Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grandmaster Troll Award 2024: Isyerime Nazi Takvimi Yollayan Pati

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Laurelin, 17.11.2024 23:13 tarihinde dedi ki:

oha bilmiodum bunu helal dsafdsf

hani zahmet edip google lamadim bile nazi deluzyonlari ile kafamı doldurmamak icin, ciddi ciddi 88 in manası varmis bu HIYAR boş yere yollamamış...

ADL de varmis aciklamasi

https://www.adl.org/resources/hate-symbol/88

Aynen, burası güzel açıklamış, ayrıca 8,8 cm. Pak43 anti tank toplarının da bu nedenle tasarlandığı ve yapıldığı konusunda söylentiler var, her atış hitler’e selam olsun manasında ama bununla ilgili kesin bir bilgi yok, daha çok hurafe.

Mesaj tarihi:

dışarıdan izleyen biri için olay gayet komik olmakla beraber asıl hazine sanki Trump sonrası firma çalışanlarında ve yaşadıklarında gizli gibi.

Neler yaşanıyor anlatabilir misin... araştırma amaçlı

Mesaj tarihi:

Kim olduğunu merak ettim ciddi ciddi sdfs

Ben olamam zaten, lego figürlerim hala elinde rehin 😄

Yanlız biraz eblehlik olmuş iş adresi, benim şirkette (ki başta golt olmak üzere nerede çalıştığımı bilen patiler var artık ehah) düşünüyorum, sıkıntı olabilir gerçekten. Hasar bırakmadı umarım. Olmadı kurbana yatsaydın tehdit bu diye.

Mesaj tarihi:

buradan çıkarılması gereken ders paketlerinizi özel olabilir diyerek kendiniz açın. isimsiz diye teslim etmiyorlarsa return edin 🙃

Mesaj tarihi:
Rewendor, 19.11.2024 00:13 tarihinde dedi ki:

Kim olduğunu merak ettim ciddi ciddi sdfs

Ben olamam zaten, lego figürlerim hala elinde rehin 😄

Yanlız biraz eblehlik olmuş iş adresi, benim şirkette (ki başta golt olmak üzere nerede çalıştığımı bilen patiler var artık ehah) düşünüyorum, sıkıntı olabilir gerçekten. Hasar bırakmadı umarım. Olmadı kurbana yatsaydın tehdit bu diye.

Bizde de girişe xray koydular bu sene, gelen kargolar xrayden geçiyor, ofise gelen kargolar yarı yarıya azaldı lol. Hoş bu gelseydi büyük ihtimalle çoğu anlamazdı hatta koca bi bayrak ve SS portresi gelse aaa nerden aldın güzelmiş diyen bile çıkardı fdsfs

Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR, 19.11.2024 09:12 tarihinde dedi ki:

izde de girişe xray koydular bu sene, gelen kargolar xrayden geçiyor, ofise gelen kargolar yarı yarıya azaldı lol.

Millet seks oyuncağı falan mı yollatıyomuş ya ofise sdfs

Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR, 19.11.2024 12:21 tarihinde dedi ki:

Yüssüklerimizi ofise söyleyemiyoruz yaa böyle iş mi olur fdsfs

abi onlari amazon'un disaridaki kutularina soyleyeceksin zaten.

atalarimizin da adedigi gibi, actirtma kutuyu!!!

kim yollamis hacilar? bana bunu yazin siz.

Mesaj tarihi:

normal bilmemem ahahah, nazileri hiç zahmet edip calismadim, okumadım tarih calisirken. Mein kampf turkiyede popi iken zar zor, itekliye itekliye okuyup bıraktım ki çok daha saçma kitapları okumuş bir insanım (Das kapital, Heidegger, din kitapları filan *taunt*)

Prusyadan, wehrmacht tan sorun bana, dogu cephesini, ardeness offensive i, operation market gardeni, el alamein i filan tik tik harita üstünde anlatırım tarihci olarakta hani naziler ole çok ilgimi çeken bir güruh diil, hicbirzamanda olmadı ahah

bole ergenlikte bile nazi deluzyonlarina kafa yormuslugum yok, vardi burada tarih bolumunu modere ederken 3-4 nazi meraklısı, girgir geçip keyfimize bakioduk. nazilerin ayin karanlık yüzündeki üssü, hitlerin ufolari filan neler neler gordu bu forum ahah

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...