Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter Strike 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zipzip, 21.06.2026 20:55 tarihinde dedi ki:

furia hiç varlık gösteremiyor ya. şu finali bizim oynamamız lazımdı.

kötü oynadık ya, çok fazla bedava tur verdik. bazı oyuncularımızın yaşı profesyonel arenaya göre yüksek, son büyük turnuvamız diye düşünüp belki de normalden kötü oynadılar.

Mesaj tarihi:

bizimkiler kötü giderken comeback yapacak mentalleri olmuyor. Kötü başladıysak öyle devam ediyor, iyi başladıysak rakibe göre şekil alıyoruz.

Niko ilk majorunu kazandı ggwp

Mesaj tarihi:

Niko ilk majorunu kazandı ama karrigan'a yazar bu win. Adam inanılmaz bir game sense. Artık adam da vuramıyor, iyice kötüleşti ama galiba turnuvanın en kötü statlerine sahip olmasına rağmen IGL olarak paha biçilmez bir değere sahip, yanına yaklaşabilen yok. Sırf verdiği round içi call'larla kaç round getirdi, baştan zaten rakibe göre hazırlanmışlar, ilk taktikler de çok iyiydi belli. 10+ sene önce CS'yi bıraktığımda da vardı adam, geçen sene tekrar meraktan girdim, hala var, milletin emekli olduğu yaşta major kazanıyor takım carryleyerek. 

Aurora'ya gelince, mental olarak comeback olmadığı çok doğru tespit, ama eski durumlarına göre çok daha güçlü olduklarını gördüm ben mental olarak yine. Psikolog almaları işe yaramış bariz, seneye daha da iyi olabilirler. Xantares maalesef prime'ından çok uzakta, takım yıldızlığını bile Wicadia'ya kaptırdı, statler hala iyi ama ecoları toplayarak katkı veriyor ona. Jottaa gidişine üzülmüştüm ama Soulfly bariz level up oldu takıma.  Maj3r kendi performansının çok üstüne çıktı bu turnuva, yazık oldu. Skorları yine fena değil, ama koçsuz Spirit'e yenilirken bir SOS vermişlerdi zaten grup aşamasında. Ben artık primelardan da uzaklardalar daha iyiye gitmez diyordum ama yine daha iyiye gitmişler bence, seneye bozmazlarsa kadroyu final hatta belki win hayal değil.

En büyük dertleri mental: özgüvenleri çok kırılgan. Kendilerinden güçsüz olduğuna emin oldukları 9z BB falan gibi rakiplere karşı inanılmaz performans gösteriyorlar fantastik clutchlar alıyorlar, çünkü "ya bunu vururum zaten" kafasıyla bayağı rahat oynuyorlar. Ama kendilerine denk veya korktukları rakip olunca elleri ayaklarına dolaşıyor, kendi performanslarının çok altında kalıyorlar. Son maç son 5-6 eli zaten taktiksiz oynadılar bitse de gitsek diye. Çok da şaşırmamak lazım, bende Nuke'da CT'yi 8-4 versem T'de salarım heralde.

Bu arada istatistiksel olarak donk çok çok fantastik bir yerde, "off the chart", makine. Game sense veya taktik olarak overall 1.liği bi tık kaptırıyor bence (favorim zywoo), ama tartışmasız aktif oyuncular arasında en iyi aim, gelmiş geçmiş en iyi bile olabilir.

Mesaj tarihi:

Bu arada geçen sene müthiş ambargo koyan ve en yakın takipçisiyle arasında fersah fersa mesafe olan Vitality'nin ve yine çohacayıp oynayan NaVi'nin kendilerine göre çok erken veda etmeleri de ilginçti.

Başta muhtemelen milletin beklentisi sırasıyla Vita - Navi - Spirit üçlüsünden birinin kazanması şeklindeydi.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Bizim Çocuklar dağılmış. 

Koç Fabre dün vedasını açıklamıştı, bugün de önce Maj3r emekliliğini duyurdu, ardından da Soulfly'ı yedeğe çektiğini bildirdi Aurora (ki taş gibi oynuyordu, harcadılar çocuğu). Kalan üçlüden şimdilik ses yok ama ardarda haberler patlıyor, bakalım bir şey çıkacak mı...

Mesaj tarihi:

EF'te aynısı olmadı aslında, takım komple gitti bir yere, EF'in maddi gücü major turnuvalara falan yetemeyince transfer oldular takımca.

Fabre'nin gidişini bekliyordum ben, Aurora'nın kendi videolarında bile adam koç olarak çok ezber konuşuyordu, takıma ne kattığı şüpheli.

Maj3r'in haberleri zaten 2 senedir çıkıyor bırakacak diye, geçen sene de zayıftı ama özellikle bu turnuvadan sonra üzüldüm. Çünkü hem verdiği ingame call'larla kaç tane round aldırdığını gördüm, hem de müthiş oynamıştı, prime dönemini hatırlatır gibi oynamıştı.

Soulfly zaten son gelen olarak gitmeye en yakın adaydı bence, ama hiç tanımasam da acayip beğendim katıldığı 2 turnuvada. Bu performansta birini salmaları yazık olmuş, taş gibi oynuyordu. Gidişine tek yorumum globalde aynı rolde sağlam bi adam buldular, mecbur gidiyor.

Kalan üçlü heralde devam edecek. Çünkü core kadro (en az 3 oyuncu) korumazlarsa takımın statleri sayılmıyor, ileriki turnuvalara falan girişler davetler tehlikeye giriyor.

Mesaj tarihi:
Liebe, 02.07.2026 22:01 tarihinde dedi ki:

Şöyle adam gibi bir Türk takımına geçsinler ya

bet reklamları vs. yasak olduğu için yabancı takım altına geçtiler zaten yoksa geçmeyip devam ederlerdi. malesef betçiler cs aleminde en yaygın sponsorlardan, bizimkiler onlardan yararlanamayınca uzadılar.

Mesaj tarihi:
Aiko, 03.07.2026 12:08 tarihinde dedi ki:

@Silphatos majer yerinde sırıtmaz.

cs oynayan var mı hala olm 😄 akşamları dönüyorsa kurayım 
ben bu majeri 1.6'da fransız takımlarında oynarken izliyordum bu arada, dede olup emekli olmuş adam vay be yaşlandık 

• Yeni Oluştur...