Suark Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Nette yazan herşeyi denedim olmuyor bu. Aynı sorunu yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 win11 geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 spesifik bi oyun mu deniyorsun yoksa direkt game pass satınalma mı olmuyor? ben bi arkadaşa baktım geçende gamepass satınalmaya tıkladıkça ignore ediyordu tepkisiz kalıyordu. bilgisayara ayarlardan aynı windows hesabı eklemediği için olduğunu farketmiştim. windows a eklemeyip sadece browser da login olup satın al al dersen öyle mal gibi kalıyor ekran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Silphatos, 17.03.2023 10:33 tarihinde dedi ki: win11 geç 8.gen işlemci şartı var. belki o kurtarmıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Windows10'da kullanıyorum. Hem kurup oynadığım hem cloud gaming'de sorun yaşamıyorum. Xbox kurulumunda mı yaşıyorsun, login olurken mi, oyun indirirken mi, cloud gamingde mi? Ne sorunu yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 (düzenlendi) abi win10da çalışmasa milyon tane kullanıcı var 1 saatte fixler ms, belliki buna özel bi problem var. win store appleri, UWP mi diyolardı onlar bozulunca ben hiçbir zaman sistemi resleyemedim. en rahat ve kesin yöntem format veya geçebiliyorsa 11'e geçsin temiz sıfırlanmış olur. Mart 17, 2023 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 hala çok kötü adamların store. 67bn teklif eden adamlar şurada 3-5 sağlam developer çalıştırmıyor mu acaba? oyuna tıklıyorsun açılmıyor. dirextx, c++ redist vs versiyon kurtarmıyor diye fln. ama sana hata vermiyor tepkisiz kalıyor. steam in 15 yıl önce bile düzgün yaptığı şey bu. hadi yükletmedin bari bi versiyon req listten check edip gidip şu versiyon düşük git yükle de fln. çok mallar ya. gamepass hatrına çekiyo millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 (düzenlendi) Facebookdaki dayılar gibi pc açılmıyoohh diyip gitmiş eheheh. Ayrıca download limit de koyulmuyor bu xbox app'e, allahın belası MS Mart 17, 2023 Dark_Soul tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 eskiden windows update dl limitiyle çalşıyordu delivery optimization mı ne aama şimdi ora kesmiyor. onu acil getirmeleri lazım 100mbit net var gp oyun dl ederken iptal oluyor makina hayvan gibi emiyor windowsa entegre deliveryi nanesi olduğu için herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 bende de auto updates kapalı olduğu halde ısrarla update ediyor oyunları. çözüm bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2023 netlimiter belki dl limiti sey yapabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 df, 17.03.2023 10:33 tarihinde dedi ki: spesifik bi oyun mu deniyorsun yoksa direkt game pass satınalma mı olmuyor? ben bi arkadaşa baktım geçende gamepass satınalmaya tıkladıkça ignore ediyordu tepkisiz kalıyordu. bilgisayara ayarlardan aynı windows hesabı eklemediği için olduğunu farketmiştim. windows a eklemeyip sadece browser da login olup satın al al dersen öyle mal gibi kalıyor ekran. Abi gamepass uygulaması açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Silphatos, 17.03.2023 10:38 tarihinde dedi ki: abi win10da çalışmasa milyon tane kullanıcı var 1 saatte fixler ms, belliki buna özel bi problem var. win store appleri, UWP mi diyolardı onlar bozulunca ben hiçbir zaman sistemi resleyemedim. en rahat ve kesin yöntem format veya geçebiliyorsa 11'e geçsin temiz sıfırlanmış olur. nette fixler var ama çalışmadı bende beyle https://www.makeuseof.com/windows-xbox-app-not-working/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Winget ile xbox programlarını silip, restart atıp, tekrar yüklemeyi dene. Sildiklerin adını taz bir yere önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Silphatos, 17.03.2023 10:33 tarihinde dedi ki: win11 geç bu normalde kullandıgım bı pc değil, atıldı bari xbox açayım xboxım ustunden oyun yansıtırı oynarım dedim ama app açmıyor namussuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 GERGE, 19.03.2023 10:48 tarihinde dedi ki: Winget ile xbox programlarını silip, restart atıp, tekrar yüklemeyi dene. Sildiklerin adını taz bir yere önce. tamam deniyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 GERGE, 19.03.2023 10:48 tarihinde dedi ki: Winget ile xbox programlarını silip, restart atıp, tekrar yüklemeyi dene. Sildiklerin adını taz bir yere önce. olmadı Bunları sildim Xbox(Microsoft.GamingApp_8wekyb3d8bbwe) Xbox Game Bar Plugin Xbox Game Bar Xbox Identity Provider Xbox Game Speech Window bide xbox console companion vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Bu arda açılıyor aslında, Xbox yazısı gorunuyor sonra kayboluyor. Arka planda calısıyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 abi format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haleluya Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Dns değiştirin ve ipconfig /flushdns deneyin. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Bunu silip tekrar yüklemeyi dene: Microsoft.GamingServices_8wekyb3d8bbwe Herşeyi yaptıysan format yani. Zaten Windows 11'e geç geçebiliyorsan. Fullscreen Optimizations, monitör varsa AutoHDR, DirectStorage var Windows 11'e özel. Fullscreen Optimizations için değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 bende de ne yaptıysam duzelmemisti, her çabayla daha da bozulmuştu hatta. iso'dan repair attım hiçbir şey silinmeden her şey düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2023 Formata gidio galiba ip değiştirmeyi denicem bi şimdi win 11 yok bu pc de, zaten atıl evde yatıyor öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar