Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 böyle konuşuyorsunuz sonra vay efendim niye öyleyken böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2022 Ogryn'e chaos god repliği hala olmadı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 2,5 hafta kaldı hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 şaka bir yana güzel bir oyuna benziyor. atmofer vs açısından Vermintide'dan daha fazla cezbetti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2022 Vermintide'da sürekli kılıç sallamak bayıyordu beni. Melee FPS'yi hiç sevemedim, tek istisnası Kingdom Come: Deliverance. Burada da Ogryn değil de Sniper falan olarak bayağı keyif alırım gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Fiyatı 429 dan 399 a indirmişler. Hiç yoktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 vermintide iyiydi, bu da iyi olur ama 4 kişilik grup olmadan serious sam gibi oluyor, 4 kişilik ekip olursa şahane olur özellikle oyun zaten bilmeyen için zor başlıyor ama zor seviyelerde. bu arada game pass'e geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Gamepass ile steam beraber oynıyabilseydi mükemmel olacaktı ama şimdilik oynyamıcak. Sonradan belki ekleriz diyolar ikisi arasında crossplayi ama bariz bir şekilde bilerek eklemediler bence. Steamden direk para vererek alacak kişi sayısını arttırmak için hemen eklememişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 çok kötüymüş o iş, gamepass yüzünden windows store oyuncuları grup bulmada sorun yaşamaz ama steam oyuncuları yaşayabilir. aliens fireteam elite 1 yıl sonradan ekledi crossplay, çok iyi oldu. yapabilirler umarım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2022 Bu fatshark sözlerini yerini getirmemesiyle ünlü zamanında vermintide için dedicated server eklicez dediler hiç bir zaman eklenmedi falan. İnşallah biran önce eklerler ama microsoft ile anlaşmaları kısa ise hiç uğraşmayadabilirler zaten gamepassden çıkacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 vermitide çıkışı gibi bunda da epey sorunlar var zamanla düzelteceklerdir. en can sıkıcı kısmı oyun çöküyor maçın ortasında... onun haricinde, oyunun atmosferi falan muazzam olmuş 11/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 sahtekalar atmosfer konusunda cok iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 free game olması gerekiyormuş gibi bir hava var oyunda. 400 lira biraz fazla gözüküyor gözüme... bir de çok fazla crash yiyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2022 adamlar direkt kendileri yayınlamış bütün soundtrack'i, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 çok iyi soundtrack ya, böyle atmosferi tutturan 40k oyunları devam eder umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 bunun oyun kodu var bende ya oynamam muhtemelen, 3060ti yada uzeri ekran kartiyla aktiflestirilebiliyor sanirim. oynamak isteyen varsa mesaj gondersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 4 kişi ekip çıkıyorsa oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2022 ben normalde rica ederdim kodu ama gamepass ile steam eşleşemiyormuş, knox ile gamepass'te oynayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 (düzenlendi) Oyun resmi olarak çıkana kadarki sekiz günde düzeltirler mi bilmiyorum ama şu anda ciddi teknik sorunlar var. Oyuna girerken, karakter seçtikten sonra, görev yüklenirken, görevin ortasında çökebiliyor. Ayrıca bazen arkadaşlarla grup kurarken de zorluk yaşıyoruz. Kasım 22, 2022 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 gördüğüm en saçma hata evde açılırken ofiste hata veriyor olması. ofiste vpn açınca bağlanıyor. yoksa hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 Ofis internetinde blokludur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 yani herşey çalışıyor bi o çalışmıyor ofis kendi ofisim birde yani ben de bloklamadım. anlam veremiyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2022 backend error mı alıyorsun? sadece sende değil o problem vpn ile çözüyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2022 çok iyi yapıyorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2022 güzel bir şey aslında, diğer oyunların da benimsemesi lazım bu olayı. beta vakit kaybı oluyor yoksa diğer türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar