Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2025 - 2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MrLevie, 02.09.2025 01:07 tarihinde dedi ki:

ya hadi osimhen'e, singo'ya falan anliyorum, bu adamlarin cvsi var. Ugurcan nedir 36m ediyor ya. 

Nam olsun da kar olmasin. Neymis Turk futbol tarihinin en yuksek bonservisiymis. Resmen fenere kaptirdiklari kalecinin intikamini kendilerince almak icin boyle bir sacmalik yaptilar, "bakin siz alamadiniz biz aldik" diyebilmek icin.  Abi insanlar ac ulkede ya, valla kudurmamak elde degil. 

İntikamlık olacağını sanmam. Hem Uğurcanın yıllardır GS ile ismi anılıyo zaten, hem de adamlar Ederson çekmişken kimse intikam görmez bunu.

Daha çok "Edersonu yedekte bekletirken fener kaptı, esas hedef Donmaruma'yı da o yüzden City aldı, diğer aday Lammens ManU'ya gitti, Onana boşta ama alırsak bizi vururlar, Martinez de kulüpte kalacam dedi. Lan elde o kadar aday varken hiçbiri kalmadı fena batırdıl süre doluyo" panik transferi bu. 36 milyonun 20si son dk alma parası zaten. 

Mesaj tarihi:

CL'ye katılım parası 19m. Hadi hayvan gibi oynadık 5 maç kazandık, 2şerden 10 milyon oradan geliyo, üst tura kalma 1 milyon. Toplam cl gelirin 30 milyon euro. Uğurcanın bonservisi etmiyo.

Mesaj tarihi:
Rewendor, 02.09.2025 01:00 tarihinde dedi ki:

Başlığı tekrar Dursun Şarküteri diye değiştirmek lazım galiba ya... Grosskreutz olayından daha büyük kepazelik bu.

Siz bana müdahale etmeseydiniz öyle açacaktım zaten. Abicim bu herif başımızda olduğu müddetçe de şarküteri afasıyla yönetileceğiz.

Uğurcan'a 36 veren kafasız bir yönetimimiz var. Rezillik. Geçen sene Muslera'ya saydıranlara şimdi de ben saydırıyorum... Seneye kaleci arayışına gireceğiz görürsünüz.

Mesaj tarihi:

Trabzon ucuza satmadık diyebilsin diye yapılan kdv dahil açıklamaya herkesin düşmesi muazzam gerçekten. 27,5 da az değil ok ama düşük maaş + direkt rakip olarak kendini gören takımın kaptanını transferin son günü alıyor olduğun için normal tutar gibi. 

Lookman da brüt €2.5M maaşa duruyormuş Atalanta'da. yeni osimhen mi bulduk acaba 😄 hikayeler de aşırı benzer. 
nijerya ✅

italya ligi ✅

kadro dışı ✅

transferinin son günde yalan olması ✅

Mesaj tarihi:

Maasini biliyor muyuz. Ederson tam kac aliyor onu da merak ediyorum. Kaleci icin 10-12 4 yil vermeye icim isinmamisti zaten. Ugurcan 6 diyorlardi ama o da fazla geldi gerci su anki konjekturde hersey mumkun.

acayip yani su toplam paralar. Fener dogru durust aciklamiyor ama genelde capology dogru sanirim. 

Mesaj tarihi:
Rewendor, 02.09.2025 12:26 tarihinde dedi ki:

Kdv falan niye sayılmasın, cepten o da çıkıyo sonuçta.

Ayrıca yılda 6m veriyomuşuz adama iddialar doğruysa. Düşük maaş falan da değil.

3 senede bir reise yalakalık yapıyorlar vergi hep sıfırlanıyor ya. vereni duymadım daha🙃

Mesaj tarihi:
df, 02.09.2025 12:47 tarihinde dedi ki:

3 senede bir reise yalakalık yapıyorlar vergi hep sıfırlanıyor ya. vereni duymadım daha🙃

Yani o da doğru da bunu hesaba katarak yaa zaten üstü kdv ony saymayın diye açıklayacak kadar pişkinliğe vuruyolarsa o da ayrı kepazelik 😄

• Yeni Oluştur...