MrLevie Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Ben problemin teshisini yaptigina eminim ama onu uygulayacak adamlarin hepsi dokuluyor. E gelen transferlerde en yaratici adam Frankowski olunca sasirmamak lazim. Ben sikintinin zerre Okan'la alakali oldugunu dusunmuyorum. Eldeki malzeme bu. Surada yanlisi var diyebiliriz; transferler niye zamaninda gelmiyor diye yonetime baski yapabilirdi.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Yabanci VAR a kimleri getiriyorlar bilmiyorum ama kararlar asirir tutarsiz ve sacma.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Şu penaltı penaltı değil bence ya. Çok basit.
yusema Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 yabancı şöyle basit penaltı vermesin diye geliyor sözde, onu da kendimize benzetmişiz. madem basit penaltı veriyorsun , karşıya da ver bari
Sotto Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 (düzenlendi) Oburu de cok belli degildi. Orta hakem devam vermis. Oynat iste. Ortada yabanci hakem olsa cagirmaz Turk diye mi cagiriyor kim bilir. yabanci hakem transfer isi zor olmasa bu kadar her hafta yapacaklar da lojistik olarak malesef mumkun degil 2-3 mac haric. VAR in soyle bir sikintisi var malesef orta hakem var var diye calmiyor; var da orta hakemin kararinin uzerine cikip cagiriyor - cagirdiktan sonra karar degismeyen yok zaten. Halbuki yuzde doksan orta hakeme birakip asiri bariz seylere cagirilmasi lazim. Bizim protokolde sorun var. 2-3 seneye VAR bazi liglerde kalkacak heralde bu sebepten. Mart 2, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
S-H Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 (düzenlendi) hadi osimhen'e çaldın penaltıyı tamam, bari leminanın yaptığı müdahaleye de penaltıyı çal kendi içinde bi tutarın olsun. yine tek taraflı skandal kötü yönetilen bir maç, çok yazık. gs 2. yarı 3 puanı garantileyecek skoru alırsa kasımpaşaya uyduruk bi penaltı çalınır sonra 'iki tarafa da kötüydü' diye yutturulur. Mart 2, 2025 S-H tarafından düzenlendi
S-H Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Darksun, 02.03.2025 17:01 tarihinde dedi ki: biri de rahat durmuyor yine bu maçtan sonra okan'a lig kupasını ver 'lig daha devam ediyor ne alaka?' demez, hakemlere küfür ede ede alır kupayı müzeye götürür. öyle bi karakter. 1
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Darksun, 02.03.2025 16:57 tarihinde dedi ki: heh... Bununla Osimhen'in pozisyon aynı mıymış şimdi?
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 MrLevie, 02.03.2025 16:11 tarihinde dedi ki: Ben problemin teshisini yaptigina eminim ama onu uygulayacak adamlarin hepsi dokuluyor. Valla Okan'ın kötülüğünün en büyük göstergesi şu sıralar Sara. Her maç nişan alıp pas atan adam sürekli en dibinde kim varsa ona veya rakibe oynuyor. Hukuki süreç frikikte aha geliyor diyorduk kaç maç oldu kim bilir doğru düzgün orta izlemeyeli. Kanatlarda da kaldık Sabriden bozma Frankowski ortalarına. Ohh 2-1 de oldu. Gidiyor şampiyonluk.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Laf atmamı bekliyormuş Sara reis Müthiş geri dönüş. Sonunu getirebiliriz inşallah
Sotto Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Net Okana yazar bu. Ucagin burnu yere dogru bakalim.
fresia Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 muslera yine kova olmuş özeti izlemedim gerçi
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Muslera üç tane falan da kurtarış yaptı güzelinden. Cuesta değişikliği neye hizmet etti acaba? Hayali neydi de yaptı o değişikliği merak ediyorum cidden. Sanchezin 3 kişiyi çalımlamasının üstüne osimhenin gerçekten mal gibi ofsayta duruyor olmasına aşırı sinirlendim. Ya yeter artık bir değil iki değil üç değil. Sürekli neden ofsaytta bu adam? 100 Milyonluk Ümit Karan oldu başımıza.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 aa 3-3 bitmiş yuh, artık okan ın çenesini tutamaz kimse .
BloodBane Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Fenerin puan kaybetme vakti gelmis Malum firsatlari car cur etmeyi cok seviyo takim asdfasdf
Liebe Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Darksun, 02.03.2025 16:57 tarihinde dedi ki: heh... Sanki topu uzaklaştırıyor gibi videoda zor pozisyon
yusema Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 osimheni izlerken ben yoruldum, adamın hala aynı istekle oynaması çok büyük şans. topu alan osimhen'e şişiriyor. her topa da koşuyor, çabalıyor üstüne bencilde değil. o kadar efora bitiricilikte sıkıntı yaşıyor olması normal. zaten onuda yapan haaland filan var heralde.
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 (düzenlendi) hakemlik hiç bir şey yok maçta, rezil oyunumuza devam ediyoruz nasıl toparlarız bilmiyorum ama mucize lazım, takım yokuş aşağı gidiyor, okan da ağır saçmalıyor, bu adamı en çok savunanlardan biriyimdir ama son 3 aydır o kadar kötü yönetiyor ki takımı, takımın başına dursun'u koysan yine aynı konumda olurduk o derece kötü. Ben gençleri artık oynatmasından yanayım, osimhen dışında tüm takım ruhsuz salmışlar gibi artık hepsi doymuş. berat luş,eyüp gibi oyunculara daha fazla süreler vermesi lazım artık. sahaya ruhunu verecek maçı ateşlendirecek oyuncular oynatmalı, şuan ki durum taktik teknik ile halledilecek bir durum değil takımı yönetemiyor okan Mart 2, 2025 Esnaf tarafından düzenlendi
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Birincisi küçük takımlara karşı mertensi oynatacaksın. Tereddütsüz oynamalı. Çünkü küçük takımlara karşı kondisyon vs farketmiyor, gs nin oyun aklı o. Sara o işin adamı değil. Toreira kötü gidiyor onu kes sara lemaina mertens oynat tamamdır.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 Mesaj tarihi: Mart 2, 2025 (düzenlendi) Buradan verirsek tek olumlu yani yonetimi de goturebilir. Yoksa bir tek Okan gidecekse degisen birsey olmaz. Okan ise hayal kirikligi. Gercekten gelecege yonelik umut vadeden bir isimken kendi kendini cokertiyor. Bunu sonuclardan bagimsiz mac sonu aciklamalari ve guvenle degerlendirmek lazim. Ilk geldiginde hata da yapsa guven veriyordu. Bayadir kaybetti o havayi. Zaten irite ediyor su bahane bulmasi. Niye hep egolar sisiyor su dunyada bir anlayabilsem. Her zaman kazanmak diye bir olgu evrenin duzeninde yok. Bu arasa saha disini gogusleyecek zeki bir adam Erden Timuru gonderip yerine simdilerde ortada gozukmeyen vasifsizlari koyan yonetime sormak lazim. Futbol butunluk isidir. Belli ki kopukluklar var ve futbolcular mutsuz. Bunu yazin soylemistik tabi ama isler iyi giderken zaten belli olmaz bu isler kotu gidince yoklugu hissedilir. Ilk sene geldiginde mesela yanina takviye yardimci ekip gelmisti. Simdi onlar yok, Irfan hoca da kusura bakmasin kukla havasi veriyor. Yardimci hoca bu kadar silik olmamali. Alanya macinda tepki koyamazsa takim derbilere kalmaz. Dusus zaten geliyordu da kalite yetiyordu. Hakikaten Mertens Icardi akliyla tasimis, bitinci geriye pek birsey kalmadi. FT olsa mesela yine buradan birlik vs mesajlari verir o korkuyu hissettirmezdi. Su an durum bu degil. Ilginc bir lig oluyor, spor isi momentum ve donem isidir inis cikis olur. Bakalim. Her sene sampiyon olacagiz diye bir kaide yok elbette ama buradan vermek uzer. Gerci her halukarda full yenilenme gecirecek bu takim. Mart 2, 2025 Sotto tarafından düzenlendi 1
Öne çıkan mesajlar