Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arabamı Yaksam 1 Milyon İzlenme Alır mıyım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Böyle bir aksiyona girsem ve Youtube'da birkaç ay içinde 1 milyon izlenme alsa ne kadar para getirir? Şöyle 2020 model c segment bir otomobil alabilir miyim? Benimkini satsam alamıyorum belki bu şekilde bütçe çıkar ne dersiniz? Kamu davası açılırsa sıkıntı olur onu biliyorum.

Mesaj tarihi:
Fistan, 24.11.2024 17:48 tarihinde dedi ki:

yakan yaktı zamanında en son rus bi eleman s63 amg yakmıştı dfg

Ondan esinlendim zaten. Zengin olsam keyif için yakardım öyle soğudum arabadan.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Black-ice, 24.11.2024 22:49 tarihinde dedi ki:

düzenli hit alan video atmak lazım para kazanmak için diye biliyorum

evet şartları martları var şu şekil

eV1vK4z.png

Saeros tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

DEDEMİ ÇILDIRTMACA - 92 MODEL BROADWAY'İNİ YAKTIK 

(elleri ile kafasını tutmuş bir dede, yanda alevler icinde broadway ve trollface ile sen)

bi tane dede ayarlıcan köyden, arkaya lore yazıp boyle degisik degisik videolar atıcan kanalı büyütücen belki 1-2 yıla alırsın bi i20 gelen parayla...

yerli ve milli düsük bütceli mr beast isleri...

• Haha 3
Mesaj tarihi:
pattisliborek, 25.11.2024 09:15 tarihinde dedi ki:

DEDEMİ ÇILDIRTMACA - 92 MODEL BROADWAY'İNİ YAKTIK 

(elleri ile kafasını tutmuş bir dede, yanda alevler icinde broadway ve trollface ile sen)

bi tane dede ayarlıcan köyden, arkaya lore yazıp boyle degisik degisik videolar atıcan kanalı büyütücen belki 1-2 yıla alırsın bi i20 gelen parayla...

yerli ve milli düsük bütceli mr beast isleri...

Bu başlıkta 2018'deymişiz gibi yazıyoruz.

@Llama

Ben de yazıyor diye bir şeyler duymuştum zamanında

Mesaj tarihi:
Pordakal, 25.11.2024 23:49 tarihinde dedi ki:

Yakılması gereken kişi ve kurumlar belli aslında da, çıkmadı bir babayiğit 

heh bu daha mantıklı. yakılması gereken kurumların birinde kendini yaksın daha çok izlenirsin.

Mesaj tarihi:
Max Damage, 24.11.2024 17:00 tarihinde dedi ki:

Böyle bir aksiyona girsem ve Youtube'da birkaç ay içinde 1 milyon izlenme alsa ne kadar para getirir? Şöyle 2020 model c segment bir otomobil alabilir miyim? Benimkini satsam alamıyorum belki bu şekilde bütçe çıkar ne dersiniz? Kamu davası açılırsa sıkıntı olur onu biliyorum.

düzenli video çeken birisi olsan ve belirli bir kitlen varsa, "oha Max Damage araba yakmış lan" diyerek %50 daha fazla izleyici çekme şansın var.

ama kanalın bomboşsa ve "hadi arabayı yaktım videoyu koydum" diyerek bir anda viral videoya dönüşme şansın yok. 2005-2006 yılında olsak, belki viral olabilirdin. ama o zamandan beri binlerce araba yakma ve yüzbinlerce yanan araba videosu konulduğu için, insanlar zaten alıştı o tip mevzulara.

100-200 kişi belki izler, arabayı yaktığınla kalırsın.

Mesaj tarihi:

tiktok, shorts, twitter, reels... insanlar o kadar kısa sürede acayip acayip videolara, fotolara maruz kalıyor ki artık dopamin reseptörleri tepkisiz kalıyor. bakıyon mercedes g yakmış he diyip kaydırıyon reels'i... devamke...

• Yeni Oluştur...