chicagolu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2024 Sırf bu yüzden sakalı keserim gençleşirim diye düşününce gıdığım ortaya çıktı ve daha büyük gösteriyorsun demeye başladılar hatta beyaz telli saçlar cabası. Gittim göz kenarı kırışıklık kapatıcı aldım üstüne saçı boyattım. Ulan zamanı durdururum sanmıştım ama o kadar kolay değilmiş üstüne 10 yıldır bodybuilding yaptıgımdan mı acaba daha erkeksi gösteriyor. Lanet olsun 40 olamam adamım 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Yaşının olgunluğunu yaşa. Senin de alıcın çıkar rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 tekrar sakal bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2024 gandalf sakalı satın al onu tak çıkana kadar 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 33 te değil 34 te kesince daha genç oluyorsun. Yanlış kesmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 iş sebebiyle sakal bırakamamak çok kötü bişey lan. bir ay tatilde hiç kesmedim. tam benlikmiş. siyah-kahve-beyaz-sarı karışımı boz bi sakalım oldu. sonra kesince kötü hissettim fuck the job Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 off ben de öyleyim bir önceki iş yerimde sakal serbestti şimdi değil ama ptesi kesiyorum sadece neyse yeni işe başlıyorum orada serbest. İnsan çok kötü hissediyor kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Bakımsız sakal depresyon kaynağı. Sakala biyiga da baktırmak lazım yoksa bankta yatan keşlere dönüyorsun bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 (düzenlendi) herkes sakal mağduru ben beyaz yaka olmama rağmen yıllardır sadece trimliyorum rahat ortam olduğu için, iyiki öyle yoksa full kesince 37'den 17 yaşına düşüyorum, bari 27ye düşse be olm....... Temmuz 1, 2024 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 2mm sakal erkeğin makyajıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 sakali kestin olmuyor bir de cihazi kesmeyi dene bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 Şu an sokakta her gençte kirli arap sakalı var resmen nefret ediyorum. Tertemiz bakımlı olun arkadaşlar. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2024 (düzenlendi) marksman, 01.07.2024 12:15 tarihinde dedi ki: iş sebebiyle sakal bırakamamak çok kötü bişey lan. bir ay tatilde hiç kesmedim. tam benlikmiş. siyah-kahve-beyaz-sarı karışımı boz bi sakalım oldu. sonra kesince kötü hissettim fuck the job Devlet memuru veya asker misin ki? Yoksa özel sektörde hala o kadar katı sakal karşıtlığı olan yerler var mı? Edit: Haa zaten cevabı varmış ileriki mesajlarda. Nickten de tahmin etmek lazımdı ehah Temmuz 3, 2024 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar