Harvey Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Your Hogwarts letter is here. Max has ordered the first ever HarryPotter scripted television series, a faithful adaptation of the iconic books. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Tam başlığı açmak için bakınıyordum. JK Rowling ile ortaklaşa kitaplara bağlı ilerleyeceklermiş. Her sezonu kitaplardan birine dayanırken toplamda 10 yıl süreceğini söylemişler. Ne zaman çıkacağı belli değil Ek olarak Warner Bros. Discovery dijital platformunun adının sadece Max olacağını da açıklamış bulundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 10 seneye ölürüz zaten sittr et sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 (düzenlendi) HBO tamam ama sjw wokism bok cukuruna girecekse salla gitsin. zorlama zenci asyali gorecegiz muhtemelen. onu gectim Alan Rickman (rip) in uzerine Snape olmaz. Bence HP filmleri kendi icerisinde oldukca basariliydi, reboot anlamsiz ama genis bir universe degil ve Wizarding World adi altinda birsey cikarmaya kasiyorlar. Nisan 13, 2023 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2023 rowling içip içi twittera fena halde faşik şeylr yazıyor ama hakları bir daha satarken dibine kadar woke'luk kapılarını açacaktır sdf. çünkü faşiklik bunu gerektirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2023 (düzenlendi) Harry Potter hayranı değilim (filmlerin hiçbirisini izlemedim, fi tarihinde ilk kitabı bitirip gerisini bırakmıştım) ama J.K. Rowling danışmanlığında adapte edilmesi sevindirici bir gelişme. Kendi kafalarına bıraksalardı Hindistan doğumlu ama İngiltere'ye iltica etmiş iki anneli Ermeni cüce travesti Harry Potter görürdük her halukarda. 10 yıllık bir yol haritaları olduğunu bilmek de önemli, Rings of Power'ın durumu ortada biliyorsunuz, Amazon Prime bile 200+ milyon dolar harcamasına rağmen projeyi emanet ettiği herifler 2. sezonda ne yapmaları gerektiğinin farkında bile değil gibi görünüyordu. HBO farkını ortaya koysun, gerisi önemli değil derdim normalde ama sıkıntı Rowling'in henüz örgüt içi hesaplaşmaya uğramadan önce stage play'de yaptığı gibi "ya ben Hermione'ın etnik olmadığını söylemedim ki" minvalinde de burada bu tarz bir troll yapabilecek tıynette biri, yurtdışındaki Harry Potter hayran kitlesinin de artık eserin yaratıcısı J.K. Rowling üstünü çizmek için her tür troll'lüğü mubah sayacak bir kitle olması. Nisan 16, 2023 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2023 Yazacak yer bulamadım ama filmler ülkemizde yeniden vizyona giriyor. 8 eylülde ilk 3 film geliyor sinemaya. Tahminimce 1 ay kalır vizyonda sonra diğer 3lü girer ardına 2 filmlik final. Güzel nostalji olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2023 olm nasıl bi rezillik bu. sözde bugün vizyona giriyordu akşama kadar bilet satışı aktif değildi akşam oldu bilet satışını açtılar belli salonlara sonra anında geri kaldırdılar gösterimden yayınlanmadan. müşteri hizmetleri de belli başlı sebeplerden dolayı kaldırıldı dedi noldu jk rowling atar mı yaptı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2023 yine aradım izinlerinde sorun olduğu için girmedi dedi jk rowling enseledi galiba cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 baştan izin almadan mı reklam yapmışlar. memlekette her kurum bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 df, 11.09.2023 11:53 tarihinde dedi ki: baştan izin almadan mı reklam yapmışlar. memlekette her kurum bi garip. şimdi de lotr triology girecekmiş vizyona bu cuma asdasf onda da tolkien derneğinden izin alamazlar son dakika kesin asdasfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 evet girdi vizyona izin işini çözmüşler, salonlar full çekiyor wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2023 13 ekimde 4,5 ve 6. Film giriyor vizyona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 ne gerek var anasını satim, zaten güzel filmler. aynı evrende geçen başka okullar var onlara senaryo yazın be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 filmler güzel değil, en büyük sebebi de kitabı sığdıramamaları. dizide daha iyi işlenir diye ümit ediyorum. diğer okullara, farklı zaman dilimlerindeki hikayelere de sıra gelir. daha çok ekmeğini yerler bunun, acele etmemeleri güzel bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 Bu kadar yakin zamanda cekilmis yapimlara reboot gelmesini desteklemiyorum. Gidin yeni icerik uretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 Bi 25 yıl daha bekleseler iyiydi bence de, hiç bilmeyen bi nesile kucak açarlardı. Ama kapitalizmin gözü kör olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 yani bunun ekranlara gelmesinin daha 2-3 senesi var minimum. en son film 2011de gelmiş. 15-16 yıl ediyor bence okay reboot için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 Harry Potter evrenini severim, yaşım gereği tam benim neslimle yaşıt büyüyen bir karakter ama evren olarak 10 sezon dizi çekilecek bir derinliğe sahip evren değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 Supernatural a 20+ bölümlü 15 sezon çeken sektör bu evrene 50 sezon çekebilir İlk filmlerin üzerinden 25 sene geçmiş. Bence sjw kafasına girmeden yaparlarsa güncel teknoloji ile güzel iş çıkar. Çok erken sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 Reboot islerini bıraksınlar artık ya. Sürekli eski seri ile kitapla kiyaslanacak got olsun LOTR olsun star wars olsun içim bayıldı bu tartışmalardan. Yeni bir şeyler yapmak bu kadar mı zor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 Stormlight serisini çekseler piyasayı sallarlar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2024 reboot ne gerek var. onlarca spinoff cekilebilir. extended universe en akillica hamle olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar