GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 sylvanas, 09.05.2024 03:18 tarihinde dedi ki: war within menzoberranzan vibe mi olacak simdi derinler yer alti filan? underdark acligimi gidersin diye preorder yapabilirim. hiç yeraltı yok gösterdikleri maplerde Bone dediği gibi fanus içinde 2 bölge var sadece. Underdark theme Neverwinter fena değildi geçen sene baya oynadım Demogorgon. Dwarven King quest arc mantol derith görevleri güzel akmıştı. ilginç baya da oyuncusu var f2p mmo zaten 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 sylvanas'tan lara croft yaratmaya calistiklarindan beri kopmustum loredan. do you guys have no penis demedikleri kaldi acikcasi. anduin'i de bi babasinin oglu yapsalar ne bileyim bi esik yasasa, yumusak yumusak kaldi adamcagiz yasadigi onca seyden sonra. bi breaking bad yasasa yeni kralimiz olsa. for the alliance demeyi ozledim. preorder bonuslari cok da ilgimi cekmedi sanirim yil sonunu bekleyecegim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 (düzenlendi) Hallowfall'da şöyle bir taş var. taş gibi taş Ha bide haftaya resetle birlikte şöyle bişi geliyo. Yetişmek isteyenlere duyurulur. level 10dan başlayacak karakterler ve 70e kadar kasılacak. yamulmuyorsam sadece end game'de değil, arada lvl raidleri olacak. Her class oynanabilecek. Evet, ejderya bile. Mayıs 9, 2024 eregorn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 WoW'un hikayesi iyice bulamaç oldu. Bakalım bir gün toparlayıp net bir şekilde anlatabilecekler mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 (düzenlendi) çıkış tarihi açıklandı, 26 ağustos. early access 22 ağustos. Haziran 9, 2024 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Kim bu maviş hatun? İnstası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Xal'atath is the sentient entity once bound within a dagger of the same name. Originally an artifact in World of Warcraft: Legion, the weapon was used by a shadow priest during the third invasion of the Burning Legion before being abandoned. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 (düzenlendi) https://eu.shop.battle.net/en-us/product/world-of-warcraft-welcome-to-azeroth-bundle?p=1804118 denemek isteyen olursa bu bundle fena değil sanırım Haziran 13, 2024 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Darksun, 09.06.2024 22:20 tarihinde dedi ki: denemek isteyen olursa bu bundle fena değil sanırım bedava gibi bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Ohaa bedava harbiden teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 S-H, 9.06.2024 22:24 tarihinde dedi ki: bedava gibi bi şey 2 aylığı kaldırmışlardı diye hatırlıyorum geri mi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Darksun, 09.06.2024 22:20 tarihinde dedi ki: denemek isteyen olursa bu bundle fena değil sanırım ya niye postladın ki şimdi bunu :(( burning crusade ve 1-2 ay classic dışında oynamamış biri olarak soruyorum, bunu alınca dragonflight + geçmiş tüm expansionlar dahil mi oluyor nasıl oluyor o iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 geriye dönük hepsini, classic titleları filan tüm oyunu oynayabiliyorsun. aynı şekilde war within prepurchase için de geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 resmen bedava o zaman. korktuğum başıma geldi haydi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 ha yanlış yönlendirmiş olmayayım, classic title'ları normalde bedelsiz, sırf subscriptionla oynuyorsun - retail'da da 60'a kadar oynayabiliyorsun subscription'la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 60 lvl içerikleri oynama yolu şuan en ucuz 1 aylık subs almak oda 200 tl yani, bunda 2 aylık oyun süresi + 60 lvl boost + df paketi dahil 330 tl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Xenocide, 10.06.2024 13:01 tarihinde dedi ki: resmen bedava o zaman. korktuğum başıma geldi haydi hayırlısı. her türlü parasını çıkarır, 2 ay eğlendirir seni. bence kaçırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 aldım başladım bile de, tabi mevzulara çok yabancı olduğum için mesela şu an oynadığım contentin ne olduğu konusunda bi fikrim yok. 152 tane expansionu var, ne oluyor ne bitiyor belli değil benim için dfg SKİPE BAS VER GÖREVİ OTUZBİRCİYE modundayım maselef. 1 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 şuanki sistemde vanilladan başlayıp günümüze kadar tüm paketleri oynayıp leveling yapma olayı yok çünkü max level oluyosun hızlıca. stormwind veya orgrimmar'da chromie'den oynamak istediğin contenti seçip oynayabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Ulan ben de aldım lanet olsun girer arada orgrimmar'da zıplarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 yapmayın abi gözünüzü seveyim prim vermeyin artık şu blizzorta, 20 senemizi yedi imansızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 ne guild mi kuruyoz sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 nöy? Doomhammer realmında açtım karakteri btw. New Players tagi vardı dedim iyidir. İyi mi yapmışım? Horde'um ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2024 Normalde arkadaslarinin oldugu realmde acmak en mantiklisi ama eger raid yapmayi planlamiyorsan artik realm isinin pek bir onemi yok. Zira crossrealm cogu sey. Mythic raid yapmak istiyorsan kalabalik realmlerde oynamak gerekiyor. Cunku duzgun bir guild olmadan mythic raid yapmak pek kolay degil, pug raidler oluyor communitylerin kurdugu fakat crossrealm mythic raidler hemen aktif olmuyor ve guildle yapmaktan daha yorucu her asamada. Guildfinder/reddit/discord/offical forumlar vs. guild ilanlariyla dolu. Turk guildlerinde oynamak istersen onlar Twisting Nether ve Sylvanas realmlerinde yogunlasiyor daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar