Dynun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 cs1 i direkt steamden silmisler sanırım. OW2'de blizzin yaptığının aynısını yapmışlar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 sunucular da kapandıydı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 global offensive'ler cs2 olarak değişti library'de. go giremiyosun artık. muhtemelen kömürle çalışan pc'si olanlar bi ağlamıştır. onun harici Premier Comp. modundaki cycle maplerinde dust2 yok şu an. Ayrıca comp. girerken dust2 seçebilirsin onu da maplere göre rank ayırmışlar. Düz comp girersen her mapte ayrı rankin oluyor ve rank alabilmek için 10 maç kazanma koşulu her map için ayrı. ya da premier mod oynayacaksın işte. Bence gayet temiz, mantıklı değişiklikler. 3200 saat oyunu oynamış arkadaşım var, Çok az Mirage biliyor. Onun harici full dust2 oynamış adam inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 team deathmatch dust2 kafa dağıtmak için birebir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 yıllar sonra girince ne kadar ilkel gameplaye sahip olduğunu hatırladım. yok kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 µh, 21.08.2023 17:51 tarihinde dedi ki: Armsrace'e değişiklik var mı benim için önemli olan o. armsrace yok cs2'de yazmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Evet dün akşam girince hayal kırıklığına uğradım baya. Umarım gelir geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 girmeye çalıştıkça hata veriyor ya. UPDATE: If you are a Mac OS user, you should know that Counter-Strike 2 is currently not working on Apple devices! While we can not confirm, it seems that at this point, CS2 doesn’t support MacOS. We will update the article once we have more information about the issue. şöyle bir şey gördüm doğru mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2023 ya mac'de exe çalıştırmaya çalışıyor steam.. ööf öf neyse. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 (düzenlendi) cs2 çıktı ama cs3 asla gelmez kesin lol. yeni franchise filan bulmaları lazım. Eylül 30, 2023 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 Oyunları birlestirsin. Half counter fortress olsun. Haritalarda yerden deagle m4 falan toplayıp kum kime dum duma oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2023 gaben ölmeden önce bi orange 3 serisi çakar diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2023 ilk 10 maç premiere solo girdim. %70 winrate oynadım. sonra arkadaşlarımla oynamaya başladım. şu an %55 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 %50'e düşmüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2023 Silelim bitsin bu cile ayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 hll team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Konsol hilesi çıkmış diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2024 reampage, 23.09.2024 10:30 tarihinde dedi ki: hll team büyük başarı. kaybedilen mapler hep pisi pisine. tecrübe eksikliği onlar da 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar