Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 oha bilmiodum bunu helal dsafdsf hani zahmet edip google lamadim bile nazi deluzyonlari ile kafamı doldurmamak icin, ciddi ciddi 88 in manası varmis bu HIYAR boş yere yollamamış... ADL de varmis aciklamasi https://www.adl.org/resources/hate-symbol/88
cambazct Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Laurelin, 17.11.2024 23:13 tarihinde dedi ki: oha bilmiodum bunu helal dsafdsf hani zahmet edip google lamadim bile nazi deluzyonlari ile kafamı doldurmamak icin, ciddi ciddi 88 in manası varmis bu HIYAR boş yere yollamamış... ADL de varmis aciklamasi https://www.adl.org/resources/hate-symbol/88 Aynen, burası güzel açıklamış, ayrıca 8,8 cm. Pak43 anti tank toplarının da bu nedenle tasarlandığı ve yapıldığı konusunda söylentiler var, her atış hitler’e selam olsun manasında ama bununla ilgili kesin bir bilgi yok, daha çok hurafe.
freedon_nadd Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Al sende bunu yolla. Hem Hitler Türkleri severdi ne var ? Sadece geyik değil Naziler Bulgaristandaki Türklere iyi davranmış kaynak rahmetli dedem.
Raze Mesaj tarihi: Kasım 18, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2024 dışarıdan izleyen biri için olay gayet komik olmakla beraber asıl hazine sanki Trump sonrası firma çalışanlarında ve yaşadıklarında gizli gibi. Neler yaşanıyor anlatabilir misin... araştırma amaçlı
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 18, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2024 Alici ismi yok ve isminize gonderildi kisimlarini anlayamadim. Benim forumdan Ingiltere'de yasadigini bildigim ve hem senin hem Sam'in taniyabilecegi tek kisi var, o da forumun sahibi 1
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 18, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2024 kim yollamış ya zaten 3 5 kişiyiz burada gelsin söylesin kendini
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 18, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2024 yapan kimse ben yaptım karamurat benim desin ve 1 adım öne çıksın, yoksa hepinizi disipline yollarım ulann develer!!1
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2024 Kim olduğunu merak ettim ciddi ciddi sdfs Ben olamam zaten, lego figürlerim hala elinde rehin Yanlız biraz eblehlik olmuş iş adresi, benim şirkette (ki başta golt olmak üzere nerede çalıştığımı bilen patiler var artık ehah) düşünüyorum, sıkıntı olabilir gerçekten. Hasar bırakmadı umarım. Olmadı kurbana yatsaydın tehdit bu diye.
df Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 buradan çıkarılması gereken ders paketlerinizi özel olabilir diyerek kendiniz açın. isimsiz diye teslim etmiyorlarsa return edin
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Rewendor, 19.11.2024 00:13 tarihinde dedi ki: Kim olduğunu merak ettim ciddi ciddi sdfs Ben olamam zaten, lego figürlerim hala elinde rehin Yanlız biraz eblehlik olmuş iş adresi, benim şirkette (ki başta golt olmak üzere nerede çalıştığımı bilen patiler var artık ehah) düşünüyorum, sıkıntı olabilir gerçekten. Hasar bırakmadı umarım. Olmadı kurbana yatsaydın tehdit bu diye. Bizde de girişe xray koydular bu sene, gelen kargolar xrayden geçiyor, ofise gelen kargolar yarı yarıya azaldı lol. Hoş bu gelseydi büyük ihtimalle çoğu anlamazdı hatta koca bi bayrak ve SS portresi gelse aaa nerden aldın güzelmiş diyen bile çıkardı fdsfs
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 DRaGoN_SLaYeR, 19.11.2024 09:12 tarihinde dedi ki: izde de girişe xray koydular bu sene, gelen kargolar xrayden geçiyor, ofise gelen kargolar yarı yarıya azaldı lol. Millet seks oyuncağı falan mı yollatıyomuş ya ofise sdfs
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Yüssüklerimizi ofise söyleyemiyoruz yaa böyle iş mi olur fdsfs
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 DRaGoN_SLaYeR, 19.11.2024 12:21 tarihinde dedi ki: Yüssüklerimizi ofise söyleyemiyoruz yaa böyle iş mi olur fdsfs abi onlari amazon'un disaridaki kutularina soyleyeceksin zaten. atalarimizin da adedigi gibi, actirtma kutuyu!!! kim yollamis hacilar? bana bunu yazin siz.
xunn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2024 Niye kim oldugunu saklıyoruz tebrik etmek yerine arkadaşı?
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2024 Laurelin, 17.11.2024 23:13 tarihinde dedi ki: oha bilmiodum bunu helal dsafdsf hani zahmet edip google lamadim bile nazi deluzyonlari ile kafamı doldurmamak icin, ciddi ciddi 88 in manası varmis bu HIYAR boş yere yollamamış... ADL de varmis aciklamasi https://www.adl.org/resources/hate-symbol/88 Olaydan çok senin bunu bilmemene şaşırdım
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2024 normal bilmemem ahahah, nazileri hiç zahmet edip calismadim, okumadım tarih calisirken. Mein kampf turkiyede popi iken zar zor, itekliye itekliye okuyup bıraktım ki çok daha saçma kitapları okumuş bir insanım (Das kapital, Heidegger, din kitapları filan *taunt*) Prusyadan, wehrmacht tan sorun bana, dogu cephesini, ardeness offensive i, operation market gardeni, el alamein i filan tik tik harita üstünde anlatırım tarihci olarakta hani naziler ole çok ilgimi çeken bir güruh diil, hicbirzamanda olmadı ahah bole ergenlikte bile nazi deluzyonlarina kafa yormuslugum yok, vardi burada tarih bolumunu modere ederken 3-4 nazi meraklısı, girgir geçip keyfimize bakioduk. nazilerin ayin karanlık yüzündeki üssü, hitlerin ufolari filan neler neler gordu bu forum ahah
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2025 şu da fikir olsun diye koyuyorum seneye falan
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2025 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2025 kimin gonderdigni bulabildik mi? biliyor muyuz?
Öne çıkan mesajlar