GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 romana ekmi yapacaklar nasıl olacakmış o olay? izin vermezki kitabın yayın haklarının sahibi olan taraf ? yada totodan sallama dönemim sonrasınımı anlatacaklar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 GreenPeace77, 17.05.2024 12:41 tarihinde dedi ki: romana ekmi yapacaklar nasıl olacakmış o olay? izin vermezki kitabın yayın haklarının sahibi olan taraf ? yada totodan sallama dönemim sonrasınımı anlatacaklar ? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 "teaming with the estate of author James Clavell" yazar coktan rahmetli oldugu icin cocuklariyla yapiliyor ortak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Estate i nereden bilsin. Senaristler gelip bunu yazdik diyecekler, bunlarda ok diyecek. Tek umudumuz Sanada ve 1. sezon yazar kadrosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 şahsen beklentiyi sıfıra da değil eksiye indirdim, şans eseri düzgün çıkarsa sevindirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Ee diziyi ilginc kilan butun temalar islendikten, merak ettigimiz cevaplar ozet gecildikten sonra daha neyi gosterecekler bize? Shogun'u ilginc kilan, o anki karakterlerin plotlarinin kesisiminden cikan o dolgun hikaye idi. O kisilerden 1 ya da 2 tanesinin hayatlarinin geri kalaninin nasil gececegi bizi ilgilendirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2024 ya ben bunu şimdi izlemeye başladım sinirlerimi zıplatan iki olay var. 1) Ya disney+ görüntü kalitesini otomatik/max'a çekmeme rağmen 720p gibi hissettiriyor böyle karıncalı karıncalı. Sizde de böyle miydi? Görüntü kalitesini sabit bi şekilde 4k, 1080p vs ayarlayamıyor muyuz? 2) Japonca çeviriler felaket ötesi. Bunun daha iyi çevirili bi hali yok mu? 1. bölümün 17. dk'sındayım. Nerdeyse bıraktım bırakıcam diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2024 ‘Shogun’ Makes History With 25 Emmy Nominations .. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2024 Yabushige adaymis Insallah Shogun odulleri supurur, yapimcilar da daha kaliteli yapimlara yonelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 Anna Sawai ödülü almasa kan çıkardı .. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 Yabushige yi es gecmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 Yani rekor kırılacak birşey yoktu ama bu ödül işleri böyle. Rekorun çernobil’de kırılıp geçilememesi lazımdı. Ona 10 buna 18 vermek bayağı komik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 Sam, 16.09.2024 16:37 tarihinde dedi ki: Yani rekor kırılacak birşey yoktu ama "ödül rekoru kırması" tarihin en iyi dizisi olduğu anlamına gelmiyor, bu sene o kategorilerde daha iyi bir yapım çıkmadığı (ya da çıksa da tercih edilmediği) anlamına geliyor. bu açıdan bakarsak bu sene rekabet edebilecek dizi çıkmamış gibi. Emmy'e hangi diziler aday oldu bakmadım da, son yılda çıkan Fallout, Knuckles, One Piece, The Fall of the House of Usher, Loki dizileri aklıma geliyor. hem imdb'de hem RT'de Shogun bu dizileri sollamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2024 Disney olması kötü, bilgisayarda 1080p bile değil. Ondan izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar