Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Penguin (2024) - Hbo Max

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu çizgiromanı alıp çizgiromanı içinden tamamen çıkaran yapımlara anlam veremiyorum. şu noktada git sopranos v26721 çek yani ne alakası var dc serisiyle şunun.

• Haha 1
  • 11 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

colin farrell’ın emeğinden ötürü patlasın da diyemiyorum ama şu son joker, batman, penguen serisini de hiç tutmadım. nolan’dan bile daha çok uzaklaştılar kaynaktan.

Sam tarafından düzenlendi
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

guzeldi baya ilk bolum, colin zaten god tier.

Spoiler

mafya kismini cok agir ciddi yapmamislar herseyi o iyi olmus, 

gotham da guzel oyunlardaki hava var ayni gene filmdeki gibi.

Mesaj tarihi:

The Batman bizim forumda sevilmedi sanırım, ama Nolan'ın filmlerine kıyasla Batman lore'una çok daha sadık bulduğum bir filmdi. bu diyeceğim eleştirilecek olsa da, Penguin dizisini de sevdim. atmosferi iyi tutturmuşlar. bu tip Neo-Noir şeylerden keyif alıyorum.

• 1 ay sonra ...
Harvey, 13.11.2024 22:21 tarihinde dedi ki:

batman geliyo mu sonda biri pm atsın

en sonda

Spoiler

yok. penguin tam şehrin kontrolünü ele geçirdiğinde bitiyor, baş kodaman olunca.

en son sahnede batman'ın sinyalini yakıyolar gökyüzünde sadece.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Saeros, 14.11.2024 00:18 tarihinde dedi ki:

GÖT OLDUM galiba

bi ara bakıcam ben de

Türkiye'de insanlar dizilere karşı çok önyargıya sahip, bizim forumda daha da beter. Ama Yurtdışında çok büyük övgüler almış durumda. Bir şans ver derim.

Mesaj tarihi:

Ben bu dizideki o kamera açılarına falan takıldım, bazı ucuz dizilerde de görüyordum, yeni moda herhalde cep telefonundan tabletten izlensin diye mi böyle çekiyorlar bu dizileri? 

Mesaj tarihi:

son bolumu izlememistim onuda izledim simdi, guzeldi baya, lore olarak da cizgiromana cok yakin olmus takdir ettim, ana cizgiroman serisinde (serilerinde diyelim, malum 2 tane) son 1-2 bolumde olanlari anlatan sayilar var, okudum, tamamen birebir degil tabi ama bundan daha yakin uyarlama olmaz zaten.

İzledim 1. sezonu tamamen, bazı yerler biraz cheesy ama genel olarak günümüzde sektör ortalamasına göre baya üst düzey bir iş olmuş. Tüm zamanlar düşünüldüğünde pek öyle vay ne diziydi demem ama.

8 bölümü izlemediysen açma

Spoiler

1-2 yerde müzikler iyi girdi, sisters of mercy'de falan kıpır kıpır oldum resmen. kıvırcığın başına bir iş geleceği  fazla göze sokuldu ama gene de çok iyi bir sondu bence. Bağlandığı sandalyeden tek başına kurtulup omzunda annesiyle kaçma kısmı biraz moral bozdu, dizinin genel durumuna göre  boktan bir seçim olmuş.

µh tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...