Norak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 https://www.imdb.com/title/tt15435876/?ref_=fn_al_tt_1 2022 Batman filminin spin-off dizisi. Based on the DC Comics character Penguin, it is a spin-off from the film The Batman (2022) that explores the Penguin's rise to power in Gotham City's criminal underworld. Colin Farrell as Oswald "Oz" Cobblepot / Penguin Cristin Milioti as Sofia Falcone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 bu çizgiromanı alıp çizgiromanı içinden tamamen çıkaran yapımlara anlam veremiyorum. şu noktada git sopranos v26721 çek yani ne alakası var dc serisiyle şunun. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duygucuk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2023 1992 yılındaki penguen daha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 (düzenlendi) colin farrell’ın emeğinden ötürü patlasın da diyemiyorum ama şu son joker, batman, penguen serisini de hiç tutmadım. nolan’dan bile daha çok uzaklaştılar kaynaktan. Temmuz 28, 2024 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2024 (düzenlendi) izleyen de "acaba bu bölümde batman gelir mi" diye izler anca Temmuz 28, 2024 Saeros tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 çıkmış ilk bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2024 guzeldi baya ilk bolum, colin zaten god tier. Spoiler mafya kismini cok agir ciddi yapmamislar herseyi o iyi olmus, gotham da guzel oyunlardaki hava var ayni gene filmdeki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2024 The Batman bizim forumda sevilmedi sanırım, ama Nolan'ın filmlerine kıyasla Batman lore'una çok daha sadık bulduğum bir filmdi. bu diyeceğim eleştirilecek olsa da, Penguin dizisini de sevdim. atmosferi iyi tutturmuşlar. bu tip Neo-Noir şeylerden keyif alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Saeros, 28.07.2024 11:41 tarihinde dedi ki: izleyen de "acaba bu bölümde batman gelir mi" diye izler anca diziye çok iyi iyorlar. iki bölüm izledim cidden iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 bunun başlığı var mıydı ya. bitti güzeldi. yani çok çok iyi diyemem standart iyi dizi. o da hikaye yüzünden biraz, düz crime işte. yoksa colin farrell ve prodüksiyon çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 batman geliyo mu sonda biri pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 (düzenlendi) Harvey, 13.11.2024 22:21 tarihinde dedi ki: batman geliyo mu sonda biri pm atsın en sonda Spoiler yok. penguin tam şehrin kontrolünü ele geçirdiğinde bitiyor, baş kodaman olunca. en son sahnede batman'ın sinyalini yakıyolar gökyüzünde sadece. Kasım 13, 2024 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2024 ahmedinejad, 13.11.2024 19:53 tarihinde dedi ki: diziye çok iyi iyorlar. iki bölüm izledim cidden iyi GÖT OLDUM galiba bi ara bakıcam ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 HBO standartlarında hiç de fena olmamış bu dizi. Netflix çöplerinden falan kat kat iyi. Finali de çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 İlk bölümü izledim çok iyiydi, ilaç gibi geldi bu kadar çöpten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2024 Saeros, 14.11.2024 00:18 tarihinde dedi ki: GÖT OLDUM galiba bi ara bakıcam ben de Türkiye'de insanlar dizilere karşı çok önyargıya sahip, bizim forumda daha da beter. Ama Yurtdışında çok büyük övgüler almış durumda. Bir şans ver derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 genel olarak dizilere karşı değil de böyle "bu tuttu hemen spinoff yapalım" kafasına karşı önyargılıyım ngl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Ben bu dizideki o kamera açılarına falan takıldım, bazı ucuz dizilerde de görüyordum, yeni moda herhalde cep telefonundan tabletten izlensin diye mi böyle çekiyorlar bu dizileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 her gün 3 saat makyaja gidiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2024 Emmy falan ne varsa versinler buna. Kadın da iyi oynadı o da alır ödül. Genç eleman da çok iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2024 son bolumu izlememistim onuda izledim simdi, guzeldi baya, lore olarak da cizgiromana cok yakin olmus takdir ettim, ana cizgiroman serisinde (serilerinde diyelim, malum 2 tane) son 1-2 bolumde olanlari anlatan sayilar var, okudum, tamamen birebir degil tabi ama bundan daha yakin uyarlama olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2024 (düzenlendi) İzledim 1. sezonu tamamen, bazı yerler biraz cheesy ama genel olarak günümüzde sektör ortalamasına göre baya üst düzey bir iş olmuş. Tüm zamanlar düşünüldüğünde pek öyle vay ne diziydi demem ama. 8 bölümü izlemediysen açma Spoiler 1-2 yerde müzikler iyi girdi, sisters of mercy'de falan kıpır kıpır oldum resmen. kıvırcığın başına bir iş geleceği fazla göze sokuldu ama gene de çok iyi bir sondu bence. Bağlandığı sandalyeden tek başına kurtulup omzunda annesiyle kaçma kısmı biraz moral bozdu, dizinin genel durumuna göre boktan bir seçim olmuş. Kasım 17, 2024 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2024 o degilde, bolumlerden birinde giydigi takim batman t.a.s. kiyafeti: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar