Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 bence penaltıydı. hollanda ikinci yarıda topu ayağında çok tuttu ama ceza sahasına taşıyamadı. İngiltere ise ikinci yarı hiç top tutamadı, 3 kere atak yaptılar ikisi gol oldu. bellingham tüm maç gezdi sahada. yine de çok ortada maçtı, güzel ve dramatik bir son oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 southgate turnuvaya damga vurdu. bu kadar kötü futbolla finale çıkması akıl alır gibi değil. inş ispanya finalde ingiltereyi tokat manyağı yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Şu turnuvayı İngiltere kazanırsa kızılelmanın futbol tanrılarına sağ baştan teker teker küfretçem. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 fantasyde rew ile farkı açtım diye sevinirken araya başka biri girmiş son güne kaldı şampiyonluk dsfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Valla farkı benle açarsan ben de sevinirim. 6- fark olursa o DeVrij'i almayı unuttum diye kaçtı diye çok üzülürüm çünkü. Şöyle 7+ farkla kazanırsa kazanan "ya zaten alsam da fark etmiyomuş" diye rahatlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 bence penaltiydi, tabanla girdi adam mac biraz atesli basladi, sert futbol oynaniyordu, orda o penalti verilmese suyu cikardi macin, hakem iyi yapti ingiltere turnuva boyunca oynadigi en iyi futbolu oynadi, hollanda yetemedi, fedon hele cok iyi mac cikardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 ben ingiltere maçlarından keyif aldım kötü değiller ama o kapasiteye göre çok fazla güvenli oynadıkları için beklentilerinde yüksek olması dolayısı ile kötü oynuyorlar algısı olduğunu düşünüyorum. tam bir ürkek turnuva takmıydı finale gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2024 hollandayi fena yormusuz, kendine gelememis adamlar. ilk golleri de pisburun. begenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 İngiltere bal proclayarak kupayı alacak diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 İspanya'yı tutuyorum ama bana da İngiltere kazanacak gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 vivavale, 14.07.2024 20:23 tarihinde dedi ki: İngiltere bal proclayarak kupayı alacak diyorum. ben de dingiltere babayı alacak diyorum, ispanya harika oynuyor zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 1 ay su gibi aktı. tebrikler ispanya. hakedilmiş bir şampiyonluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 ingiltere kazanırsa adaletini silkim dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 ingilterenin diziliş sarhoş kafayla çizilmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Futbol kapatılsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 İngilizler alsın artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 nefis pas nefis gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 (düzenlendi) valla öyle güzel gol şimdi çiçek gibi açılır dingiltere ve daha da yirler asdfs Temmuz 14, 2024 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Bu herif Kane'i kesin totem için çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Offf fantazide defansı komple ispanyol kurmuştum. 20 puan falan kaybettim bu golle. Ayrıca takımın en düşük puanlı adamını bulup kaptan yapmışım Olmo olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 kane'i kaç turnuvadır fantezi takımıma alıyorum. bi kere yüzümü güldürmedi. southgate olsam çoktan çizerdim üstünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Rewendor, 14.07.2024 23:32 tarihinde dedi ki: Offf fantazide defansı komple ispanyol kurmuştum. 20 puan falan kaybettim bu golle. Ayrıca takımın en düşük puanlı adamını bulup kaptan yapmışım Olmo olarak. herkes ispanya ağırlıklı kadro kurmuş. farkı ingilizler yaratcak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 balına goduumun ingilizleri, neyse her türlü alır bu maçı boğalar np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2024 8273 tane kaçırdığı pozişını aramaz umarım spaniardlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar