Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 forumun yetmesi için az ilgi çeken konulu başlık açmak lazım olduğunu düşündüm. sabit bir markanız var mı yoksa markette ne bulursanız onu mu kullanıyorsunuz? 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 doğaya daha az zarar verdiğini düşündüğüm geri dönüşümden yapılan tuvalet kağıtları markalarından alıyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 3 deniz kabugu. 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 selpak pamuk katkılı ama nedense son 1-2 yıldır parçalanmaya başladı. eskiden sağlam kalırdı. eskisi kadar memnun değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 selpak konusunda aynı düşüncedeyim ben de. hatta bir ara acaba çakma selpak mı bu diye düşünmeye de başladım. pembe kokulu olan selpak eski kalitesinde ama hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 taharet önemli wowwow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Hazir konusu açılmış: şıpşıpçı mısınız yoksa nokta atisi taharet mi kullaniyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2023 tabiiki şıpşıp ve hatta alaturka tuvalet isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 ondansa şu tür ürünlerin (japon tuvaleti) daha güzel olduğunu düşünüyorum. kurutma özelliği filan da var çünkü. hoş hiç deneme şansı bulamadım gerçi g.tüm bu kadar zenginleşemedi https://www.geberit.com.tr/urunler/banyo-urunleri/geberit-aquaclean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Parfümlü pembe selpak kullanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 a101 den alıyorum 3 katlı olandan tam bir f/p ürünü. Ayrıca kuruş dahi olsa Kesinlikle para üstünü ve fisimi alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Oce4n, 25.08.2023 07:36 tarihinde dedi ki: ondansa şu tür ürünlerin (japon tuvaleti) daha güzel olduğunu düşünüyorum. kurutma özelliği filan da var çünkü. hoş hiç deneme şansı bulamadım gerçi g.tüm bu kadar zenginleşemedi https://www.geberit.com.tr/urunler/banyo-urunleri/geberit-aquaclean abi götü kurumak için ne kadar bekliyoruz bunda o da önemli. hiç pratik bir çözüm gibi gelmedi daha çok müşteri düdükleyelim ürünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 en ucuzunu alıyorum zaten evde bi benim şahsıma ait göt var başka da yok, ona da bu yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 papia alin gotunuze filin hortumu girsin !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2023 3 katlı olsun marka önemli değil. bazen selpak, bazen familia plus vs 3 katlılardan hangisi indirimdeyse o an. diğerleri çok ince ve dandik geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Papia 4 katlı alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 papia 4 katlı yerine githubdan indirip kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 elinize mi doluyorsunuz, itinayla kat kat katlayıp mı kullanıyorsunuz peki? layout nasıl? 8 yaprak alıp 4 e katlayıp mı? küçüğe ayrı büyüğe ayrı layout mu? erkek adamın küçükte kağıtla ne işi olur mu? garbıçın hakkını vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2023 rulonun içine elimi sokup o şekilde chaotic evil 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar