Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 ŞAM Pİ YO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 n sini de koysana ace, bitti bu iş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2024 okan buruk öyle yönettik son virajı etrafımdaki en fanatik fenerliler bile bugün diyecek birşey yok acayip top oynuyorsunuz ve başınızda hoca var dedi gfdkgf. ali koç kalırsa ikinci bir 4 senelik seri de görürüz diyen çok var xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 küme hattında ki 2 takımla deplasmanda, hemen arkamızda ki takımla kendi sahamızda oynayacağız. hala umut var fb için aslında da, gs öyle bir ivme kazandı ki puan kaybeder denen tüm haftalarda 5-6 attı. tolunay kafkas'ın ayrı bir gs düşmanlığı var ekstra motive çıkacaktır maça, ama kafkas sonuçta uygun veya palut'un yarısı kadar korkutmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Esnaf: "bir şeyin olma ihtimali varsa, o şey olur" kuantum ölümsüzlüğü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Esnaf, 09.05.2024 11:28 tarihinde dedi ki: küme hattında ki 2 takımla deplasmanda, hemen arkamızda ki takımla kendi sahamızda oynayacağız. hala umut var fb için aslında da, gs öyle bir ivme kazandı ki puan kaybeder denen tüm haftalarda 5-6 attı. tolunay kafkas'ın ayrı bir gs düşmanlığı var ekstra motive çıkacaktır maça, ama kafkas sonuçta uygun veya palut'un yarısı kadar korkutmuyor Tamamen merakımdan soruyorum... Bir teknik direktör maça "ekstra motive" nasıl çıkabiliyor? Maçta daha yüksek ses çıkarabilmek için 1 hafta diyafram mı çalışıyo mesela? Ne bileyim... Rakip takım analizini normalde tüplü televizyonda yaparken Galatasaray'a karşı LED'de mi yapıyor? Futbolcunun ekstra motive olmasını anlıyorum da teknik adamın ekstra motive olmasını hiç anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Tolunay zaten hep ekstra motive gibi ya her maç bi gerginlik sdf Futbola düşman adamı zorla td yapmışlar gibi bir havası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2024 Aceace, 09.05.2024 14:56 tarihinde dedi ki: Tamamen merakımdan soruyorum... Bir teknik direktör maça "ekstra motive" nasıl çıkabiliyor? Maçta daha yüksek ses çıkarabilmek için 1 hafta diyafram mı çalışıyo mesela? Ne bileyim... Rakip takım analizini normalde tüplü televizyonda yaparken Galatasaray'a karşı LED'de mi yapıyor? Futbolcunun ekstra motive olmasını anlıyorum da teknik adamın ekstra motive olmasını hiç anlayamadım. abi futbolcu çıkıyorsa teknik adam neden ekstra motive çıkamıyor ki. teknik adam hiç olmasın o zaman aksdjgasşdg. kötü bir hoca kafkas ne bileyim normalde yapmayacağı analizleri yapar, motivasyon yükler takıma, bizim türk futbolcusu seviyor saldır yardır tarzı motivasyonları. küme maçı zaten bunu zaten yapmakta mecbur ama hiç yapmayacağı varsa bile yapar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2024 Aceace, 09.05.2024 14:56 tarihinde dedi ki: Rakip takım analizini normalde tüplü televizyonda yaparken Galatasaray'a karşı LED'de mi yapıyor bazen üşeniyorlardır analiz yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Herkes bitti gibi davranıyor ama ben hala bir travma korkusu yaşıyorum. Ortam çok müsait. Hatta bence takımdaki hemen hemen herkeste bu korku var. "bir baba hindi" vakası yaşamamak için herkes sevinmeden önce kesinleşmesini bekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 play-off sezonunda kadıköy stresi yaşamış takıma bi şey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 (düzenlendi) Ee sardalya ne zaman "Okan Buruk istifa, Fatih Hocam göreve" sloganı atıyosun? Mayıs 17, 2024 Aceace tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 mehmetos agarakis falan yok tabi orlarda 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Aceace, 17.05.2024 14:47 tarihinde dedi ki: Ee sardalya ne zaman "Okan Buruk istifa, Fatih Hocam göreve" sloganı atıyosun? Που είμαστε? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Cthulhu, 13.05.2024 07:17 tarihinde dedi ki: Herkes bitti gibi davranıyor ama ben hala bir travma korkusu yaşıyorum. Ortam çok müsait. Hatta bence takımdaki hemen hemen herkeste bu korku var. "bir baba hindi" vakası yaşamamak için herkes sevinmeden önce kesinleşmesini bekliyor. Bu gerginlik var bende de hala. Bildiğim kadarıyla hala ikili averaj önemli ilk başta. Tuttu bu hafta derbiyi fener 1-0 kazandı. Olmayacak şey mi? Olur. Aradaki puan farkı üç. Haftaya da Nelsson dengesiz bi kaydı erken bi kırmızı kart yedi ilk yarı başı üstüne penaltı oldu, çat o maç da gitti, fener şampiyon. O durumda genel averajı da kökler zaten fener abanıp. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 nelsson dengesiz kaydı kırmızı kart gördü kısmına kadar ciddi okumuştum, merak etme bi şey olmaz sarı bile görmez. 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 ilk maç 0-0 oldugu icin genel averajlık bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 İşte yanlış biliyorsam genel averaja önce bakılıyorsa diye dedim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 S-H, 17.05.2024 23:43 tarihinde dedi ki: nelsson dengesiz kaydı kırmızı kart gördü kısmına kadar ciddi okumuştum, merak etme bi şey olmaz sarı bile görmez. Aynen öyle ahahaha Zaten 90+6da osuruktan bir penaltı verilir berabere kalırız biz de dhdbsb 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 (düzenlendi) Rewendor, 17.05.2024 23:10 tarihinde dedi ki: Bu gerginlik var bende de hala. Bildiğim kadarıyla hala ikili averaj önemli ilk başta. Tuttu bu hafta derbiyi fener 1-0 kazandı. Olmayacak şey mi? Olur. Aradaki puan farkı üç. Haftaya da Nelsson dengesiz bi kaydı erken bi kırmızı kart yedi ilk yarı başı üstüne penaltı oldu, çat o maç da gitti, fener şampiyon. O durumda genel averajı da kökler zaten fener abanıp. bu kadar tedirginlik 6 puan farkla varsa 3 takım aynı puanda biz şampiyon olduğumuzda ne haldeydin . birde son haftalara puan kaybede kaybede gelmiştik Sergen zamanında, takımın forveti sakatın der oynamaz. Doğru düzgün oynayacak adam yok, 90 dk içerisinde 3 takımda şampiyon gidip geldi sanırım. Mayıs 18, 2024 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Alemin Kralı Geliyooorrr geliyyoorrrrr Bacaklarınız titreyecek Aziz başgan geliyorrrrr'''!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 zaten memlekette futbol bir halta benzemiyor, daha da içine etmeye geliyor. Yine herkesi nefret ettirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2024 Darksun, 18.05.2024 14:50 tarihinde dedi ki: Rewendor, 17.05.2024 23:10 tarihinde dedi ki: bu kadar tedirginlik 6 puan farkla varsa 3 takım aynı puanda biz şampiyon olduğumuzda ne haldeydin O zaman kafaacrahattı çünkü bitti diye bakmıyoduk zaten. Şimdi bitti falan havasına erken girmek hata. O aynı puan olayında zaten ikili averajı eşitleten ve derbide bjk'ya hatalı gol hediye eden Atiba ittirmesini görmezden geldiklerinde demiştim gitti şampiyonluk sonraki maçlara gerek yok diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2024 yeni denizli konya mı olacak yazalım da tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar