sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Ne kadar cesursunuz, bu devirde.. Tebrikler, güzel günlerde birlikte olmanız dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 niye cesaret olsun abi. şu sosyal statü ve gelirle en azından bir çocuk büyütüp koruyup kollayamayacak durumda mısın da böyle diyorsun. gören de çocuk sokaklarda büyüyecek falan zanneder. böyle insanları korkutuyorsunuz sonra ülkenin demografik yapısı değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 bir cocuk buyutmek kac para biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Tebrikler Dynunn bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Az önce, senko dedi ki: bir cocuk buyutmek kac para biliyor musun? biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2022 teşekkürler beyler valla ailem zulumden kaçıp bg den tr ye geldiğimde ben 2.5 yaşında idim. ilk evimiz akrabalarla 16 kişi 3 odada ehh benim hee türlü buyutebilmem lazım. yani en azından motivasyon bu kız bu arada, ismini de Umay seçtik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 abi daha ilk golü isimden atmışsınız yazık değil mi çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Umay söylemesi zor ama güzel isim bence. kız olsaydı aklımdaki isimlerden biriydi. gerçi şimdi olsa umay koymam heralde Sağlıkla, mutlulukla büyüsün Bu arada 16 kişi 3 odadayken 3 çocuk da büyütürsün, motivasyonunu bozmıyım ama mantığın yanlış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Sağlıkla huzurla büyütün dynun Umay biraz söylemesi zor isim benimki gibi hatta aynı sesli harfler varmış, her telefon görüşmesinde kodlamak zorunda kalıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 tebrikler, analı-babalı, sağlıklı-mutlu bir ömrü olsun. bebeği rahatsız etmeyen, tahriş vs yapmayan bezin modelini bulduktan sonra yatırımı çocuk bezine yapmaya başla bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2022 12 saat önce, Dynun dedi ki: teşekkürler beyler valla ailem zulumden kaçıp bg den tr ye geldiğimde ben 2.5 yaşında idim. ilk evimiz akrabalarla 16 kişi 3 odada ehh benim hee türlü buyutebilmem lazım. yani en azından motivasyon bu kız bu arada, ismini de Umay seçtik Anali babali mutlu olur insallah. Benim kizimin adi da Umay . Cok guzel isim, ismiyle buyur insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Tebrikler dynun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 On 19.10.2022 at 08:39, Liebe dedi ki: Sağlıkla huzurla büyütün dynun Umay biraz söylemesi zor isim benimki gibi hatta aynı sesli harfler varmış, her telefon görüşmesinde kodlamak zorunda kalıyorum ben helikopter soyadlı biriyle evlensen ve sen soyadı alsan güzel olurdu aslında sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 tebrikler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Sağlıklı mutlu olsun. Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Dynun topiki ele geçirmeyeyim ama görünce dayanamadım. Ben de baba oldum çok güzel bir duyguymuş cidden. @Dynun tebrikler ve kolay gelsin şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 sana da tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Tebrikler barbu ve dynun, ama nasıl güzel bir his olabilir çocuk anlam veremiyorum cidden. hayat enerjini, zamanını, özgürlüğünü, parani vsvs bir çok şeyden feragat ediyorsun hayatının en verimli doneminde(20-40 yaş). Cidden gereksiz geliyor bana, çocuğu olanlar bunu kabul etmeyecek tabi ama çevremden gördüğüm kadınların zorlamasıyla yapılıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 40-50 den sonra da tek heyecanı o oluyo insanların gördüğüm kadarıyla. bu hayatta her şey yatırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2022 1 saat önce, Laorx dedi ki: Tebrikler barbu ve dynun, ama nasıl güzel bir his olabilir çocuk anlam veremiyorum cidden. hayat enerjini, zamanını, özgürlüğünü, parani vsvs bir çok şeyden feragat ediyorsun hayatının en verimli doneminde(20-40 yaş). Cidden gereksiz geliyor bana, çocuğu olanlar bunu kabul etmeyecek tabi ama çevremden gördüğüm kadınların zorlamasıyla yapılıyor gibi. mantıklı olarak açıklayamam. değişik bir duygu. şu an daha yeni ama yine de hayvan gibi yorucu. ileride daha da beter olacak diyorlar, yürüyünce vs. ama işte gerçekten çok değişik bir duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 trolluyor gibi olcam da, cok degisik duygu diye de cocuk yapilmaz diye dusunuyorum. yoksa u...u'larda degisik duygular veriyor, olay duygu aramaksa Muhtemelen siz sonraki yillari, butceyi, olasiliklari, maddi durumunuzu hesaplayip yapmissinizdir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 kişisel tercih tabi, çocuk yapmak istemeyenlere gayet saygı duyarım ama ben çok memnunum halimden çocuğa harcadığın paraya, zamana, enerjiye masraf gözüyle bakıyorsan yapma zaten. çocuğu yapıp sonra da bencilce hayatımı bitirdi tribine girmenin anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Ben kendime harcadigim paraya bile masraf gozuyle bakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 @Dynun tebrikler Şu çok eski videoyu koyucaktim da bulamadim, pati şaheseri "vatandaşa dotayi sorduk" isimli. Nereden nereyeee diyecektim. Simdi youtube da hep sokak röportajları çıkıyor vatandaşa x sorduk yazınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2022 (düzenlendi) 50 dakika önce, xaty dedi ki: kişisel tercih tabi, çocuk yapmak istemeyenlere gayet saygı duyarım ama ben çok memnunum halimden çocuğa harcadığın paraya, zamana, enerjiye gereksiz masraf gözüyle bakıyorsan yapma zaten. çocuğu yapıp sonra da bencilce hayatımı bitirdi tribine girmenin anlamı yok. masraf tabi de gereksiz masraf olarak düzelttim Ekim 21, 2022 xaty tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar