Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2023 - 2024 Sezonu Genel Tartışma

Shadow

Öne çıkan mesajlar

Oly kalecisi kim bilmiyorum da oyun icinde de cok iyiydi yarin alirim gs ye 

fener frene basmasa 15dk da bitmisti mac da ilk turdaki maca yansin. 

u19 la cikip o maca full kadro cikman gerekirken ilk macta verdin. 

Sotto tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Olympiakos teknik direktörüne sorsan karşı takımdan iki tane adam çıkarmak istesen kimi çıkarırsın diye fredi ve İrfan'ı secerdi herhalde. Değişiklikler gelene kadar domine ediyorduk oyunu. Sonrasında tamamen maçı verdik. Cengiz Çağlar gibi bitik adamlara milyon eurolar verdiniz adamlar orta yapamiyor kosamiyor. İsmail Fred ferdi ve defans hattı olmasa cidden berbat takımız. 

Sosyal ağlarda paylaş

adam durduk yere zorunlu değişiklik dışında hiçbir değişikliğe ihtiyacı olmayan takımı baltaladı. fredin çıktığını görünce inanamadım, herhalde sakatlık vardır diye düşünürken fred ismaile kızdı yani bildiğin kendi kafasında taktiksel bir değişiklik yaptı, çok yazık bu kadro bunu haketmiyordu.

S-H tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

ABV kaloriferci İsmail! bok etti güzelim kadroyu

Zajcın ve Krunuçin tek olumlu hareketi yok. Fred-İrfan-Cekoyu çıkarmak nedir ya, her maç aynı adamlar girip çıkıyor harbi mal bu adam.

Daha da takip etmem ben sezon sonuna kadar, nasılsa GS şampiyon olacak bu hakemler ve kaloriferci sayesinde.

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar konu dönüyor dolaşıyor aynı yere geliyor. Dünkü değişikliklerin tek bir sebebi var. Sivas maçı. Küçük düşünüyor hem yönetim hem teknik ekip. Hem Avrupa hem ligi götürebilirdi Fenerbahçe. Fener beşiktaşlılaşıyor derken bunu kastediyordum. Dünkü değişiklikler korkunun ve küçük düşünmenin eseridir. Ali koç ve ekibi giderse Fener eski günlerine hızla döner.

TheGreatWall tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...