Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Sayfa başı olmuş, bundan bahsediyoruz: https://store.steampowered.com/app/1369670/Motor_Town_Behind_The_Wheel/ Aldım girdim ama ram yetmedi diye çöktü. 16GB var, bir yerden leak ediyor oyun. Sonraki yamada bakacağım, yoksa güzeldi. Bir en son ayarlarda 20fps filan çalışıyordu, optimizasyon berbat. Cyberpunk'ı 60fps oynuyorum ray tracing olmadan üst ayarlarda. Ama oyunda büyük umut gördüm, devam edeceğim. By akşam tekrar bir yükler farklı ayarlarla denerim belki. Uzaktan ilginiz varsa 20TL iken alın. 200TL olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Aldım yolda son sürat giderken yanlışlıkla a tuşuna bastım controllerda, arabadan zip diye çıktım, arabada aldı başını gitti.. kostum peşinden yetişemedim araca, ufukta yok oldu gitti kim bilir nerde şimdi. Içinde de yolcu. Bakakaldim ardından. Ilk 5 dakikam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 3 saat önce, GERGE dedi ki: Sayfa başı olmuş, bundan bahsediyoruz: https://store.steampowered.com/app/1369670/Motor_Town_Behind_The_Wheel/ Aldım girdim ama ram yetmedi diye çöktü. 16GB var, bir yerden leak ediyor oyun. Sonraki yamada bakacağım, yoksa güzeldi. Bir en son ayarlarda 20fps filan çalışıyordu, optimizasyon berbat. Cyberpunk'ı 60fps oynuyorum ray tracing olmadan üst ayarlarda. Ama oyunda büyük umut gördüm, devam edeceğim. By akşam tekrar bir yükler farklı ayarlarla denerim belki. Uzaktan ilginiz varsa 20TL iken alın. 200TL olacak. discord sayfalarindan ya da steam community'de arastir istiyorsan. ben calisirken pirpirli gibi tekleyen ve ses cikaran 8 gb ram'li patates bi makinede oynuyorum. 1050 filan var ekran karti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 olum burdan görüp görüp duruyorum yok şu oyun şu kadar olcak bu oyun böyle zamlanacak. hepsini alıyorum, kurmuyorum bile, unutup gidecem ocağıma incir ağacı diktiniz allahsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Kanka inanma bunlara, hepsi spekulator. Alip satiyolar oyunlari iste bulduklari kerizlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Kartlari farmlayip satinca son bir dalga daha yaptim bitmeden artik. Hatta King Arthur'u kurdum oynuyorum sfd: War Mongrels Special Hatred Deal King Arthur: Knight's Tale FAR: Changing Tides Len's Island Chromosome Evil P.A.M.E.L.A. Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition Songs of Conquest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 23 dakika önce, Xenocide dedi ki: olum burdan görüp görüp duruyorum yok şu oyun şu kadar olcak bu oyun böyle zamlanacak. hepsini alıyorum, kurmuyorum bile, unutup gidecem ocağıma incir ağacı diktiniz allahsızlar. crumb aldın mı onu söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 5 saat önce, GERGE dedi ki: Sayfa başı olmuş, bundan bahsediyoruz: https://store.steampowered.com/app/1369670/Motor_Town_Behind_The_Wheel/ Aldım girdim ama ram yetmedi diye çöktü. 16GB var, bir yerden leak ediyor oyun. Sonraki yamada bakacağım, yoksa güzeldi. Bir en son ayarlarda 20fps filan çalışıyordu, optimizasyon berbat. Cyberpunk'ı 60fps oynuyorum ray tracing olmadan üst ayarlarda. Ama oyunda büyük umut gördüm, devam edeceğim. By akşam tekrar bir yükler farklı ayarlarla denerim belki. Uzaktan ilginiz varsa 20TL iken alın. 200TL olacak. sadece gergelenmek için aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Demosunu yüklemiştim de menüsü, interface'i ile fazlasıyla tırto bir oyun hissiyatı vermişti. Alıp, gergeleniyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Şu anda çok iyi demiyorum, ama ilerisi için epey umut verdi bana şu anki hali. Yazılımcıları da steam kurları ile bu ay $19.99 olacak dediler, şimdi 20TL, o zaman 200TL. 20TL verip gelişmesini beklemeye çok değer bence eğer sürüş oyunlarını seviyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 CrossCode, Subsurface Circular, Walkabout Mini Golf VR, The Last Spell, The Excavation of Hob's Barrow, Treasures of the Aegean, The Zachtronics Solitaire Collection, The Solitaire Conspiracy, Dome Keeper, pew pew pack(20 Minutes until Dawn/ Brotato) bide burdan görüp The Case of the Golden Idol ve Motortown ekleyip aldım toptan bide https://www.ioi.dk/hitman-3-to-world-of-assassination/ HITMAN 3 to become ‘World of Assassination’, H1 & 2 content will now be free for H3 owners (Individual Hitman 1 & 2 to be delisted) diye haber çıkmış. Hitmanleri birleştirip tek oyun yapıyorlarmış. Hitman 3ü olanlara 1-2 gelicekmiş direk. Bi tek 2 ve 3 dlcleri ayrı satıcaklarmış. Birleşince de 70dolar olacakmış. Hitman 3 şu an 104,65 lira iken alasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 fiyatı iyiymiş beni de gaza getiriyorsun. silent assassin den sonra bi absolution u sevmiştim. professional zorlukta minimum load ile kasmıştım. onun gazı ile de hitman 1 in ilk episode oynayıp parça parça çıkacak diye moda girememiş kalmıştım. şimdi 3 oyunluk content ile o moda girebilir miyim acaba. absolution a göre nasıl yeni seri? oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 GamePasste var bu 3ü birarada, haber vereyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 gamepass te var bende ama forza dışında pek bakmamıştım listeye. eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 bende var forza'da o hissi alamadım ben. grafik peşindeyseniz tatmin olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2023 (düzenlendi) motor town tam aradigim araba oyunuymus. yalniz cok bugli: stuck oldum, ayni yerde iki kez gorev calismadi, tutorial bozuldu vesaire. ama cesitli ve eglenceli. bu arada baskasinin araciyla gorevde sirketin pay almasi sunucu ayari, sifirlayabiliyorsunuz. Ocak 3, 2023 arcane tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 gladius resmen bedava, 6 lira. wh40k setting’inde civilization. diplomasi yok ama, sırf exterminatus. wh40k ve civ sevenler kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 4 saat önce, df dedi ki: şimdi 3 oyunluk content ile o moda girebilir miyim acaba. absolution a göre nasıl yeni seri? oynayan var mı? yeni hitman'ler efsane lan, keşke unutsam da tekrar oynasam. absolution tırt baya, reboot ile seri çok canlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 (düzenlendi) Ben oyunlar ucuz diye steam topluluk pazarına girebilmek için oyun alıyordum :P Steam tl kuru ilerde 18tl olacak mı ? csgoda falan skin satarak 56 lira biriktirmişim :P Multisi olan oyunları almak istiyorum ne alsam ? Motortown 20 tl multide yarış falan oluyor mu ? Star wars battlefront 2 41tl (epic beleş vermişti gerçide galiba o editionda bazı maplar yok full herşey olan edition adı ne ?) Battlefield 1 34tl Age of empires 2 definitive 14 tl (definite çıkmadan önce hdsini almıştım multiplayerda definiti olanlar hdlerle aynı yerde kapışabiliyor mu ?) Age of empires 3 definitive 8 tl (multisi aktif mi age of 4 varken oynanır mı ?) Payday 2 2tl (hiç oynamadım galiba gtanın co oplusu ? güzelse niye 2 tl :p ? Warhammer vermintide 2 29 tl (1.sini 1 liradan falan aldım hala oynamadım :p co op di mi ?) CS 1.6 2 tl (go var zaten :p hala oynayan var mı bunu 2 lirama yazık olmasın ?) The isle 20 tl (ark oynadım sever miyim ? twitchte görüyorum boş boş geziniyorlar bunun yerine beasts of bermuda daha iyi gibi ama indirime girmemiş :p) Ocak 4, 2023 freedon_nadd tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 olm bunlar nasıl sorular, ekmek zaten 5 lira lan. o da en dandiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 doğru :p biraz cimriyim :p boşa oyun almak istemiyorum kur 18 tl olacaksa steam cüzdan harici parada yatırıp hepsini mi alsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 soruyu yazana kadar giden elektrik ve donanımın eskime maliyeti 5₺ olmuştur zaten. artık her oyun patlayacak yani eskiler dahil, şirketin sallayıp sallamamasına bakıyor eskiler için. vermintide hep coop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 adam tam donanım haber sıcak fırsatçısı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 5 saat önce, Sam dedi ki: soruyu yazana kadar giden elektrik ve donanımın eskime maliyeti 5₺ olmuştur zaten. hahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar