paramecium Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Selam, Test yapılırken Petlas da alınmış Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 petlas tüm stat pointleri tek bir skill'e basmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 E zaten snowmaster demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 araya bi nokian koyar insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 4 senedir petlas kullanıyorum. geçen sene yokuşta taze karda belediye otobüsleri bile kalmışken tık demeden çıkardı benim arabayı yukarı. evet sıfır konfor bolca gürültü vs ama 2-3 ay katlanmaya değer kar kış performansı. yazın michelin takıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 iyi de ne kadar süre öyle kar dolu oluyor bulunduğun yer? bana ortaya karışık bir seçim daha mantıklı geliyor. ıslak zemin performansı çok kötüymüş. genelde ülkenin batısı ıslak zemin kış boyu. hele aquaplaning en tırstığım otobanda falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 geçen sene @paramecium un önerisi ile blizzak lm005 almıştım. tekrar teşekkür ederim önerisi için. burada da baya iyi çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 51 dakika önce, razzRaziel dedi ki: iyi de ne kadar süre öyle kar dolu oluyor bulunduğun yer? bana ortaya karışık bir seçim daha mantıklı geliyor. ıslak zemin performansı çok kötüymüş. genelde ülkenin batısı ıslak zemin kış boyu. hele aquaplaning en tırstığım otobanda falan. ankara'da genelde şehir içi trafiğinde kullanıyorum. lastiğe güvenip de bodos kullanmıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum her türlü. bütçesi de olanlar için petlastan iyisi vardır elbette ama bana en çok lazım olan karlı havalarda performansı yetiyor bana. mart nisan gibi çıkarıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2022 Adamlar resmen yaygin yanlis olan kar lastigi / kis lastigi noktasini turk gibi yorumlayip direkt kar lastigi yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 marmarada kardan daha çok ıslak yol sorunu daha fazla. petlas ölüm demek şu teste göre. ama ankara için normal. 2 ay boyunca sürekli kar olan bir şehir.. Bridgestone Blizzak LM005 her iki durum için de en güzel tercihlerden birisi cidden. gideyim de ben de alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 fiyatlar öyle böyle uçmamış, arşa çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 Kar yoğun bir ilde yasiyorsan Petlas al geç. Karda en başarılı lastik Petlas. Ama ıslak zeminde rezil. Hatta en kotu lastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2023 (düzenlendi) Kasim basinda Continental almistim, konuyu simdi gordum, neyse ki tahmin ettigim gibi iyi cikmis. Hos gecen sene cok yagis oldu diye kaygan zemin performansini arastirip almistim ama bu sene de kurak gecti baya Son 1-2 haftadir yagis ve don oldu, onda da karli, buzlu, yagmurlu yollarda bikac sefer uzun mesafe kullandim, hic uzmedi. Yarin sabah buzlu yolda tepeye cikip incem hatta, yokus performansini da gormus olurum. Icim baya rahat ama, bi kez olsun gotu basi ayri oynatmadi arabayi, zaten gidecegim yolda hiz siniri 60km/s shfdg Onceki lastiklerim crossclimate idi ama karda kista yola cikmaya cekiniyodum resmen Şubat 7, 2023 Kojiroh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2023 tr şartlarında antalyada yaşıdığım için tam emin değilim ama 7 sene boyunca rusyada yaşarken bütün arabalarda nerdeyse nokian lastik markası vardı. kendi arabam dahil haliyle https://www.nokiantyres.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2023 ben şundan razıyım https://www.hepsiburada.com/lassa-195-65-r15-91h-snoways-4-oto-kis-lastigi-uretim-yili-2022-pm-HB00000DJVU9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar