razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 GERGE, 21.11.2023 22:44 tarihinde dedi ki: GPT-4 yerine çoğu zaman Claude 2 kullanıyorum bu arada. Benim işleri daha iyi hallediyor (çeviri, araştırma yardımı vb.). bunun default versiyonu 2 mi public olan? kodda gpt 3.5'tan bir tık daha iyi ama yine bunda da var ne dersen onu doğru kabul etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Poe'den kullanıyorum, oradan değil. Çeviri yaptırıyorum ya da kaynak bulmak için kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 bahşiş vercem diyince daha özveriyle cevap veriyomuş. tam insanoğlunun evladı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2023 memurun ve AI'nin bahşişini önden vereceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 (düzenlendi) baya eski heralde o. 20$ degil gpt3.5 bile duzgun cevapliyor. boş rant yapmış. Aralık 3, 2023 razzRaziel tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Evet eskiymis. Geçen bir tane yapay zekadan bahseden hesap adamın dediğini yazmıştı. 20 dolarlık plus alın çocuğunuza ekstra eğitime gerek yok o eğitir diye. O da çok yanlış bir düşünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2023 Claude 2 deniyim dedim region lock a takıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2023 harbi, region lock olayi da ayri bir giciklik yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2024 Bunun beleş versiyonunun altını iyicene kıstılar ya. Her sorduğuma ya ilk seferde yapamam diyor ısrar ettiriyor, ya etik metik bir şeyler zırvalıyor, ya da saçma sapan cevaplar veriyor. Kesinlikle ilk hali gibi değil. Mesela youtube videolarını indirmekle ilgili hızlı bi script istedim, önceden veriyordu direkt şimdi iki sayfa copyright falan zırvaladı. Yok abi copyright değil kendi videolarımı indireceğim deyince de verdi istediğimi. İlla böyle kelime oyunları yapmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 4'u de kistilar diyorlar, ama ben o kadar sik kullanmiyorum o yuzden farketmedim. surekli hatali sonuclar veriyor image generation'i cok basarisiz zaten, veya dogru promptingi ogrenmek icin calismam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2024 bayadır öyle bunlar. free iyice tırt hale geldi, aşırı sınırlandırdılar milleti paralıya yöneltmek için. başlardaki trial gibi bişeydi. tabii bir de üzerine dava endişeleri nedeniyle de kısıtlandı. ben bu ara sadece grammar düzelttirmek veya boilerplate kod için falan kullanıyorum. paralıyı kullanmadım ama onun da çok çok kötüleştiğinden yakınıyor hep kullananlar. ha yine parasını hak ediyordur ama ilk zamanlarında biz çok karlıydık kullanırken. sonradan bu sıradan halk için fazla dediler. bu noktada rekabet gerekiyor ki pushlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2024 https://gymnasium.farama.org/environments/third_party_environments/ Sam Altman Says AI Using Too Much Energy, Will Require Breakthrough Energy Source "There's no way to get there without a breakthrough." https://futurism.com/sam-altman-energy-breakthrough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Torrent cikmadan onceki pust dosya indirme sirketlerine muhtac oldugumuz donemi yasiyoruz. Soyle kullanicilarin toplu olarak compute gucunu harness edecek (her kullanicinin %1-2’si yeter de artar) bir sistem bulsa birileri buna ihtiyac kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 bing chat (copilot) denedim gpt4 uzerine kurulu, bok gibi olmus. koca microsoft'un cikarabildigi urun bu, ayip. hem bugli, "ben oyle image yaratamam" diyor ardindan yarattigi resmi gonderiyor falan. bir de bana P Diddy gibi konus dedim, ben sizin emirlerinizi yerine getirmek icin degil sohbet ederek yardimci olmak icin buradayim diye tafra atti. agzina etmisler bi yandan politically correct yapalim olayi bi yandan avukatlarin baskisi ile herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 roket adam, 28.01.2024 00:18 tarihinde dedi ki: Bunun beleş versiyonunun altını iyicene kıstılar ya. Her sorduğuma ya ilk seferde yapamam diyor ısrar ettiriyor, ya etik metik bir şeyler zırvalıyor, ya da saçma sapan cevaplar veriyor. Kesinlikle ilk hali gibi değil. Mesela youtube videolarını indirmekle ilgili hızlı bi script istedim, önceden veriyordu direkt şimdi iki sayfa copyright falan zırvaladı. Yok abi copyright değil kendi videolarımı indireceğim deyince de verdi istediğimi. İlla böyle kelime oyunları yapmak gerekiyor. su dogru. bayagi bir tembellesti ve sacmaladi. cok basit seylerde de sacmaliyor. avrupadaki x'ler diye bisi aratiyorum. arjantin, amerika falan sayiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 geçen gün bir etkinlikte the office quiz nighta denk geldim, diziyi severim ama benim için o detaylı sorular cevaplanması imkansız sorular. Chat gpt açıp ona dinlettim her soruyu, çoğu zaman yanlış cevap verdi bilmiyorum, araştırayım da yok. direkt yanlış cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 (düzenlendi) pulkas, 29.01.2024 23:27 tarihinde dedi ki: https://gymnasium.farama.org/environments/third_party_environments/ Sam Altman Says AI Using Too Much Energy, Will Require Breakthrough Energy Source "There's no way to get there without a breakthrough." https://futurism.com/sam-altman-energy-breakthrough AI kullanarak enerji breakthrough yapsinlar ChatGPT yi bayagi kismislar, ya cevap vermiyor yada cok alakasiz cevaplar veriyor. Ocak 30, 2024 Gallant tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 bing de iyice skyler olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 valla diger taraftan da salak biraz. yikaninca beyaza donen zenci cocuk resmi yaptirdim. (ama deterjan adini ARian yazabiliyor. aryan yazamiyor) bi de genc hitler yaptirabilirsem hmmmppfss. https://th.bing.com/th/id/OIG2.8lcVKyy7ZywU17oSRF9x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Yıkanınca beyaza dönen zenci çocuktansa yan yana banyo yapan bi zenci bi beyaz çocuk görüyorum, ırççılığın tersine incloosive bi iş yapmışsın karşim gz 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 (düzenlendi) obur cocuk pis, before after bunlar hep. hintliye kese atsak aslinda.. unlu avusturyali ressam'in "genc alman ile dalga gecip ne kadar zengin oldugunu gosteren alman olmayan gocmen" isimli eseri https://th.bing.com/th/id/OIG3.9kKGUl.llJvCCSoFBqOM 2dk can sikilinca iyi abi. Ocak 30, 2024 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2024 bak kardesim, irccilik normal bisi ama cocuklar hakkinda senin dedigin sey bi kere hic hos degil, hem de kabul edilir degil!!! mesajinin kagida basilip yakilmasini rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Bu ne lan ahhaah cok iyi xd https://eksisozluk.com/chatgptnin-anneme-ve-turkluge-kufur-etmesi--7779011 2 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2024 Üşenmedim arşiv sayfasına sonuna kadar baktım harbi gerçekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar