Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2024 ahah güzel anonsçu gene, umarım bu sefer biraz daha nüanslı olur setting corp meseleleri dışında. merakla bekleyeceğim.
fenris Mesaj tarihi: Haziran 9, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2025 sonuçta yılın mid oyunu olacak bir oyun icin fiyat saçma. Kapatacak sonunda obsidian i bence MS. 1
fenris Mesaj tarihi: Haziran 9, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2025 Tamam ben de GP de oyniycam da oraya dlc ler gelmiyor ve onların da fiyatlar saçma. Bir de GP i olmayan adama teşvik edecek güçte oyunlar değil bunlar ya.
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2025 zaten bir oyun için GP alınmaz ki. GP oyunlarına bakarsın, bunlar bi ara akılır dersin ve GP alırsın. Sonra o oyunları oynamazsın 1
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 9, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2025 80 dolar nedir ya, danaya mı giriyoz?
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2025 The Outer Worlds 2 Premium Edition Euro zone: 99,99€ $114.24 4,476.0049 Turkish Lira 1
fenris Mesaj tarihi: Haziran 9, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2025 eregorn, 09.06.2025 15:06 tarihinde dedi ki: zaten bir oyun için GP alınmaz ki. GP oyunlarına bakarsın, bunlar bi ara akılır dersin ve GP alırsın. Sonra o oyunları oynamazsın E işte kendi fiyatı uçuk, GP ye katkısı çok yok. Eninde sonunda MS size gerek yok ya diyebilir. Grounded başarılı galiba ama öyle aman aman bi rpg yok ufukta Obsidian dan.
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2025 fiyatlari biz degil xbox ekibi belirliyor demisler.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 12, 2025 $56'ya çıktı bizde. Obsidian oyunlarını bir ben kaldım burada seven sanırım. Outer Worlds 1'i epey beğenmiştim. Avowed'ı sonuna kadar %100'leyerek ver her anında eğlenerek bitirdim. Bunu da bekliyorum, hatta çıktığı hafta 2-3 gün izin bile alabilirim.
Sam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2025 (düzenlendi) Ben de seviyorum şahsen. Awoved’ı şimdilik kenara koydum gp’den kalkmayacağı için ve bu yıl bahsettikleri güncellemeleri bekleyeyim dedim. OW1’in sıkıntılarını yazmıştım, bu sefer üstüne eğilmişlerdir diye umuyorum ama emin değilim. En büyük sorun oyunun %98’inin şirket meseleleri olmasıydı. Hani bu adamlar kaç tane oyun yaptılar ama ilk defa okurken sıkılmıştım sonlara doğru. yani fallout tarzı birşey yapmaya çalıştılar ama fallout böyle monoton bir evren değildi, kaç çeşit değişik şey dönüyordu, aynı anda birden fazla unsur kötü olabiliyordu. Bu sefer 100 saatlik oyunun tek bir temadan ibaret yapılamayacağını fatketmişlerdir diye umuyorum. İyi de olsa aynı şeyi 100 kere değişik örneklerle sununca bayması kaçınılmaz. yani o şirket kötü, bu şirket kötü, main quest kötü şirket, dlc’ye gidiyorsun orada da ana mesele kötü şirket. Tamam anladık başka birşey anlat artık. Şu fragmanlara bakıyorum kötü şirketler birleşmiş daha da büyük kötü şirket olmuş. Umarım bundan ibaret değildir, kötü şirketler harici bir motivasyon vardır. Haziran 12, 2025 Sam tarafından düzenlendi
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2025 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2025 Obsidian severiz, OW 1 full bitirdim bende ama avowed beklemede, tek sıkıntıları biraz woke kültürden uzaklaşmaları lazım.
Öne çıkan mesajlar