Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2024 (düzenlendi) geçen gün xpg sx6000 pro ssd (kendim seçmedim qp'den makineyi alırken mecburen 2-3 xpg modelden birini seçtiriyorlardı) tümden patlayınca (bir süredir tekliyordu ama sadece oyun yüklü diye çok önemsemiyordum) dedim garanti ile yolla git-gel uğraşmayayım, gidip daha hızlı birşey alayım bu bahaneyle. trendyol'un aracı olduğu ufak dükkanlardan birinden (OVERCLOCKERS) indirimde samsung 990 evo buldum, sipariş ettim. bugün elime geçti, paketlenmiş tamam, kutuda da bir bozulma yok mühürü yerinde. açtım mühür, çıkardım, ssd şeklindeki plastik muhafazanın içi boş. dedim nasıl olur, muhafazanın altını üstünü söktüm çıkardım tamamen ama sadece prospektüs var. diyorum yere filan mı düşürdüm ama imkansız yani bayağı hava bile geçirmez şekilde kenetli muhafaza o ana kadar. o anda dank etti kafama neden video çekmedim diye. neyse trendyol'u aradım anlattım, bir ticket açtılar ne olacak bakalım. sonra aratınca reddit aynı olayı 990 pro ile yaşayan birinin başlığını gördüm geçen aylardan. yani mühür açılmış olsa anlayacağım ama içine ürün konmamış birşeyi ilk defa yaşıyorum, hiç aklıma gelmezdi böyle bir ihtimal olabileceği. fabrikada makine koyarken mi düşürdü ne oldu acaba. şimdi bakalım ikna edebilecek miyim adamları videosuz, iş çıktı başıma. tldr: herşeyin videosunu çekin açarken cidden. Ekim 24, 2024 Sam tarafından düzenlendi 2
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2024 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 10, 2024 Geçmiş olsun. Trendyol'dan küçük satıcı kullandığından sorunlu olabilir. Umarım sorun çıkarmazlar. 1
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2024 Evet sorun çıkmazsa şaşacağım gerçekten, kara geçelim derken zarar çıktı. Ufak para hesabı yapmamak lazım o kadar ne olur ne olmaz diye. Sonucu yazarım ne oldu arşivde dursun bilgi olarak.
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2024 Bu sebepten dolayı internetten gelen tüm ürünleri açmadan önce videoya alıyorum, 1-2 kez mobilya malzemelerinde kırık tahta sunta vs çıkmıştı, video gönderince eksik parçayı sonradan sağlam olarak kargolattılar tekrardan.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2024 neyin videosunu alıyosunuz kapat kutuyu yine al kimin umrunda video sdfhd
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2024 geçmiş olsun. sahtesi olan ürünlerde trendyol n11 falan uzak duruyorum. hallederler heralde ya özellikle satıcının geçmişinde başka olaylar olduysa
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2024 n11 fena bozdu uzak durun. kardeşim için vantilatör aldım n11'in kendisi satıyodu bi de, beğenmedik geri yolladık. elektronik ürünün iadesi olmaz diye iadeyi geri yolladılar, web sitelerinde elektronik ürünlerde şu kadar gün iade hakkı vs diye reklam yapıyorlardı o esnada. Neyse iade ettiğimiz ürün geri geldi fakat bizim yolladığımız ürünü değil de başka birisinin satın aldığı bozuk ürünü yollamışlar bize asdad. 7 gün dolduğu için tekrar iade talebi açamaz oldum bu süreçte, n11 hiç bir şekilde yardımcı olmadı istediğini yap vs dediler. şikayetvar'a yazdım önce ordan dönüş yapıyolar diye, yapmadılar. Sonra tüketici hakem heyetine başvurdum 1 ay sonra aradılar paşa paşa ürünü iade aldılar.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 11, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2024 Ulan hahahha para iadesini de zimbabwe dolariyla mi yaparlar diye bekledim ama meh
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 11, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2024 Ben amazon’un ve hepsiburada’nin kendi sattiklari urunler harici alisveris yapmiyorum bu arada. O da firmalara guvendigimden degil de iade surecine 3. Kisi satici dahil olmadigindan.
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 11, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2024 Benim basima Aliexpress te geldi. Ufak urundu, kutuyu acilmisti, belli ki paketlerken dusmus. Yine de sikayet ettim bisi yapmadilar. Ayni olay tekrar basima geldi, 2 ufak urun eksik cikti. Bu sefer videoya almistim, videoyu yolladim, yeterli kanit yok diye reddettiler. Bot ustunden degerlendirme yapan her yerde ayni sikinti var, bir sekilde gercek bir insana ulasinca anca sorunun cozuluyor. Eskiden tuketiciyi korurken, simdilerde daha cok saticiyi koruyorlar.
Goering Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 en ucuz argümanın saçma 1. sıra IDEFIX'ten almamışsın çok net hakketmişsin, geri gelmez paran su iç sene olmuş 2025 nerdeyse:
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 (düzenlendi) 2tb modeldi sipariş ettiğim. https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-samsung-990-evo-mz-v9e2t0bw-pci-express-4-0-2-tb-m-2-fiyati,534508540.html 5000₺ en ucuzu o da trendyol'da. cimri, akakçe vs biliyorum hepsini. aynen böyle çıktı yani pro alıp da aynısını best buy'la bile yaşamak mümkünmüş. ama evet %10 daha fazla verip elle tutulur satıcı mağaza tercih etmek lazımdı. aracı trendyol’u kastetmiyorum ama, pc aldım 2 yıl önce, ilk gün direkt bozuldu ve sorunsuz iade aldılar. gerçi işte elektronik işinde %10 ekle hadi sonraki modele geldin, gene ekle bu sefer üst kapasiteye geldin filan biraz damlaya damlaya göl oluyor. ucuzculuk ilk defa yaptığım şey değil ama bu sefer tutmadı. Alıntı Update: I went into the Best Buy I bought it from and explained what happened, they said “yeah that happens sometimes” and gave me a new one as a replacement without a cost. belli ki samsung fabrikada bir halt yiyor. Ekim 12, 2024 Sam tarafından düzenlendi
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 biraz ağırlığı olan bir şey olsa, kargo kayıtlarında kutu ağırlığı verisinden yürü diyeceğim ama kaç gr malzemeler artık, bir şey elde edilmez büyük ihtimalle
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 Evet yani sarıldığı pofidik ambalaj kendisinden daha ağır olsa gerek, birşey anlamak imkansızdı açmadan. Kartonda hiç hasar da yoktu şaşkınım halen.
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 Şimdi bulamadım da, bi yerde videosunu görmüştüm sıcak hava ile etiketi zarar vermeden söküp içindeki ürünleri alıp/değiştirip tekrar kutuluyolardı, dışardan bakınca ambalajli etiketi dokunulmamış olarak duruyor, ama açınca sahte veya olmayan ürünle karşılaşılıyor. Muhtemelen o tarz birşey oldu.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 valla kartonu ben eğip bükmeden açamadım bayağı uğraştığım halde, (kutuları mümkünse hasarsız açmaya özen gösteriyorum) hani kapattıktan sonra yandan kopçalar kenetlenip tutar ya. o karton dili dokunulmamış gibi bırakacak şekilde kusursuz açabildilerse öyle inanılmaz gerçekten.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 Geçmiş olsun, online ürün alırken herkesin dediği gibi ilk satıcıya bakmak lazım. İlk tercih Amazon'un kendisinin sattığı ürünler oluyor. Bu arada Trendyol'u epeyi zamandır kullanmıyorum bence ilk zamanlarıyla hiç alakası yok. Son çare olsa bile müşteri hizmetleri sebebiyle uzun bir süredir tercih etmiyorum. Zamanında hem kendi sattıkları hem de başka satıcının sattığı ürünün arkasına durmadılar. Küçük satıcılarda inanımaz derece sahte ürün vakası da başlamış
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2024 evet galiba bundan sonra öyle yapmak en mantıklı gibi, ucuzculuktan ettiğim tasarrufları karma geri alacak gibi yoksa lol. geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun. 1
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2024 5 gün beklettikten sonra sonra şimdi resim istediler, aradım dedim baştan isteseydiniz o resimleri destek süre müddetini sonuna kadar yemek yerine. neyse yolladım bakalım, gene yazarım ne oldu bilgi olarak bulunsun.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 "biz iyi ve eksiksiz paketledik yapacak birşey yok" diye cevap geldi, yeni talep açıp ültimatom bastım iade edilmezse yaygara koparırım diye. neyse gidip amazon'un kendisinden alacağım ama gene de burunlarından getireceğim iade yapılana kadar, gene yapılmazsa da kendilerine anti-viral yapacak adam kazandılar. 1
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 burada insanlar nasıl cesaret edip n11 ve trendyol'dan bir şeyler sipariş ediyor onu çok merak ediyorum. amazon'dan bile "küçük satıcı" tarzı yerler (yani nobel, palme, vs gibi olmayanlar) görünce sipariş vermiyorum. Türkiye'de tüketici hakları feci durumda.
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 valla aldıklarım inventus, vatan, amazon, monster, birde QP bilişim, başka yerden elektronik almıyorum.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 valla trendyol 2 yıl önce koca pc'yi anında iade ettirmişti ilk günden bozulunca, küçük satıcılardan hepsiburada vs'den de çok aldım. hiç böyle birşey olmadı işte bu sefere denk geleceği varmış. almam bir daha artık, bozulmuş demek düzen., şimdi mesela amazon'dan 990 pro alayım bari dedim ama amazon'un kendisi satmıyor. ne yapacağım şimdi? uygun fiyat bir yana herşey yok amazon'un kendisinde.
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Amazonun kendi satmıyorsa ben bekliyorum, genelde zaten bir süre sonra illa ki oluyor. Acil bir durum yoksa black friday hede hödöyü beklemek daha iyi olur. Geçen hafta prime indirimleri vardı şampuan aldım ama illa amazon satsın diye bekliyordum . Öteki türlü içeriğine güvenemiyorum.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2024 reno ustam işte ssd gitti sistem disk tıka basa dolu, bozulan yerine birşey alınacağı zaman öyle bekleme fırsatı olmuyor yani. beklerken zaten fiyatlar uçuyor ülkede malum. neyse gene gidip 990 evo alayım amazon'un kendinden madem kader başka birşey almamı istemiyor gibi.
Öne çıkan mesajlar