arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2020 stellaris'de oyunun geri kalaninda komple revamplenen ogeler bile var. fakat combat'da oynanisi degistiren bir yenilik olmadi. imparatorluk kismi ne kadar keyifliyse combati o kadar bayik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2020 42 dakika önce, Promenader dedi ki: eu4 combatı dediğin zar atan kazanıyor. 123123 pip komutan çıkarıp 0 atıp ordunun içinden geçilmesini izlemek kadar keyiflisi yok. 0'dan 10'a kadar zarları buna da koydular şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 gygax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2020 Crusader Kings 3 review There's a new Crusader King on the throne. 94 The king is dead, long live the king! https://www.pcgamer.com/crusader-kings-3-review/ ---- Crusader Kings 3 review Watch out there's a snake attacking that baby https://www.rockpapershotgun.com/2020/08/31/crusader-kings-3-review/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Imperator:Rome'a da ne övgüler dizmişlerdi. Güvenmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 rome imperator ölü doğan bebek ya. sadece harita boyama olmasın diye oyunu değiştirip duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 How to properly celebrate launch day .. https://twitter.com/ebbalj/status/1300776766110302208?s=20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 çıkmış gamepass te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Rome imperator tam rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Steam Top games by current player count PEAK TODAY : Crusader Kings III - 97,008 Paradox oyunları için yeni rekor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 gamepass ta oynayanlar var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Ön yargılıydım biraz ama olmuş oyun ilk izlenimlerime göre. Artworkler çok güzel olmuş bu arada ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 (düzenlendi) Steam fiyatı baya iyi geldi ama sonradan dlclerine yetişebilir miyim bilemedim, açgözlü paradox cep yakar mı acaba? edik: ilk exp e 50 lira çekmişler bile zaten görmemiştim TBA diyor Eylül 2, 2020 Seperate tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 (düzenlendi) soru mu bu şimdi delecekler tabii ki cepleri, paradox bu Eylül 2, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Birkaç saat oynayabildim, benim de beklediğimden iyi çıktı. Bazı şeylere anlam veremedim ama kimin kimle savaş yaptığını anlayamıyorsun mesela, en azından bulamadım. Sonra bir perk aldım, Defensive Negotiations diye, kesinlikle nasıl kullanılacağını bulamadım. Bunları bilen yazsın, hele şu perke kıl oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Antivirüsler sıkıntı çıkarabiliyor. o yüzden oyunu window olarak başlatın ve oyunun başında uyarı gelirse gözden kaçırmamış olursunuz. Gamepass saolsun, bu gün oyunu 4 defa baştan indirdim (verify files yok. Antivirüs sakıncalı dosyayı silince oyunu komple indirmek zorunda kalıyorsun). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2020 lol süpermiş tekrar tekrar indirtmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2020 allahtan 5gb oyun. kısa sürüyor inmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2020 bizans tahmin ettiğim gibi tam patates, ck2'nin dlc'li halinden sonra oynmaya dayanamadım. neyse artık batı avrupa'da birilerine bakacağım. ui son 20 yıldaki en büyük ikinci değişime uğradığı için pek alışamadım, dağınık herşey her tarafta. görsel olarak güzel aradığımı bulmak bazen uğraştırdı biraz. yukarıda yazdığım şeyler hariç iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 (düzenlendi) combat inanılmaz sıkıcı ya, bu kadarını tahmin etmiyordum. öyle düz adamlar yürüyor, zar sallanıyor, hayali rakamlara göre bir dmg modifier geliyor öyle eritiyorlar birbirlerini. bayağı kötü olmuş. ha bir de knight olayı da bayağı kötü, romance of the three kingdoms gibi, 20 adam yüzlerce kişiyi eritiyor. tarih oyunu diye geldik aksiyon filmi çıktı ama aksiyon da yok. Eylül 4, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 UI acaip karisik. bazi seyleri hala anlamiorum. bir yer buff aldi ama bulamadim ne etkisi var. Savastigin ulkenin asker sayisini goruyosun. hic bitmiyor bazi ulkelerde. 2 dakika once savasanlardan birine savas devam ederken saldirdim. ally olup bana girdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Bekliyordum Teşekkürler u/ascitien So I grabbed the CK3 intro screen arts and made them into 8K wallpapers https://www.reddit.com/r/CrusaderKings/comments/imkxy6/so_i_grabbed_the_ck3_intro_screen_arts_and_made/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2020 UI ye ben de alisamadim ve bence de iyi degil ck2 de daha kucuk bi pencerede ayni bilgiyi verebiliyorlardi, simdi karaktere tiklayinca ekranin yarisi gidiyor ... ui scale i kucult diyebilirsiniz ama gozum gormuyor yaslandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar