Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

basur olursanız...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

4 gün önce akşam üstü basur olduğumu anladım ertesi gün sabah nohut tanesi büyüklüğündeydi. 2. gününde kırmızı kantaron yağı(aktarın kendi hazırladığı), akışık markasının kantaron özlü kremini kullanmaya başladığımdan bu saate kadar huzurlu uyuyup huzurlu bir şekilde oturabiliyorum ve az az yürüyebiliyorum. aklıma gelmişken bu tecrübemi hızla paylaşayım dedim. bu arada her uygulama öncesi leğende sıcak suda 10-15 dk oturuyorum krem ve yağı sürmeden öncede çay ağacı sabunu ile temizlik yapıyorum. büyük abdestlerde kesinlikle alkolsüz, kokusuz bebe ıslak mendili bulundurun. en klas hareket.

lanet şey ne b*ktanmış ama yav. 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

OOO işte özlenen başlıklar açılın sahibi geldi shdhsagav

Hemen mayalı yiyecekleri alkolü falan bırak, lifli yiyecekler ye mercimek gibi. Domatesi kes tüketme. Leğende de sıcak su değil ılık suya oturacaksın aman dikkat alt takımlara dfssfa

Sam yazmış procto BAŞLIKLI merhem dübüre özellikle biraz içeriden sıkabiliyorsanız rahatlatır bir süre, fitil de vardı aynı marka sanırım. 

Ama yaşam ve beslenme düzenine dikkat etmezsen 2 ay sonra yine selamın aleyküm diyerek gelir. 

Liebe tarafından düzenlendi
  • Haha 1
Mesaj tarihi:
Akhlaur, 07.12.2024 00:11 tarihinde dedi ki:

Doktora gitsen 4 günde çözülürdü olay zaten baya.

babam zaten dedi en son olmazsa egzozcu mevlüt'e gidiyorsun diye 😄 neyse medicalpark'taki doktor daha iyimser çıktı ilk defa ve nohut kadarsa almaya heveslenmeyelim hemen çünkü tekrarlama ve ya ileride kaka problemi olabiliyor dedi. bilemiyorum gerçekleği nedir.

Liebe, 07.12.2024 00:27 tarihinde dedi ki:

OOO işte özlenen başlıklar açılın sahibi geldi shdhsagav

Hemen mayalı yiyecekleri alkolü falan bırak, lifli yiyecekler ye mercimek gibi. Domatesi kes tüketme. Leğende de sıcak su değil ılık suya oturacaksın aman dikkat alt takımlara dfssfa

doru sıcak derken ılık aslında buraya dikkat. alkol neredeyse yok gibi bişi ama biranın hayatımdan çıkıyor olması üzücü. kilo en büyük olayı bunun anlaşılan her okuduğum yerde kilo karşıma çıkıyor

Mesaj tarihi:

işte bende 5-6 yıl önce oldu, birkaç ay sürdü sonra geçmeyince o yazdığımı kullandım. birkaç haftada geçti. kabaca son 1 aydır tekrar başladı ama şimdi gene kullanıyorum. geri dönebiliyor yani geçse de. liebe'nin dediği gibi rahatlattı kötüyken. anladığım kadarıyla damarları büzüyormuş.

Kilo ve sürekli oturmak. Maalesef shinela* world firstler realm firstler kovalarken oturamaz hale gelmiştim shdhdbs

Catastrophe rakip guildti hafıza da gitmeye başladı 

Liebe tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

geçer merak etme. düzenli kuru kayısı tüket. acıdan uzak dur. büyük tuvaletini yaparken çok zorlamaman gerek çünkü. sonra bi bakmışsın gitmiş. canını da sıkma.

• Like 1
Mesaj tarihi:

hemoroid olduğu kesin mi? ben senelerce hemoroid diye acı çektim, korkudan gitmedim, en son gına geldi ağrıdan, götte çatlak çıktı. 1 botoks iğnesine tüm acıdan ağrıdan kurtuldum. teknoloji ilerledi abi, yaktık lazerle hiç uğraşmaya değmez.

Mesaj tarihi:
Dark_Soul, 07.12.2024 16:13 tarihinde dedi ki:

40+ sorunları sfsdfds , hepimiz yaşlandık yav.

Bu arada göt kaslarını geliştirmek, pilates uzun vadede faydalı oluyor.

Daha derine inmek ister misin? 

😼

• Haha 1
Mesaj tarihi:

yok doktora gidildi. zaten doktor da 3-4 gün krem önerdi pazartesi salı günü şişkinlik inmezse gel demisti lakin Saraçoğlunun çoban çantası otu çayı gerçekten işe yaradı diyebilirim. dedigi gibi ertesi gün sabah yani bugun sabahtan beri ciddi sekilde indi ve rahatsızlık neredeyse hissetmiyoeum. 

Mesaj tarihi:

30'umda ilk kez yaşamıştım. 41 oldu yaş. İlkinde nasıl titizdim ama aman allam. Doktorları gezmeler sonrası ilaçlar vs. üüüğğ. 11 senede 4 kere majör problem yaşadım. Artık şerbetliyim. Yalnız son yaşadığım 2 sene önceydi, en sıkıntılısıydı. Tabi artık nedir ne değildir çok iyi bildiğim için hiçbi şey yapmadım. Acı, ekşi vs .gibi şeyleri kesin olarak hayatımdan çıkardım, beslenmeye dikkat ediyorum. Hareket zaten var. Geçti gitti. O günden beri de sıkıntım yok. Dikkat etmesem yine gelir ama geçip gider. Yalnız gerçekten çok zor yaşayan için. O yüzden tedbiri elden bırakmıyorum. 😄 

Mesaj tarihi:

içeriği okumadan başlığa yazıyorum. basur iç ve dış olarak ayrılıyor. bazı doktorlar iç ve dışın ne olduğuna bakmıyorlar bile direkt ilaç yazıyorlar.

bana zamanında 2 doktor inatla daflon yazdı. götümü kesip atasım gelmişti artık daha da kötüye gidiyordu. ilacı bıraktım düzeldi. 

geçen sene bi işin yarattığı stresten sonra götümden kan gelmesi durumuyla doktora gittim ve iç basur tespit edildi. her ihtimale karşı kolonoskopi oldum ve bağırsağımda 5 seneye kesin kansere dönüşecek polip buldular şansına. kanla manla alakası yok.

kıssadan hisse götünüzden kan gelirse kolonoskopi olun bu da böyle bir anımdır.

Black-ice tarafından düzenlendi
  • Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

kıçımda ağrı ile aylarca dolandım.  enson dayanamadım doktora gittim hemoroid dedi. verdi bi torba krem falan. suya otur onu yap bunu yap geçmedi. en son başka doktora gidince hemoroid değilde fistül olduğunu söyledi. 2020 de ameliyat oldum. ameliyattan sonrasıda sancılı bi süreç kesi var kıçının kenarında ve açık yara. kapanması 2 ayı buluyor. 

2024 de yine tekrarladı aynı fistül yine sancılı ağrılı bi süreç onuda ameliyatla hallettik ama bu sefer tekrar etmesin diye seton(ip) koydular  yaklaşık 3 ay kadar kıçımda iki delik ve ip ile yaşamak çok boktan ve zor.  kıçınıza iyi bakın..

bi kere tuvalette telefona falan dalıp uzun vakit geçirmeyin. ıkınmayı alışkanlık edinmeyin.

• Yeni Oluştur...