Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Geçen hafta yayınlanmış ama dün ilk bölümünü izledim. Wednesday Addams'ın okuldaki günlerini anlatıyor. Tim Burton'ın hayal dünyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 İlk bölümü izledim baya hoşuma gitti ama büyük kız küstü bensiz başladın diye onu bekliyorum 2. bölüm için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Ben çok eğlendim izlerken, keyifli olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 keyifle izledim, gayet güzel dizi. Dans sahnesi bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 çogiyi, dans efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 güzeldi cidden. çok hoş gençlik dizisi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2023 Bu diziyi ben de beğendim, sığlık-eğlence dengesini iyi tutturmuş. Oyuncular iyi seçilmiş(başrol hariç çocuk oyuncuları pek beğenmedim), hedef kitlesinin dışında kalsam da keyifle izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 eheh, adam hakli. dizi bayagi tutarsiz ve sacmaydi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 harika noktalara değinmiş cidden young kid use tiktok young kid like trend young kid watch show producer guy get money sonuç olarak başarılı bir gençlik dizisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 bize başarılı değil prodüsere başarılı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2023 Tam bir teenage dizisi, koca koca adamlar oturup izlediniz mi cidden hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 brr şibidi bombom müzikli wensey dans tiktokları da paylaşmışlardır. seviyesiz herifler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Hatun anlata anlata bitiremiyordu, izliyim dedim yemek yerken ama ustune ketcap sikilmis tavuk pilav bitene kadar bile dayanamadim, youtube’da haber/yorum programi izleyerek bitirdim yemegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 içinizdeki çocuğu genci filan hep öldürmüşsünüz siz ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 izledim ben de fena değildi küçük april ludgate gibi olmuş kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2023 Ben de birinci bolumu bile bitiremeyenlerdenim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar