Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Penguin (2024) - Hbo Max

Norak

Öne çıkan mesajlar

https://www.imdb.com/title/tt15435876/?ref_=fn_al_tt_1

2022 Batman filminin spin-off dizisi.

Based on the DC Comics character Penguin, it is a spin-off from the film The Batman (2022) that explores the Penguin's rise to power in Gotham City's criminal underworld.

Colin Farrell as Oswald "Oz" Cobblepot / Penguin

Cristin Milioti as Sofia Falcone

Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Harvey, 13.11.2024 22:21 tarihinde dedi ki:

batman geliyo mu sonda biri pm atsın

en sonda

Spoiler

yok. penguin tam şehrin kontrolünü ele geçirdiğinde bitiyor, baş kodaman olunca.

en son sahnede batman'ın sinyalini yakıyolar gökyüzünde sadece.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

son bolumu izlememistim onuda izledim simdi, guzeldi baya, lore olarak da cizgiromana cok yakin olmus takdir ettim, ana cizgiroman serisinde (serilerinde diyelim, malum 2 tane) son 1-2 bolumde olanlari anlatan sayilar var, okudum, tamamen birebir degil tabi ama bundan daha yakin uyarlama olmaz zaten.

Sosyal ağlarda paylaş

İzledim 1. sezonu tamamen, bazı yerler biraz cheesy ama genel olarak günümüzde sektör ortalamasına göre baya üst düzey bir iş olmuş. Tüm zamanlar düşünüldüğünde pek öyle vay ne diziydi demem ama.

8 bölümü izlemediysen açma

Spoiler

1-2 yerde müzikler iyi girdi, sisters of mercy'de falan kıpır kıpır oldum resmen. kıvırcığın başına bir iş geleceği  fazla göze sokuldu ama gene de çok iyi bir sondu bence. Bağlandığı sandalyeden tek başına kurtulup omzunda annesiyle kaçma kısmı biraz moral bozdu, dizinin genel durumuna göre  boktan bir seçim olmuş.

µh tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...