ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Morinho maymun gibi zıplıyorlardi dedi diye ırkçılık yaoiyor meselesi başlamış. 120 senelik kulübün resmi hesabından açıklama yapmış adamlar ırkçılığa hayır diye. Yazık yav. Cidden Ali Koç'a kızıyordum ben çok aglak diye, tek maçta Okan ve GS katladı adamın aglakligini. Inşallah şampiyon olamaz GS de Okan da gider yönetim de.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Gördüğümüz gibi 3 sezondur ittirilen 2 güzide takımımız aylarca ülkeyi oyalayıp, gerdikten sonra yabancı hakemler istedikten sonra aman karşılıklı atak yapmayalım da kaza bela gol yemeyelim diyerek milyonları güzel uyuttu. Maymun konusunda Galatasaray çok haklı. Sonuç olarak hakaret var ortada. İster ırkçılığa çekersin ister hakarete kaldı ki rakibinin psikolojisini bozmak da işin içinde var. Sonuçta List of ethnic slurs'dan bir kelime. Hatta hemen acun'un survivorda maymun diyemezsin birine diye videosunu salmışlar Neyse ya rezil bir lig. Kepazelikten başka bir şey değil. 200-300m euro takımlar avrupa köy takımlarına elenip ülkeyi yangın yeri yapıyorlar. 3 senedir federasyon 2 takımlı lig istiyor, ikisini de ittirip duruyor. Daha da beter olsun ortalık.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Meseleyi hakaret konusunda sunsalar çok daha geniş bir destek bulurlardi. Irkçılıktan girmeleri işin ciddiyetini kaçırıyor.
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Ben ırkçılık olarak değil, hakaret olarak görüyorum. Irkçılığı bir insanı "doğduğu/büyüdüğü andan itibaren bir özelliği nedeniyle alenen aşağılamak" gibi görürsek maymun gibi zıplamayın bana ırkçılıktan ziyade hakaret gibi geliyor. Benim çok kullandığım bir tabirdir mesela "Mal mal konuşma" Muhtemelen bir insana edilebilecek en ağır hakaret de bu.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Jdjsjdj güldüm buna 4
Biyiksiz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 yurt dışında gs'nin ırkçılık suçlamasıyla maytap geçiliyor. ne alaka diyen çok... rezil oldular yine.
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Mou geldiğinden beri nobran takılıyor zaten sürekli "you turkish people" diye geziyor. Tazminatör olmak kolay değil sonuçta, herif ustalaşmış.
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 52 yaşında troll herif velet gibi tepiniyor zıplıyor her boka itiraz ediyor kenarda, gayet normal maymun gibi zıplıyor demesi Mou'nun.
yusema Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 (düzenlendi) golü iptal edilen fener. penaltı olması en muhtemel pozisyon fenerin. 4e3 giderken pozisyonu kesilen fener. tüm maç alakalı alakasız her pozisyonda itiraz edip , maç sonu hakeme ağlayan, birde hakemi tebrik eden mourinhoya ağlıyor diyen okan. en saçması da , itiraz ettiği mert müldürün pozisyonda evet el var ama top senin önünde hakem avantaja bırakmış barış rakibini geçmiş zaten. niye itiraz ediyorsun ki ? istiyor ki gs faul yaptığında verilmesin , en ufak temasta kendilerini atan topçularına faul verilsin. rahat rahat baskı kuralım. tüm takımlar/yorumcular hakemin performansını beğenmiş bir tek okan hocaya beğendirememişiz sadece bu bile beklenen ayrıcalığı açıklıyor. edit; yanlış anlaşılmasın 4e3 pozisyonu avantaja bırakmayıp kesmesi hariç hepsi doğru karar Şubat 25, 2025 yusema tarafından düzenlendi 4
S-H Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 3 gün önce avrupa maçında soyunma odası önünde hakeme ağlayan adam, hakemleri tebrik eden mou için hakemlere ağlıyor diye yalan atıyor. rezil bir karakteri var, iğrenç bir insan. yalanla, iftiralarla algı yapma işini de gençlik yıllarında nerelerden öğrendiği herkesin malumu. 1
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 yusema, 25.02.2025 22:15 tarihinde dedi ki: golü iptal edilen fener. penaltı olması en muhtemel pozisyon fenerin. Valla iptal edilen gole gol diyen çıkmadı pek, ama FB'nin pozisyondan çok GS'ninkine penaltıydı aslında diyen çok yorumcu var, biraz taraflı bir değerlendirme olmuş bu kısmı.
yusema Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 (düzenlendi) alttaki edit kısmını kaçırmışsın sanırım, verilen kararların hepsinin doğru olduğunu düşünüyorum. birisi şu maçta hakemden şikayet edecekse bu okan değil demek istemiştim. fenerin penaltı pozisyonu için 3 hakem penaltı 3ü değil demiş. gsnin pozisyon için hepsi osimhenin eliyle milana teması nedeniyle faul demiş. Şubat 25, 2025 yusema tarafından düzenlendi
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Olum , olayın hakemden memnun olup olmamasıyla alakası yok, yemeyin şunları artık. Önünde türk hakemli maçlara hazırlanıyor. Mesajlar türk hakemlerine başka kimseye.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 (düzenlendi) Tek başına bu olaya bakıldığında doğru söylemiş. Taraftara işte aptal, ilkel falan demeye getirmiş ama bunu herhangi bir ırka bağlamamış. Öte yandan GS'nin açıklamasında genel olarak ve sürekli Türk taraftarına hakaret edip aşağıladığı bu tutarlı tavırdan dolayı ırkçılık olduğu ifadesi var. Gerçeklik payı ne derece açıkçası bakmadım Mourinho ne zaman taraftara ne demiş diye. Öte yandan şu anda hem başkan ve yöneticiler, hem sosyal medya sorumluları, hem teknik direktörler hem futbolcular (Icardi, MHY vb.) bazında genel olarak bi aşırı kalitesizlik var iki tarafta da. Resmen çingene kavgası ediyorlar. Kimsenin aklında herhangi bir şekilde ırkçılık olduğunu sanmıyorum, bel altı nasıl hakaret yapıştırabilirim kafasıyla ağzına geleni söylüyorlar işte. Bir de yani Mourinho şu kariyerinde her milletten futbolcuyla çalışmış bi adam. Dahası kariyerinin en başından beri de sivri dilli, sivri karakterli, çakal ama lafını sakınmayan bir adam. Üstelik de hem kariyeri hem de işte bu sivriliği yüzünden de aşırı medyatik sürekli göz önünde geçti 20+ senedir hayatı. Herhangi bir şekilde ırkçı bir tavrı, kafa yapısı olsa bugüne kadar çoktan çıkardı yani meydana. Gelip bizim zıttırıbıt derbiye kalmazdı bunun keşfi. Ha bi de hani kesin kanıt değil ama genel olarak da gayet zekasını kanıtlamış bir insan, istatistiksel olarak zeka arttıkça ırkçılık düşüyor zaten (elbette sapmalar da var, o yüzden kesin kanıt değil dedim). Şubat 25, 2025 Rewendor tarafından düzenlendi 1
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 bir de derbiyi kazanabilseydi o zekasıyla, takımı korkak oynatmayıp
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Amrabatı alması çok büyük hataydı ya bu maçı kazanman lazım başka çaren yok. Şimdi otur başka takımların gsyi yenmesini bekle...
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 (düzenlendi) Ya şimdi söyleyince kızıyosunuz kusan emojiler atıyosunuz mesajlarıma da, ben ciddi ciddi Mourinho'nun TR'yi pek sallamadığını düşünüyorum. Yani illa FB'yi batırıp tazminat peşinde kasten yapıyor diyemem ama "kovulsam ekime, kovulmasam ... kadar" kafasında bence. Mourinho bu maç premier lig derbisi olsa kazanırdı bu maçı, ona göre çıkardı. Ama FB şampiyon olmuş olamamış çok da umrunda değil. Yenilip şimdi gürültüyle uğraşmayayım dedi, yenilip dalga geçilmeyi de yediremedi defansa ağırlık verdi o da. Zaten gamsız keyfi yorumlar yapıyor işte, maç sonu dalga geçer gibi "GS çok güzel defans yaptı" dedi, yahu GS defans mı yaptı allaşkına, hatta GS'nin defans yapabildiği maç var mı bugüne kadar? Tek başına Lemina savaştı işte. Beklenmedik bir sürprizdi Lemina. Bu arada Amrabat girişi eleştiriliyor da, Şimanski bayağı kötüydü FB'de, aşırı sırıtıyordu. Sara biraz daha gününde olsa, Torreira aşk meşk ayağına leyla olmasa ortasahada çok düşerdi. Yaani Amrabat vs MHY arasından güvende kaldı Amrabat tercih etti girecek adam olarak. Şubat 26, 2025 Rewendor tarafından düzenlendi
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Aynen katılıyorum sezon sonu tazminat almasa bile gider muhtemelen. 1 yıl takılayım olursa da tazminatı alırım giderim olmazsa da iyi kötü takılır her şekil bir takım bulurum kafasında gibi. Jesus da öyle gelmişti bence 1 yıl takılıp arap yaptı hatta koç izin verse brezilya milli takımına gidecekti. bir şey kanıtlamasına gerek olmayan bir adam bu hafta yenilse rezil olacaktı işte beraberlik onun için en garanti seçenekti. her demecinden belli zaten ülkeyi ve insanlarını küçümsüyor. İngiltere de hala seveni var, eğer tazminattan vazgeçerse bir şekil EPL yapar seneye, kalmayı tercih ederse de FB için en kötü senaryo olur bence seneye direk tazminata oynar. Belki bu sene kendini kanıtlamak için Avrupa kupasına asılabilir ligi çok umursadığını sanmıyorum Ha futbol bu belki buradan döner GS çok çok kötü ve çok zorlu fikstürü var, her şey olabilir. GS puan kaybeder kaybetmesine de FB de her maçı kazanacak güveni vermiyor bence
yusema Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 ben sallamadığını düşünmüyorum ama tabiki bizim yerliler kadar dert etmiyordur elbette. 2 tarafta temkinli oynadı ama mourinho'nun genel olarak büyük maçlardaki oyun tarzı bu. Okan her zamanki oyununu oynatmadı. defansı/orta sahayı sağlam tuttu. Defans yaptı evet. böyle oynamakta da haklı birşey diyemem. fener işte son 10dk biraz öne çıkmaya çalıştı o kadar. maçın kalanında da kontra ve duran top kovaladı. yenmeye daha yakındı hatta. ama daha fazla risk almalıydı. geçen derbi maçta 1.39 xG'den 3 gol attı GS. fener bu maçta 1.53 xG'den gol bulamadı.
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Abi tamam da kontra kovalıyorsun madem Tadiç ve Dzekoyu çıkaracan 65te falan Talisca-Maxiyi koyacan Gsnin defansı karıştıracaklar. 2 kule ile nasıl kontra yapacan, Dzeko zor yürüyordu bırak koşmayı, Tadiç hele hiç yoktu.
yusema Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 (düzenlendi) maxi yoktu kadroda sanki. talisca'da bilmiyorum yürümeye hali yok sanki. zaten risk almadı dediğim o. savunma güvenliğini elden bırakmadan atarsam atarım bi tane dedi heralde. yedeklerde irfan hariç oyuna etki edebilecek kimse yoktu , irfan'da bu sene formsuz veya mourinho pek tercih etmiyor. Şubat 26, 2025 yusema tarafından düzenlendi
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 (düzenlendi) FB nin GS ye 3 yildir akan oyunda golu yok. Gecen sene karambol korner bu sene uyduruk penalti. xG filan hikaye neredeyse tamami o korner pozisyonu - iyi pozisyondu ama gene organize bir atak degildi. Hal boyleyken kendi gol atamadigin veya yenemedigin takimi baskasi yenemiyor diye yapi diyorsun mesela kafaya gel. Senin defalarca gol atamadigin takim senden kat kat gucsuz Rizeye yenilmeyince ortada baska bir sey var oluyor. Mantigi burdan cozun artik. Neyse allahtan yabanci yonetti maci, yoksa dusunemiyorum mac sonu donecek algiyi. Yok trio sunu dedi yok bunu dedi bilmemne. Bakiyorsun tertemiz hakeme kimse laf etmiyor bizim Okan capsizi haric, o da akli sira mindgames yapiyor aslinda Fuckir hakli. Mou da yapardi bunlari Ingilterede ama daha kalitelisini yapardi. Gerci o da bozmus belli, sacma sapan konusuyor geldiginden beri, hep asagilayici, kucumseyici. Okan asiri dustu gozumde su son haftalarda, kotu kaybeden en sevmedigim seydir hayatta. Ama iste GS yonetiminin ne kadar kafasiz ve zeka yoksunu da oldugu ortaya cikiyor: sen sirf fener istiyor diye yabanci hakeme itiraz etmeyip hepsini yabanci istiyoruz pekala desen zaten senin isine gelecek. Yabanci hakem su ortamda senin icin, digerlerinden daha buyuk bir silah cunku dis sesi, senin hakkinla kazandigin basariyi kotulemeye calisanlari susturuyor tek basina. Sen bunu goremiyorsan aptalsin. Bak mis gibi oynandi, yerli olsa mesela su mac hem mac icinde hem mac sonunda gs nin basi agirayacakti. Yensen hakemle, yenilsen biz demistik denecekti. Eksiye giriyorum hakem muhabbeti yok, buraya bakiyorum iki uc mesaj disinda tertemiz. Ozlemisiz ya futbolu futbol icin izlemeyi. Adam super miydi degildi belki ama olay buydu zaten. Getir bjk ts macina nereden getiriyorsan getir, basarina leke surdurtme, algiya izin verme Alkmaar a yabanci hakem oldugu icin yeniliyor deniyorsa zaten bunun futbolla alakasi olmayan belli sacma bir algi oldugu ortada; ayni takim yedeklerde 3 lemisti senin rakibini 2-3 ay once. Bunlar guncel form isleri. Su ucuz algiya izin verme yabanci iste herkese her mac gec. Şubat 26, 2025 Sotto tarafından düzenlendi 1 1 1
Öne çıkan mesajlar