aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 fsp rahat döver tt'yi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Hala 3090ti yerine 7900XT mi alsaydım diye bir soru kalmıştı aklımda, özellikle Ray Tracing'i ilk görmemden sonra genelde tüm ayarları açıp Ray Tracing kıstığımı fark ettikten sonra. Ama bu gerçek game changer dediklerinden olmuş: https://blogs.nvidia.com/blog/2023/02/28/rtx-video-super-resolution/ Neredeyse tanıtımlarında gösterdikleri kadar fark ediyor. Çok iyi. Netflix'i, Prime Video'yu filan aplikasyonlarından kullanıyordum, tarayıcıya geri döndüm. 1080p kaynaklarda ciddi fark ediliyor. Sizi dinleyip 25 yıllık ATI/AMD birlikteliğime son verdiğim için mutluyum şu anda. Masaüstü desteği de geliyor yavaş yavaş: https://github.com/emoose/VideoRenderer/releases/tag/rtx-1.0 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2023 Süper. 4k tv ye yansıtırken baya kaliteyi arttırır gibi görünüyor. Deneyeyim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 3060 ti için fiyat performans psu ne önerirsiniz acaba ? az iyi bişi alayım derken 2k yı geçti fiyat araştırmam şaştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 O kart 200W kullanıyor, diğer parçaları ve bir headroom'u düşünürsek en kötü 650W al derim ama almışken uzun vadeli düşünüp iyisini al, bilgisayarı güncellediğinde yenisini almak zorunda kalma. Ucuzundan şunu al: https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12453 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 fps iyi marka fiyatıda güzel saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 bende FPS 500W var gayet yetiyor valla, ama alacaksan 650W al sen madem 3060ti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2023 650w nzxt var 1300 liraya hepsiburadada. yeter artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 PSUya çok para vereceksen atx3.0 olsun mutlaka ki uzun süre güncel kalabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2023 işte çok para vermek istemedim sanırım 1.5k dan aşağıya psu alınmaz. atx3.o lar daha da pahalı gerenk yok şimdilik çook uzun bi süre 3060 değiştirebilceğimi sanmıyorum teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 İtopya'dan bilgisayar toplayan oldu mu? Daha önce hiç bişi almadım ama olumlu ve olumsuz farklı yorumlar var. Corsair kasalı bi versiyon toplamayı düşünüyordum. Adamların ürün çeşitliliği fazla yani bakınca hepsini buradan halledebilmek mümkün geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Kargo işleriyle ugrasmamak için ben gidip dükkanda topladım ekran kartı pahalı diye internetten aldım bir tek. sistemi toplayıp test edip veriyorlar o açıdan iyi ama bir kaç gün sonraya gün veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 İnventus ve QP en iyi iş yapanlar benim bildiğin. İkincil olarak da GameGaraj iyi. Diğerleri hakkında korkutucu öyküler de geliyor. İnventus'dan memnun kalmayan yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 bir şey toplatmadım ama alışverişlerimde de bir sorun yaşamadım bugüne kadar. gergenin yazdıklarıyla da yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 orc_lord, 12.03.2023 17:44 tarihinde dedi ki: İtopya'dan bilgisayar toplayan oldu mu? Daha önce hiç bişi almadım ama olumlu ve olumsuz farklı yorumlar var. Corsair kasalı bi versiyon toplamayı düşünüyordum. Adamların ürün çeşitliliği fazla yani bakınca hepsini buradan halledebilmek mümkün geldi. ev arkadaşıma ordan aldık. 2-3 güne gelmişti yanlış hatırlamıyosam. bi sıkıntı da yaşanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 GERGE, 12.03.2023 18:55 tarihinde dedi ki: İnventus'dan memnun kalmayan yok gibi. ben de geçen hafta inventus'dan aldım, bayağı memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 ben 2 hafta önce yeni kasamı itopyadan topladım. eskiden gidip alıp kendim toplardımda yaşlanmışım bu sefer onlara kurdurdum acıbadem mağazasına gidip seçtim parçaları. internet sitesinde stok olmayan parçalar mağazada oluyor. sistem toplarken elde parça olsun diye her şeyi internete açmıyorlar. akşam aldım ertesi gün öğlen saatlerinde gidip montajlı ve win 11 kurulu halde teslim aldım. eskidende parça alımı yapıyordum ama ilk derfa full kasa kurdum oradan. inventus ve itopya ikisi de sorunsuz işimi gördü yıllardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Bu arada VSR'yi daha fazla deneyebildim. Özellikle anime tarzı 1080p kaynaklarda neredeyse native 4K performansı veriyor, RWBY yeni sezonu 4K çıktı deseler inanırdım yani. Normal videolarda da daha iyi ama öyle çok büyük kalite farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2023 360p gibi çözünürlükleri arttırınca biraz yapay oluyo hala ama 1080p yi 4k ekranda izliyorsan fln başarılı evet. ben de deniyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 https://www.n11.com/urun/msi-mag-b650m-mortar-wifi-amd-b650-6400-mhz-oc-ddr5-soket-am5-matx-anakart-25405864?magaza=tekramarket&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Şunun fiyatı uygun baya diğerlerine göre. Satıcıyı bilen var mı ya güvenilir mi acep. Bir de uygun gözüküyor sitesinde ama matx board'a noctua d15 takıp kullanan var mı sığdırmakta zorlananır mıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Amazon gibi, Inventus gibi, hatta Itopya gibi yerlerden 1000TL-1500TL daha ucuz. Güvenemiyorum böyle görünce ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 sahte m2 ssd doluymuş mesela piyasa. resmi distributor dışına çok çıkmayın bence hassas ürünlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 amazondan aldiginiz seylerin hangi saticidan ve nerden gonderildigine bakiyorsunuz degilmi her listingin arkasinda amazon garantisi yok, prime urunler tercihiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 (düzenlendi) Bakıyoruz ama her ürün olmuyor prime'da maalesef. İşlemci için tek satıcı var o da teknobiyotik diye bir firma mesela. Mart 15, 2023 Nekro tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2023 teknobiyotikten alışverişlerim oldu, bir yamuklarını görmedim ama ürünler de sorunsuzdu yani, bozuk çıkarsa ne olur bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar