Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

S-H, 27.04.2024 18:38 tarihinde dedi ki:

evet. sezon öncesi oynanması gereken ve herhangi bir günde oynanabilecek bir maçı fenerbahçenin fikstürünü sıkıştırarak oynatmaya çalışmak adaletsizliktir. gs avrupadan elenmesiydi o maçın o tarihte asla oynanmayacağını da bütün türkiye biliyor.

Başarısız olma sebebimiz bu düşünce yapısıdır. Bu yapıyı oluşturan da mali moçtur. Umarım Aziz Reis geri gelir. 

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

koç bu sene her şey iyi giderken, önce devre arasında saçma transferlerle sonrasında kupaya çıkmayarak ayağına sıktı. aynısını megafon ile çıkıp yapmıştı zamanında o zamanda her şey iyi giderken tepetaklak olmuşlardı. sezona bu kadar iyi planlama ile başlayıp sezon içinde nasıl bu kadar duygusal kararlar alabiliyor anlaşılması güç.  hatta tek bir hata bile şampiyonluktan etmiş olabilir, bonucci çok gereksiz transferdi onu almayıp crespo kadroda tutulsa her şey farklı olabilirdi, yada 1 orta saha daha alınabilirdi

Sosyal ağlarda paylaş

Ali Koç'un tutarlı olabilmesi için İsmail'i tutması şart.

İsmail Eagle Türkiye standartlarının çok üzerinde bir puan ortalaması tutturdu. Konferansta çeyrek finali gördü. Haftalarca zirvedeydi. Galatasaray'ı ittirmeselerdi Galatasaray şampiyon falan olamazdı. İsmail Eagle'ı kovduğun an Galatasaray ittirildi iddaını kendi kendine çürütmüş oluyosun.

• Haha 1
Sosyal ağlarda paylaş

ali koç'un 6 senede sürekli olarak yaptığı hata hocayı hep geç belirlemek olmuştur. şampiyonluğun gittiğini anladığın gün açıklayacaksın hocayı. plan program başlayacak. avrupa kupasını izleyecek adam transfer için falan. ben ali koç'u tanıdıysam az ağustos 15'den önce açıklamaz ama hocayı. 

Sosyal ağlarda paylaş

Bırak morinyoyu ya getir sergeni çok iyi adam gibi bir 6 numara al, ismaili sok rotasyona veya sat. Cengizi paketle araplara. Hatta çok iyi bir 1 kaleci de al. Şımanskiyi sat büyük/kritik maçlarda fark ortaya koyacak bir 10 numara al. Sol tarafa da 1 tane atletik adam. Bunların ikisinin adı olsun quaresma gomez gibi isimler. Tabi cükü nolacak bişmiyoruz ama giderse hatta gitmeden de en azından Sebastian Halleri çek fenere. 

Ben ilk 6dan başlarım ismail iyi çocuk güzel ama çok daha iyisi lazım. Çok iyi 6 türkiyede inanılmaz fark yaratıyor. 

Ali koç kalırsa şuna eminim 2 oyuncu sat- 5 tane al, taş gibi takımın olsun planlamasını şöyle yapar. 

2 oyuncu gönderir, 4 oyuncu alır, o 1 tane eksik kalan yer takımda net sırıtır. 

• Haha 1
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK, 09.05.2024 17:56 tarihinde dedi ki:

Dramalari saymazsak 90+ puan almak basari degil mi yahu? Normal sartlarda gayet sampiyon olunan bir rakam. Biraz haksizlik yapiliyor olabilir mi takima?

şunu merak ettim biraz bakındım da ,

diğer sezonlara oranla yüksek puanla şampiyon olmuş takımlar;

87-88 sezonu galatasaray 38 maç 90 puan (2.36)

88-89 sezonu fenerbahçe 36 maç 93 puan (2.58)

02-03 sezonu beşiktaş 34 maç 85 puan (2.5)

22-23 sezonu galatasaray 36 maç 88 puan (2.44)

fener'in şuan 35 maçta 90 puanı var (2.57). yukardaki rekor puanla şampiyon olunan sezonlardan biri hariç daha fazla puan almış. 

bu sezon galatasaray her türlü rekoru kırıyor gibi. şimdilik 35 maç 96 puan. (2.74)

Sosyal ağlarda paylaş

TR ligi asiri kotu abi Konya iki pas ustuste yapti mi emin degilim gecen mac. Hatayda 2 sene once Al Kayoubi su an Oly seviyesinde o bile yok tr de. 

herhangi bir anlam ifade etmiyor puan ortalamasi ki bu kadar dandikligin uzerine takim sayisi artti. Acil 18 e donmesi lazim. 

Sotto tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Lig aşırı kalitesiz ya yani gs nin şampyionluğu bile başarı değil, hatta bence aşırı başarısız. 

200m euro takım 20m euro lig şampiyonluğu için mi kuruldu, herkes biliyor ki bu takım tamamen avrupa için kuruldu, her kulvarda başarısız oldu avrupada. Okan ligde takımı iyi götürdü. Fakat avrupada başarı isteniyorsa bence doğal olarak 1 sene daha gözlenip yine başarısız olunursa o bile gönderilmeli. 

Bence Ali Koç gittiği an en potansiyelli takım fb olur ali koç kadar başarısızın geleceğini tahmin etmiyorum. 

Beşiktaş ise şimdi hasan aratın konuşmaları falan da dinledim hala bir plan göremedim. Hiç umudum yok açıkçası. Umarım yanılırız.

Beşiktaş ve ts böyle iken zaten kalitede artmaz ligde, bu durum normal. Bir de adalet fena sarsıldı, hiç bu kadar bir takıma ayrıcalıklar yapıldığını, haluk ulusoy döneminde bile görmemiştim. Sonra bir de üstüne fenere de ucundan yapmaya calıstılar yazıldı çizildi zaten. İğrençliğin daniskası. Üstüne bir de yabancı hakem sadece 2 takıma getirilmesi ise rezillik böyle bir şey olamaz ya. Düşme hattındakiler nolacak onların ki daha kritik alt lige inebilir adam. 

Bu lige yatırım olmaz. Ben Hasanın yerinde olsam açıkçası 2-3 sene 3-4 kaliteli transferle kapatırım. Altyapıdan bu senelerde 1 er futbolcu cıkartsak yeter omurga icin. 200m yatırıcam da ligde şampiyon olayım delilik kesinlikle. 

Ligde bence 16 takım ile planlanmalı ki avrupada mazeret kalmasın 3günde 1 oynuyoruz vs. Demek ki oynayamıyoruz herkes ağlıyor bu konuda. 16 takıma düşür , ilk 4 takım normal lig bitince kapışsın.

• Haha 1
  • Uzuldum 1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...