Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2024

neokrasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bence penaltıydı. hollanda ikinci yarıda topu ayağında çok tuttu ama ceza sahasına taşıyamadı. İngiltere ise ikinci yarı hiç top tutamadı, 3 kere atak yaptılar ikisi gol oldu. bellingham tüm maç gezdi sahada. yine de çok ortada maçtı, güzel ve dramatik bir son oldu.

Mesaj tarihi:

Valla farkı benle açarsan ben de sevinirim. 6- fark olursa o DeVrij'i almayı unuttum diye kaçtı diye çok üzülürüm çünkü. Şöyle 7+ farkla kazanırsa kazanan "ya zaten alsam da fark etmiyomuş" diye rahatlarım 😄 

Mesaj tarihi:

bence penaltiydi, tabanla girdi adam

mac biraz atesli basladi, sert futbol oynaniyordu, orda o penalti verilmese suyu cikardi macin, hakem iyi yapti

ingiltere turnuva boyunca oynadigi en iyi futbolu oynadi, hollanda yetemedi, fedon hele cok iyi mac cikardi

Mesaj tarihi:

ben ingiltere maçlarından keyif aldım kötü değiller  ama o kapasiteye göre çok fazla güvenli oynadıkları için beklentilerinde yüksek olması dolayısı ile kötü oynuyorlar algısı olduğunu düşünüyorum. tam bir ürkek  turnuva  takmıydı finale gelene kadar.

Mesaj tarihi:
vivavale, 14.07.2024 20:23 tarihinde dedi ki:

İngiltere bal proclayarak kupayı alacak diyorum.

ben de dingiltere babayı alacak diyorum, ispanya harika oynuyor zira.

Mesaj tarihi:
Rewendor, 14.07.2024 23:32 tarihinde dedi ki:

Offf fantazide defansı komple ispanyol kurmuştum. 20 puan falan kaybettim bu golle.

Ayrıca takımın en düşük puanlı adamını bulup kaptan yapmışım Olmo olarak.

herkes ispanya ağırlıklı kadro kurmuş. farkı ingilizler yaratcak gibi.

• Yeni Oluştur...