neokrasi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2024 11 Temmuz'da son bulacakmış. American Truck Simulator 1 dolores. Yeni Dünya'yı keşfe mi çıksam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2024 ets'den biraz farklı olaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2024 Simdilik bunlari aldim, Temmuz'a kadar bir demlensin sonra 2. bakisi yaparim az daha yeni oyunlardan, bolca dlc birikmis zaten onlari bir aradan cikarmam lazim : Highwater DOOM Death's Door Thronebreaker: The Witcher Tales Marvel's Guardians of the Galaxy Anno 2205 Ultimate edition Tails of Iron Necromunda: Hired Gun Syberia - The World Before Total War: WARHAMMER - Norsca Total War: WARHAMMER II Ghostrunner - Project_Hel Cloudpunk - City of Ghosts Trek to Yomi An Elder Scrolls Legend: Battlespire The Elder Scrolls Adventures: Redguard Battle Bugs Dungeon Keeper™ 2 Dungeon Keeper Gold™ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2024 Thronebreaker: The Witcher Tales Şuna bayılmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2024 Norak, 27.06.2024 23:38 tarihinde dedi ki: Simdilik bunlari aldim, Temmuz'a kadar bir demlensin sonra 2. bakisi yaparim az daha yeni oyunlardan, bolca dlc birikmis zaten onlari bir aradan cikarmam lazim : Marvel's Guardians of the Galaxy güzel listeymiş. almayan oynamayaan varsa özellikle şunu öneririm... bu arada Battle Bugs'ı yeniden görmek ilginç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 art çok güzel olmuş, cidden hala emek harcıyor olmaları sevindirici. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2024 Bahar indiriminde de aynı karakterler vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2024 bitmeden kapanisi yapayim 2. bakis: POSTAL Brain Damaged Ghostrunner 2 Brutal Edition Warhammer: Chaosbane - Tomb Kings Oxygen Not Included - Spaced Out! Stray TMNT: Shredder's Revenge - Dimension Shellshock Two Point Studios Double Pack Rise of the Triad: Ludicrous Edition Hogwarts Legacy Underrail: Heavy Duty Two Point Hospital: Pebberley Island Ziggurat Complete Franchise BUNDLE Serial Cleaner + Serial Cleaners Bundle The Last Stand: Aftermath Curse of the Dead Gods Expeditions: Rome 1428: Shadows over Silesia Red Glare Journey to the Savage Planet Deluxe Edition Total War: THREE KINGDOMS - Mandate of Heaven War Stories Bundle BUNDLE Dune: Spice Wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 total war warhammer 2-3 signalis quantum break aldım bitek ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 ben sadece Last train home aldım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 CYGNI: All Guns Blazing RoboCop: Rogue City Vampire Survivors: Emergency Meeting Vampire Survivors: Operation Guns Bunlarla kapattim. Ghostrunner 2 yi alicaktim, dedim bir sonraki indirimde alirim np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 ghostrunner 2 yi bu ay humble da veriyor o pakete de bakmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 celeste ve bloons TD 6 ile kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 (düzenlendi) Darksun, 12.07.2024 10:59 tarihinde dedi ki: ghostrunner 2 yi bu ay humble da veriyor o pakete de bakmakta fayda var. Plague Requiem i istiyor muyum istemiyor muyum karar vermis degilim. Starship Troopers zaten var. Paketteki geri kalanlar kutuphanede artik olarak kalir gibime geliyor. Temmuz 12, 2024 Gallant tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 nerde o eski steam sale'lar denmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Steam de Netflix'e döndü. Zibilyon tane oyun var. Oynamaya değer mi değil mi bilemiyorsun da. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 TL ile oldugu donem "Alayim, bulunsun, belki bir ara oynarim" mantigiyla diziyorduk. Simdi kutuphaneye bakip, ne gerek var diyorsun. 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 evet sırf o bakımdan iyi oldu, mantıken fiyat daha değişmez diye indirim oranı düşükse bir sonraki indirim bakarım acelem yok modunda takılıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 dolara döndüğünden beri halen steam'den oyun almadım ama bilinmedik bir oyun hakkında bile araştırmaya vakit ayırınca en iyi steam bilgilendiriyor nedir ne değildir diye. community hub'a denk bir konsept hiçbir satış platformunda görmedim oyun bir yana herhangi bir storefront için. "bu neymiş" diye içine girince bir cevap oluşturmak mümkün. google, apple, sony, ms vs yanına yaklaşmak bir yana ufkunda belirebilen yok. review, stream, forum, screenshot, art, video, guide vs hiç oynanmamış yeni bir oyun olmadığı sürece illa bir fikir edindiriyor. bilmediğim oyunları almaya da almamaya da karar vermeye yaradı çok kere. diğer bütün storefrontlarda önce gidip başka yerden araştırma yapmak gerekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 tüketim cılgınlıgına ket vurdu usd isi. yine indirimden birseyler aldim, ne almisim. - Bloons TD 6 - Death Must Die - Pacific Drive - ETS 2 West Balkans - Subnautica Below Zero ile bitirmisim. TL currency olsa muhtemelen ferman gibi liste olurdu... 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Norak, 12.07.2024 13:53 tarihinde dedi ki: nerde o eski steam sale'lar denmemis. nerde o eski steam sale'lar, asdfsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 flash sale bile yok, bırak gaben artık etlinlik bile yapmıyor. Hani lan glorious red team! 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 müşteriyi çekene kadardı onlar. tekel kafası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2024 flash sale iade davası ertesi bitti, avustralyalı impulse buyer sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2024 Sam, 12.07.2024 14:42 tarihinde dedi ki: flash sale iade davası ertesi bitti, avustralyalı impulse buyer sağolsun. Bunun detayi nedir hic duymamisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar