Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

33 yaşında sakalı kesince gençleşirim zannetmiştim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Sırf bu yüzden sakalı keserim gençleşirim diye düşününce gıdığım ortaya çıktı ve daha büyük gösteriyorsun demeye başladılar hatta beyaz telli saçlar cabası. Gittim göz kenarı kırışıklık kapatıcı aldım üstüne saçı boyattım. Ulan zamanı durdururum sanmıştım ama o kadar kolay değilmiş üstüne 10 yıldır bodybuilding yaptıgımdan mı acaba daha erkeksi gösteriyor. Lanet olsun 40 olamam adamım

• Kustum 1
Mesaj tarihi:

iş sebebiyle sakal bırakamamak çok kötü bişey lan. 

bir ay tatilde hiç kesmedim. tam benlikmiş. siyah-kahve-beyaz-sarı karışımı boz bi sakalım oldu. sonra kesince kötü hissettim

fuck the job

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

herkes sakal mağduru

ben beyaz yaka olmama rağmen yıllardır sadece trimliyorum rahat ortam olduğu için, iyiki öyle yoksa full kesince 37'den 17 yaşına düşüyorum, bari 27ye düşse be olm.......

Silphatos tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)
marksman, 01.07.2024 12:15 tarihinde dedi ki:

iş sebebiyle sakal bırakamamak çok kötü bişey lan. 

bir ay tatilde hiç kesmedim. tam benlikmiş. siyah-kahve-beyaz-sarı karışımı boz bi sakalım oldu. sonra kesince kötü hissettim

fuck the job

Devlet memuru veya asker misin ki? Yoksa özel sektörde hala o kadar katı sakal karşıtlığı olan yerler var mı?

Edit: Haa zaten cevabı varmış ileriki mesajlarda. Nickten de tahmin etmek lazımdı ehah

Rewendor tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...