Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2023 🏆 2024 Sezonu Genel Tartışma

Aceace

Öne çıkan mesajlar

küme hattında ki 2 takımla deplasmanda, hemen arkamızda ki takımla kendi sahamızda oynayacağız. hala umut var fb için aslında da, gs öyle bir ivme kazandı ki puan kaybeder denen tüm haftalarda 5-6 attı. tolunay kafkas'ın ayrı bir gs düşmanlığı var ekstra motive çıkacaktır maça, ama kafkas sonuçta uygun veya palut'un yarısı kadar korkutmuyor 🙂  

Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf, 09.05.2024 11:28 tarihinde dedi ki:

küme hattında ki 2 takımla deplasmanda, hemen arkamızda ki takımla kendi sahamızda oynayacağız. hala umut var fb için aslında da, gs öyle bir ivme kazandı ki puan kaybeder denen tüm haftalarda 5-6 attı. tolunay kafkas'ın ayrı bir gs düşmanlığı var ekstra motive çıkacaktır maça, ama kafkas sonuçta uygun veya palut'un yarısı kadar korkutmuyor 🙂  

Tamamen merakımdan soruyorum...

Bir teknik direktör maça "ekstra motive" nasıl çıkabiliyor? Maçta daha yüksek ses çıkarabilmek için 1 hafta diyafram mı çalışıyo mesela? Ne bileyim... Rakip takım analizini normalde tüplü televizyonda yaparken Galatasaray'a karşı LED'de mi yapıyor? 

Futbolcunun ekstra motive olmasını anlıyorum da teknik adamın ekstra motive olmasını hiç anlayamadım.

Sosyal ağlarda paylaş

Aceace, 09.05.2024 14:56 tarihinde dedi ki:

Tamamen merakımdan soruyorum...

Bir teknik direktör maça "ekstra motive" nasıl çıkabiliyor? Maçta daha yüksek ses çıkarabilmek için 1 hafta diyafram mı çalışıyo mesela? Ne bileyim... Rakip takım analizini normalde tüplü televizyonda yaparken Galatasaray'a karşı LED'de mi yapıyor? 

Futbolcunun ekstra motive olmasını anlıyorum da teknik adamın ekstra motive olmasını hiç anlayamadım.

abi futbolcu çıkıyorsa teknik adam neden ekstra motive çıkamıyor ki. teknik adam hiç olmasın o zaman aksdjgasşdg. kötü bir hoca kafkas ne bileyim normalde yapmayacağı analizleri yapar, motivasyon yükler takıma, bizim türk futbolcusu seviyor saldır yardır tarzı motivasyonları. küme maçı zaten bunu zaten yapmakta mecbur ama hiç yapmayacağı varsa bile yapar yani

Sosyal ağlarda paylaş

Cthulhu, 13.05.2024 07:17 tarihinde dedi ki:

Herkes bitti gibi davranıyor ama ben hala bir travma korkusu yaşıyorum. Ortam çok müsait. Hatta bence takımdaki hemen hemen herkeste bu korku var. "bir baba hindi" vakası yaşamamak için herkes sevinmeden önce kesinleşmesini bekliyor. 

Bu gerginlik var bende de hala. Bildiğim kadarıyla hala ikili averaj önemli ilk başta. Tuttu bu hafta derbiyi fener 1-0 kazandı. Olmayacak şey mi? Olur. Aradaki puan farkı üç. Haftaya da Nelsson dengesiz bi kaydı erken bi kırmızı kart yedi ilk yarı başı üstüne penaltı oldu, çat o maç da gitti, fener şampiyon. O durumda genel averajı da kökler zaten fener abanıp.

• Haha 2
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor, 17.05.2024 23:10 tarihinde dedi ki:

Bu gerginlik var bende de hala. Bildiğim kadarıyla hala ikili averaj önemli ilk başta. Tuttu bu hafta derbiyi fener 1-0 kazandı. Olmayacak şey mi? Olur. Aradaki puan farkı üç. Haftaya da Nelsson dengesiz bi kaydı erken bi kırmızı kart yedi ilk yarı başı üstüne penaltı oldu, çat o maç da gitti, fener şampiyon. O durumda genel averajı da kökler zaten fener abanıp.

bu kadar tedirginlik 6 puan farkla varsa 3 takım aynı puanda biz şampiyon olduğumuzda ne haldeydin 😛 . birde son haftalara puan kaybede kaybede gelmiştik Sergen zamanında, takımın forveti sakatın der oynamaz. Doğru düzgün oynayacak adam yok, 90 dk  içerisinde 3 takımda şampiyon gidip geldi sanırım.

Darksun tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun, 18.05.2024 14:50 tarihinde dedi ki:
Rewendor, 17.05.2024 23:10 tarihinde dedi ki:

bu kadar tedirginlik 6 puan farkla varsa 3 takım aynı puanda biz şampiyon olduğumuzda ne haldeydin

O zaman kafaacrahattı çünkü bitti diye bakmıyoduk zaten. Şimdi bitti falan havasına erken girmek hata.

O aynı puan olayında zaten ikili averajı eşitleten ve derbide bjk'ya hatalı gol hediye eden Atiba ittirmesini görmezden geldiklerinde demiştim gitti şampiyonluk sonraki maçlara gerek yok diye 🙂

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...