ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Fred'in çıkması sıkıntı oldu. Zayc sürekli geri oynuyor. Tadic ferdi ikisi de kaliteli oyuncu ama orada oyun tıkanıyor sürekli. Biraz cengizden oyun kurmamız lazım. Fred yüzünden tur giderse hocayı linç ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Fred bugün hiç iyi değildi ama ben olsam yinede zajcı almazdım. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Yapacağınız işi ... Yiyeceğiz gölü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Ceko çıktı ileride 0 top indiriyoruzr. Fred çıktı orta sahada top yapamıyoruz. İrfan çıktı sağ kanat göçtü cengizle 0 aksiyon. İnş penaltılara gider valla yoksa bittik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 (düzenlendi) Abi görüntü bende 1 dk fln geriden geliyo. Öyle bi yazmışsın ki yedik sandım elim ayağım boşaldı bi anda. @ahmedinejad Nisan 18, 2024 Borlach tarafından düzenlendi 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Cengiz bacağı kopmuş gibi oynuyor. Bari düzgün bir orta yap be arkadaş ya. Tek umudum batshuayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 değişikliklerle takımın bütün hücum gücü düştü, yemezsek penaltılara bakarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Penaltılara kalacak maç değildi bu kesinlikle ya. Şimdi cekecegimiz strese bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Bu akşam cengize penaltı attirilir mı ya. Abi gerçekten teknik direktör yok takımın başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Neler oluyor aman Allah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Bok var sağ köşede bok var. Hep oraya atın bokk var. Allah belanızı versin gerçekten şu çöp takıma elendiniz. İnşallah GS şampiyon olur komple yönetim Ali Koç falan kim varsa gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 ismail kartalı yenemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Cidden penaltılara kalacak maç değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 fenerin sakatsiz 11'i cok guclu, ismail eagle gercekten oyunu 180 derece cevirdi. ben olsam bu degisiklikleri yapmam dusmanima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 (düzenlendi) Oly kalecisi kim bilmiyorum da oyun icinde de cok iyiydi yarin alirim gs ye fener frene basmasa 15dk da bitmisti mac da ilk turdaki maca yansin. u19 la cikip o maca full kadro cikman gerekirken ilk macta verdin. Nisan 18, 2024 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Olympiakos teknik direktörüne sorsan karşı takımdan iki tane adam çıkarmak istesen kimi çıkarırsın diye fredi ve İrfan'ı secerdi herhalde. Değişiklikler gelene kadar domine ediyorduk oyunu. Sonrasında tamamen maçı verdik. Cengiz Çağlar gibi bitik adamlara milyon eurolar verdiniz adamlar orta yapamiyor kosamiyor. İsmail Fred ferdi ve defans hattı olmasa cidden berbat takımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Fenerbahçe 2 kupadan da elendiğine, ligde 2. sırada olduğuna ve Guardiola'nın takımı ŞL'ye veda ettiğine göre... Temmuza kadar kızılelma'yı göremeyeceğiz Hüffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 (düzenlendi) adam durduk yere zorunlu değişiklik dışında hiçbir değişikliğe ihtiyacı olmayan takımı baltaladı. fredin çıktığını görünce inanamadım, herhalde sakatlık vardır diye düşünürken fred ismaile kızdı yani bildiğin kendi kafasında taktiksel bir değişiklik yaptı, çok yazık bu kadro bunu haketmiyordu. Nisan 18, 2024 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Ya ben hiç bi maça bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum. Çok yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 ABV kaloriferci İsmail! bok etti güzelim kadroyu Zajcın ve Krunuçin tek olumlu hareketi yok. Fred-İrfan-Cekoyu çıkarmak nedir ya, her maç aynı adamlar girip çıkıyor harbi mal bu adam. Daha da takip etmem ben sezon sonuna kadar, nasılsa GS şampiyon olacak bu hakemler ve kaloriferci sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 inanılmaz bir camia ya Eagle'ın bir bomba daha patlatacağı belliydi ki oldu. %90 favorisi olduğu turu ilk maçta izledi 3-0'a kadar, 2. maçta yine 3 yediği kadroya döndü, ulan resmen sabotaj bu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Çok sinir bozucu bir maçtı. göz göre göre kendi takımını baltalıdı İsmail Kartal. İnanılmazdı gerçekten. Yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2024 (düzenlendi) Arkadaşlar konu dönüyor dolaşıyor aynı yere geliyor. Dünkü değişikliklerin tek bir sebebi var. Sivas maçı. Küçük düşünüyor hem yönetim hem teknik ekip. Hem Avrupa hem ligi götürebilirdi Fenerbahçe. Fener beşiktaşlılaşıyor derken bunu kastediyordum. Dünkü değişiklikler korkunun ve küçük düşünmenin eseridir. Ali koç ve ekibi giderse Fener eski günlerine hızla döner. Nisan 19, 2024 TheGreatWall tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar