.2025 23:38 tarihinde dedi ki: ben hala su pozisyonu asamiyorum ya... neden nasil niye Getafeball'un seviyesine henüz çıkamadık. Şu koordinasyona sahip değiliz.
Öne çıkan mesajlar