Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2024 - 2025 "The Special One" Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 20.04.2025 21:11 tarihinde dedi ki:

4 yıldız takacaz derken 5 i yedik. 

öyle demeyelim abi bence, aldık mı 3ün 1ini diyelim asdfs

Mesaj tarihi:

röportaja gel çingene Morinyo ya üste çıkıyor bi de, spiker diyor 9-10 kişi yoktu bu diyor hepsi 18den büyüktü vsvs yuh be tam çingen one

bugüne kadar kalsın diyordum ama şu hareketler ve bu rezil maçtan sonra umarım seneye kalmaz bu dingil herif

Şımanski-Osayi-Liva-Tadiç-MHakan gitsin kalanlarla takılalım Avrupalı adam gibi bir hoca gelsin, böyle cıngarcı adamla iş yürümez

• Like 1
Mesaj tarihi:
kizillelma, 20.04.2025 21:36 tarihinde dedi ki:

Bir kez hocanın devam ettiğini görelim ya ..Jose Mourinho kalmalı.
Yoksa sıfırdan yapılanma olacak ve döngü devam edecek .

abi iyi diyorsun da, aylardır oynamayan İ.Yüksek bile suç tamamen bizde özür diliyoruz taraftardan diyor, diğer topçular da öyle konuşuyorlar

ama The Çingen One muhabire sarıyor, suç bende bizde diyemiyor.

ABV Morinyo

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

stad hoparlörü de ayrı bir olay, yönetime ve Ali'ye olan tepkileri susturmak bastırmak için son ses müzik açtılar maç sonu.

alayı gitsin abicim ya, hocası da yönetimi de böyle saçmalık olmaz 8 sene olacak be...

@Darksun Arabistan çölüne gitsin işte hem 2 katı para alır hem istediği çirkefliği yapar oralarda.

Shadow tarafından düzenlendi
Shadow, 20.04.2025 21:47 tarihinde dedi ki:

abi iyi diyorsun da, aylardır oynamayan İ.Yüksek bile suç tamamen bizde özür diliyoruz taraftardan diyor, diğer topçular da öyle konuşuyorlar

ama The Çingen One muhabire sarıyor, suç bende bizde diyemiyor.

ABV Morinyo

E abi koca Mourinho'yu tanımıyor muydunuz buraya gelmeden. Adam heralde Fatih Terim'le birlikte egosu en yüksek iki teknik direktörden biri. Hatta Terim'den bile fazla egosu, zaten egosunu besleyecek başarısı kariyeri de daha fazla. Bu adam tutup "suç bende" der mi? Demeyeceği belliydi, getirirken işler ters giderse ben batırdım demesini bekliyor muydunuz ki bu adamın? Öyle adam arıyorsanız baştan getirmeyecektiniz.

Ha Terim dedim, onun demişliği var, ama o da göz boyamasın. Adam Türk, "Ben öyle ulviyim ki aslında suç bende değilken de üstlenirim, böyle baba adamım haa" kafasıyla üstlendi o zaman da.

Belki suçu kendinde görüyordur içten içe Mou, ama çıkıp public ortamda bunu böyle söylemez. Egosu izin vermez. Ben TR ligini veya FB'yi çok fazla salladığını düşünmüyorum kendisinin. Paramı alır sonra da başka bi yere zıplarım kafasında gibi geliyor bana.

Rewendor tarafından düzenlendi

valla defolsun gitsin Arabistan çöllerine orada egosunu tatmin etsin, yeter bu sene bize çektirdiği

daha da Portekizli almasınlar şu takıma. Conte veya Löw falan gelsin bari ne bileyim asdasdsdf

edit: bu arada 3 asist yapıp Maxiyi de durduran sağ kanat Gökhan FB altyapısından çıkmaymış, 30 yaşında olmasa alsalar keşke derdim valla.

Shadow tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Bir kez hocanın devam ettiğini görelim ya ..

Jose Mourinho kalmalı.
Yoksa sıfırdan yapılanma olacak ve döngü devam edecek .

Okullarda fenerli Beşiktaşlı çocuk kalmadı. İlkokullar ortaokullar silme gsli bebe dolu. Bu gudubet herifin Bayık oyunu ile fener buyumez daha da küçülür. Bize tempolu cayır cayır oynayan genç yetenekli topculardan kurulu bir takım ve heyecanlı bir teknik adam lazım. Yoksa GS ikiye katlayacak FB + bjk toplamını. 

• Like 1
Mesaj tarihi:

Bir kez hocanın devam ettiğini görelim ya ..

İsmail Hoca'ya çok büyük haksızlık ettiniz. Çook... Geçen sene Fenerbahçe şampiyon takım gibi oynuyordu. Tek hatası kendi sahasında bize karşı 1 puana razı olmasıydı. Geri kalan bütün maçlarda çok iyiydi. Eğer bir üzerine konarak gidilecekse, oyun olarak en kötüsüyle değil en iyisiyle gitmek istersin.

Ayrıca Morinyo gitsin allaşkına.
Adam alenen hakaret etti. Edilen hakaret yeterince ırkçı olmadığı için Galatasaray suçlandı. Herhalde "Okan Buruk ananı bacını..." demediği için yetersiz bulundu.
Adam alenen fiziksel saldırıda bulundu. Yeterince sert saldırı olmadığı için Okan Buruk yerde kaldı diye dalga geçildi. Herhalde apargat falan atması gerekiyordu.

Morinyo saha içinde 10 yıl öncesinde, saha dışında ise arkaik çağda kalmış bir adam. 

• Like 1
Mesaj tarihi:
Aceace, 21.04.2025 09:32 tarihinde dedi ki:

İsmail Hoca'ya çok büyük haksızlık ettiniz. Çook... Geçen sene Fenerbahçe şampiyon takım gibi oynuyordu. Tek hatası kendi sahasında bize karşı 1 puana razı olmasıydı. Geri kalan bütün maçlarda çok iyiydi. Eğer bir üzerine konarak gidilecekse, oyun olarak en kötüsüyle değil en iyisiyle gitmek istersin.

Ayrıca Morinyo gitsin allaşkına.
Adam alenen hakaret etti. Edilen hakaret yeterince ırkçı olmadığı için Galatasaray suçlandı. Herhalde "Okan Buruk ananı bacını..." demediği için yetersiz bulundu.
Adam alenen fiziksel saldırıda bulundu. Yeterince sert saldırı olmadığı için Okan Buruk yerde kaldı diye dalga geçildi. Herhalde apargat falan atması gerekiyordu.

Morinyo saha içinde 10 yıl öncesinde, saha dışında ise arkaik çağda kalmış bir adam. 

ismail konferans ligi kupasını hediye etti. süper kupayı da hediye etti geçen sene. süper kupa yönetim kaynaklı olabilir ama olimpikos maçında rotasyon yaparak saçmalamıştı resmen. Tek bi hatası yok yani.

Mesaj tarihi:

Olimpiakos maçı da öyle. Sen bana da "Tek bir şey istiyoruz. O da lig şampiyonluğu" dersen ben de Olimpiakos maçında rotasyon yaparım. Valla yaparım. Billa yaparım. 

Mesaj tarihi:

okanda yıllardır tek oyun planıyla oynuyor. 

daha iyisini yapar hemde saha dışını daha iyi yönetir diye getirdiler heralde ama mourinho üstüne koyamadı.

Mesaj tarihi:
Esnaf, 21.04.2025 13:38 tarihinde dedi ki:

okan aynı plan ile oynamıyor hatta bu sene gereğinden fazla taktik denedi.  

hem osimhen hemde icardi olunca mecburen formasyon değiştirdi ama oyun sistemi hep aynı önde baskı üstüne kurulu.
TR'de her türlü işleyen sistem zaten. 
ismailde fenerle aynı sistemle iyi oynattı.

Mesaj tarihi:
yusema, 21.04.2025 13:36 tarihinde dedi ki:

okanda yıllardır tek oyun planıyla oynuyor. 

daha iyisini yapar hemde saha dışını daha iyi yönetir diye getirdiler heralde ama mourinho üstüne koyamadı.

Yok be abi.

3-4-2-1 oynadık (beceremedik), 4-2-3-1 oynadık (defans folloş oldu) şu anda 4-3-3 oynuyoruz. Aynı dizilimde beklerimizi değiştirdik, beklerin rollerini defalarca değiştirdik(maalesef...). Yani sağ bek Kaan oynatmakla Fırankoski oynatmak arasında devasa fark var. Barış kale harici her yerde oynadı......

Mesaj tarihi:
Aceace, 21.04.2025 14:21 tarihinde dedi ki:

Yok be abi.

3-4-2-1 oynadık (beceremedik), 4-2-3-1 oynadık (defans folloş oldu) şu anda 4-3-3 oynuyoruz. Aynı dizilimde beklerimizi değiştirdik, beklerin rollerini defalarca değiştirdik(maalesef...). Yani sağ bek Kaan oynatmakla Fırankoski oynatmak arasında devasa fark var. Barış kale harici her yerde oynadı......

kaan frankowski kekosundan 10 kat daha iyi

• Yeni Oluştur...