Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40K: Darktide

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Vermintide'da sürekli kılıç sallamak bayıyordu beni. Melee FPS'yi hiç sevemedim, tek istisnası Kingdom Come: Deliverance.

Burada da Ogryn değil de Sniper falan olarak bayağı keyif alırım gibi sanki.

Mesaj tarihi:

vermintide iyiydi, bu da iyi olur ama 4 kişilik grup olmadan serious sam gibi oluyor, 4 kişilik ekip olursa şahane olur özellikle oyun zaten bilmeyen için zor başlıyor ama zor seviyelerde.

bu arada game pass'e geliyor.

Mesaj tarihi:

Gamepass ile steam beraber oynıyabilseydi mükemmel olacaktı ama şimdilik oynyamıcak. Sonradan belki ekleriz diyolar ikisi arasında crossplayi ama bariz bir şekilde bilerek eklemediler bence. Steamden direk para vererek alacak kişi sayısını arttırmak için hemen eklememişlerdir.

Mesaj tarihi:

çok kötüymüş o iş, gamepass yüzünden windows store oyuncuları grup bulmada sorun yaşamaz ama steam oyuncuları yaşayabilir. aliens fireteam elite 1 yıl sonradan ekledi crossplay, çok iyi oldu. yapabilirler umarım sonra.

Mesaj tarihi:

Bu fatshark sözlerini yerini getirmemesiyle ünlü zamanında vermintide için dedicated server eklicez dediler hiç bir zaman eklenmedi falan. İnşallah biran önce eklerler ama microsoft ile anlaşmaları kısa ise hiç uğraşmayadabilirler zaten gamepassden çıkacak diye.

Mesaj tarihi:

vermitide çıkışı gibi bunda da epey sorunlar var zamanla düzelteceklerdir. en can sıkıcı kısmı oyun çöküyor maçın ortasında... 

onun haricinde, oyunun atmosferi falan muazzam olmuş 11/10.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Oyun resmi olarak çıkana kadarki sekiz günde düzeltirler mi bilmiyorum ama şu anda ciddi teknik sorunlar var. Oyuna girerken, karakter seçtikten sonra, görev yüklenirken, görevin ortasında çökebiliyor. Ayrıca bazen arkadaşlarla grup kurarken de zorluk yaşıyoruz.

Komutan tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...