pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2024 (düzenlendi) evet degerli patiler evinizi sikir sikir yapacak bir urunle karsinizdayim festivalin birinde tanistigim hintli arkim arabistana giderken bana birakmisti o gunden beri kutusunda duruyor bioetanol esasli bir yakiti var onu koyup yakinca somine efekti variyor evin icinde hani yakmasaniz bile biblo gibi koyabilirsiniz eviniz genisse fotolari atiyorum fiyat olarak mlsf nette bulamadim aynisini uretimden kalkmis galiba asagi yukari 2-3k arasinda degisiyor muadili urunler ben 1.5k gibi dusundum siz degerli patilere ankara icin elden teslim tercihimdir kargoda kırılmamasi mucize olur cunku Mart 7, 2024 pascalnouman tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2024 boyutlari kaca kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2024 25 x 40 cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 7, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2024 merak edenler icin yanan halinin gorseli su sekildeymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 7, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2024 Aiko'nun gozlukle kapisabilecek capta bir urun hayirli satislar hocam. 1 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 soyle bir baktim da yok ya gozluk efsaneymis forgiver almistir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 patiyi 90'lara çeviriyormuşsunuz gibi bir his var içimde önce gözlük sonra bu. Geçen gün digiturk koltuğu satılıyordu sarı sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Hocam tabanina 3k falan zulaldiysan 1.5kya kolayca satilir bu. Onda bile alan adam parayi alip bunu geri gonderebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Bacasızsa alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Baltaladigim icin kendimi kotu hissettim, destek olmasi acisindan soyle bi imaj yaptim. Hayirli alisverisler. 2 2 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Alaaddin'in sihirli lambası la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 "elit" tuvaletlerdeki siqqo pisuvarlari andiriyor bence. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 stil sahibi bir pati elbet vardir beklemedeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 12, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2024 ap ap ap ap ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 o efsane ayakkabi basliginda gorduk stil sahibi patileri lulz. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 forumun hepsi pc basinda sandalyesini ossurarak curuten kisilerden olusmuyo moruq eminim su mubaraque ramadan bitmeden satilmis olacak bu nadide urun 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2024 Olm ne kadar işlevsiz bisey bu, amacini anlayamadim ya da? Evi isitmak icin kotu bi çözüm, koku vs desen zaten havayi kirletiyor alev yaninca. Guzel dekorasyon olur demek icin ork olmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2024 gerçekten ben de 1 haftadır açıp açıp bakıyorum nerede ne şekilde nasıl kullanılabilir diye dfgdf hiç bi şekilde mantıklı bir amaç bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2024 Stil sahibi olmayanlar anlam veremez moruq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2024 Kestane yapılır mı bunda etanol mu olur hep acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2024 selam abi, üstüne oturup göt kızartmamı yapıyoruz olayı nedir. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2024 gecen sene işyerindeki şöminenin baca baglantısı kötü oldugundan içeriye duman doluyorduve tavanı is kaplamıstı.Neyse bizde işyerinden bir işçiye bunun benzerini yaptırdık,10 luk profilin üst kısmında ufak bir yeri kestirdik,sağ ve soluna kaynak yaptırdık .Arkaya dizilen odunların önüne bu profil görünmeyecek şekilde koyuldu. Harika bir görüntüsü var,baya iyi de ısı veriyor(15 kişilik yuvarlak masanın oldugu büyükçe bir çardağı sıcacık yapıyor),koku vs yok.Tek sorun saatte ortalama 1 litre etanol yakmasıydı.aşagıda resmide var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2024 ee ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 18, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2024 neutrino, 16.03.2024 15:40 tarihinde dedi ki: Olm ne kadar işlevsiz bisey bu, amacini anlayamadim ya da? Evi isitmak icin kotu bi çözüm, koku vs desen zaten havayi kirletiyor alev yaninca. Guzel dekorasyon olur demek icin ork olmak lazim. abi isitmak gibi bir amaci yok en azindan bu boyuttakilerin hani olsa da yakit konusunda verimli olacagini hic dusunmuyorum ama soyle bacamiz olsaydi xeske somine atesi onunde ayi postunda seviseydik diyen ciftlerimiz icin mesela en hesapli cozum *kıps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar