sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Yani o kadar az kullandım ki, üzülüyorum bir yandan. Sıfır gibi düşünebilirsiniz. Ekim 2021'de Gamegaraj'dan aldım. Herhalde 100 saati geçmemiştir. 15.000 TL istiyorum, parça parça uğraşmamak için uygun fiyat vermeye çalıştım. İzmir içi elden teslim olur ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 10 numara fiyatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Yeni Kasa toplamamış olsam almak isterdim. Fiyat güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 hanım yasaklamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 iş güç ucuz mu söyledim la. Balta geleceğine ÇOK İYİ FİYAT GÜVENİLİR SATICI mesajları gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 evet bu forumun geleneğine hiç uymuyor , güzel fiyat ne demek ulan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 FORUM İÇİNE FORUM DIŞINDA SATILMIŞTIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 çok iyi fiyat. 100 saat sırf new worldün var yeme bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Fiyatın çok güzel olmasına kanmayın. Güvenilir satıcı değil. Paranızı alıp yüzerek yunan adalarına kaçabilir Spoiler (Sen misin benim bisiklet konuma haksız balta yapan...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 olum niye bu kadar iyi fiyat üzerine mayonez mi akıttın naptın doğru söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 günümüzde 15 bin liraya kasa toplanıyo olması çok iyi lan krizi falan unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Oha ihtiyacim olmamasina ragmen alirdim o derece iyi fiyat advshs hele uzaykekinden se hmpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 5 saat önce, Xenocide dedi ki: olum niye bu kadar iyi fiyat üzerine mayonez mi akıttın naptın doğru söyle hanım bir an önce o kasa gidecek demiş, napsın adam bedavadan biraz pahalı koymuş işte sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 NİŞANYANI ÖRNEK ALSANA BİRAZ KILIBIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Sırf 16gblık usb 2 flash bellek için alınır o derece iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Markada gamegaraJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2022 güvenilir satıcı kefilim ben ekran kartı da nam salmış bir kart. içiniz rahat alabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Gel gör beni fps neyledi Bir kedim var adı miki Kaybolmuş terliğim teki Satmaz mısın bana ey uzay keki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2022 açaydım kollarımı gitme diyeydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Satış iptal ya. Elim gitmedi. Artık oynayamıyorum vaktim yok diye satacaktım ama, geçen oturup 1 saat bir şeyler oynadım ayrılmak imkansız hale geldi. Dursun bir kenarda, en azından bileyim onun varlığını dedim... Satış için anlaştığımız elitbeyefendiye de ayıp oldu ama, herhalde bir gamer olarak anlayışla karşılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 ilk defa tersten balta görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Yok bea ondan değil. 20 de verseniz satmam şuan yani oyun bilgisayarsız olma fikrini kaldıramadı bünye. O orada dursun, varlığını bileyim yeter... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2022 oha çok iyi konu forumda ilk heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Yine "sipeys farkı" bir topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2022 şaştım kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar