Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 10 Xbox gamepass ASSSSLA çalışmıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

spesifik bi oyun mu deniyorsun yoksa direkt game pass satınalma mı olmuyor? ben bi arkadaşa baktım geçende gamepass satınalmaya tıkladıkça ignore ediyordu tepkisiz kalıyordu. bilgisayara ayarlardan aynı windows hesabı eklemediği için olduğunu farketmiştim. windows a eklemeyip sadece browser da login olup satın al al dersen öyle mal gibi kalıyor ekran.

Mesaj tarihi:

Windows10'da kullanıyorum. Hem kurup oynadığım hem cloud gaming'de sorun yaşamıyorum.

Xbox kurulumunda mı yaşıyorsun, login olurken mi, oyun indirirken mi, cloud gamingde mi? Ne sorunu yaşıyorsun

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

abi win10da çalışmasa milyon tane kullanıcı var 1 saatte fixler ms, belliki buna özel bi problem var. win store appleri, UWP mi diyolardı onlar bozulunca ben hiçbir zaman sistemi resleyemedim. en rahat ve kesin yöntem format veya geçebiliyorsa 11'e geçsin temiz sıfırlanmış olur.

Silphatos tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

hala çok kötü adamların store. 67bn teklif eden adamlar şurada 3-5 sağlam developer çalıştırmıyor mu acaba? oyuna tıklıyorsun açılmıyor. dirextx, c++ redist vs versiyon kurtarmıyor diye fln. ama sana hata vermiyor tepkisiz kalıyor. steam in 15 yıl önce bile düzgün yaptığı şey bu. hadi yükletmedin bari bi versiyon req listten check edip gidip şu versiyon düşük git yükle de fln. çok mallar ya. gamepass hatrına çekiyo millet🙃

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Facebookdaki dayılar gibi pc açılmıyoohh diyip gitmiş eheheh.

Ayrıca download limit de koyulmuyor bu xbox app'e, allahın belası MS

Dark_Soul tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

eskiden windows update dl limitiyle çalşıyordu delivery optimization mı ne aama şimdi ora kesmiyor. onu acil getirmeleri lazım 100mbit net var gp oyun dl ederken iptal oluyor makina hayvan gibi emiyor windowsa entegre deliveryi nanesi olduğu için herhalde

Mesaj tarihi:
df, 17.03.2023 10:33 tarihinde dedi ki:

spesifik bi oyun mu deniyorsun yoksa direkt game pass satınalma mı olmuyor? ben bi arkadaşa baktım geçende gamepass satınalmaya tıkladıkça ignore ediyordu tepkisiz kalıyordu. bilgisayara ayarlardan aynı windows hesabı eklemediği için olduğunu farketmiştim. windows a eklemeyip sadece browser da login olup satın al al dersen öyle mal gibi kalıyor ekran.

Abi gamepass uygulaması açılmıyor.

Mesaj tarihi:
Silphatos, 17.03.2023 10:38 tarihinde dedi ki:

abi win10da çalışmasa milyon tane kullanıcı var 1 saatte fixler ms, belliki buna özel bi problem var. win store appleri, UWP mi diyolardı onlar bozulunca ben hiçbir zaman sistemi resleyemedim. en rahat ve kesin yöntem format veya geçebiliyorsa 11'e geçsin temiz sıfırlanmış olur.

nette fixler var ama çalışmadı bende  beyle https://www.makeuseof.com/windows-xbox-app-not-working/

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Winget ile xbox programlarını silip, restart atıp, tekrar yüklemeyi dene. Sildiklerin adını taz bir yere önce.

Mesaj tarihi:
Silphatos, 17.03.2023 10:33 tarihinde dedi ki:

win11 geç

bu normalde kullandıgım bı pc değil, atıldı bari xbox açayım xboxım ustunden oyun yansıtırı oynarım dedim ama app açmıyor namussuz

Mesaj tarihi:
GERGE, 19.03.2023 10:48 tarihinde dedi ki:

Winget ile xbox programlarını silip, restart atıp, tekrar yüklemeyi dene. Sildiklerin adını taz bir yere önce.

tamam deniyorum bunu

Mesaj tarihi:
GERGE, 19.03.2023 10:48 tarihinde dedi ki:

olmadı

Bunları sildim

Xbox(Microsoft.GamingApp_8wekyb3d8bbwe)

Xbox Game Bar Plugin
Xbox Game Bar
Xbox Identity Provider
Xbox Game Speech Window

bide xbox console companion vardı.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Bunu silip tekrar yüklemeyi dene: Microsoft.GamingServices_8wekyb3d8bbwe

Herşeyi yaptıysan format yani. Zaten Windows 11'e geç geçebiliyorsan. Fullscreen Optimizations, monitör varsa AutoHDR, DirectStorage var Windows 11'e özel. Fullscreen Optimizations için değer.

• Yeni Oluştur...