fenris Mesaj tarihi: Haziran 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2024 Uh oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2024 Kadının titlelarından birinin gendermancer olması . . . 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2024 7 companiondan en az 6'si gay degilse patlar. kalan 1 tanesi de furry olabililililir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2024 axedice, 07.06.2024 11:20 tarihinde dedi ki: Kadının titlelarından birinin gendermancer olması . . . queerosexual gendermancer lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 (düzenlendi) live service den son anda single player a dönmüş gibi duruyor sdf Haziran 9, 2024 progamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Amma kötü duruyo ya, allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 bir daha izledim ben mi yanlış gördüm diye ama cidden mide kaldırıcı. bioware kapanır bununla artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 oyunu bilerek kotu yapip sonra iyi yaptik bakin dlcsi mi yapacaklar acaba, boylece 2 kere odemek gerekecek, mukemmel bir plan. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Bu ne yahu? Kötünün de kötüsü. Bu kadar ağır hikayeli ciddi RPG'yi böyle şebertmeye gerek var mıydı hakikaten? Hayır kendin shit tier oyun yapacaksan tutan yok yine yap da niye bu efsane serinin ismini kirletiyorsun? DA evreni böyle bir yer değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 yarın gameplay göstereceklermiş, bu trailer hayal kırıklığı oldu bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 güzelim evren bu kadar harcanabilirdi. gameplay'i de görelim ama bioware'dan bir halt çıkmayacağı belliydi. inquisition ayarında yapsalardı bari, ona da razıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Bir ara yine DA:origins oynamak istiyorum, bu mal oyunu oynayacağıma ona bakarım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 progamer, 09.06.2024 20:16 tarihinde dedi ki: live service den son anda single player a dönmüş gibi duruyor sdf hiç dragon age gibi durmuyor ya bi de coca cola reklamı gibi müzik koymuşlar arkaya iyice sıçmış batırmış, gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 bir tek müziğe laf edemedim çünkü bir franchise klasiği: THIS IS THE NEW SHIEEEEEETT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 abovvv felaket sfj trailer izlemeyi bıraksam mı acaba komple.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Lol traileri izlerken acayip zevk aldim ben. O kadar kotu ki, daha kotu olmaz dedikce daha kotu oldu. Sasirtici degil, gendermancer wokeraptor’un hastalikli aklindan bu kadar cikmis iste. Sorun bu tipleri boyle projelerin basina getiren politik ruzgarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 dragon age ilk oyunu gayet güzel yetişkin oyunu iken devamı olan bu oyun neden çocuklara yönelik yapmışlar anlaşılır değil.. bu oyunu xbox'a koyan kişide de suç var. beleşten para kazanmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Saeros, 10.06.2024 01:16 tarihinde dedi ki: abovvv felaket sfj trailer izlemeyi bıraksam mı acaba komple.... Düşünsene ama, trailerı izlemeyip aaa yeni Dragon Age hm de Bioware'den diye preorder basıyosun? 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Hamburger helperı aratacak günler gelecek deselerdi inanmazdık. Bak ne oldu şimdi Gerçi eff bize ne ya iyi oyunlar da çıkıyor. Biowaredan bize ne yani EA düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Hey gidi hamburger helper, değerini bilmediniz alın işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Dragon age e yazık olmuş, almam ve oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Cok hos duruyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 evet trailer gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar