deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 https://www.amazon.com.tr/8Bitdo-İstasyonlu-Denetleyici-Pencereler-Kontrolörü/dp/B0BGLQWW8F/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1DX6DEY3829XG&keywords=8bitdo+ultimate+wireless+controller&qid=1681202033&sprefix=8bitdo+ultimate+wireless+controlle%2Caps%2C119&sr=8-1 Yine satışta, 1100 lira + 500 küsür lira vergi. Her kuruşuna değer. Almak isteyen varsa kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 AI ne güzel çeviriyor ama öyle. Google Translate daha iyi çevirdi: İngilizce: 8Bitdo Ultimate Bluetooth Controller with Charging Dock, Wireless Pro Controller for Switch, Windows and Steam Deck Türkçe: Şarj Yuvalı 8Bitdo Ultimate Bluetooth Kontrol Cihazı, Switch için Kablosuz Pro Kontrol Cihazı, Windows ve Steam Destesi Tuşları ters diyene şu var: https://shop.8bitdo.com/products/8bitdo-abxy-buttons-for-ultimate-controller---xbox-layout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 2 tane aldim gelecek hafta gelecek. hadi bakalim, hayatimda ilk defa ciddi ciddi bisi oynayacagim gamepadle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 bende gamepad alacağım bir ara xbox core düşünüyorum. Bunun ne özelliği var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 hipsterpad bunların aldığı, xbox al geç panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Darksun, 11.04.2023 18:55 tarihinde dedi ki: Bunun ne özelliği var? şarj dock'uyla geliyor ve 2.4ghz wireless olanında hall effect sensor var stick'lerde. tldr'si stick'in yerini algılamak için birbirine sürtüp aşınan (ve zamanla drift'e neden olan) hareketli parçalar yerine mıknatıs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 2.4ghz olması, hall effect joystick olması, dock olması iyi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 bluetooth olana da hall effect yazmış amazonda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 O yalandır, satıcılar ne sattıklarını bilmedikleri için bu kadar ucuz olduğunu düşünüyorum ben sdf. Ciddi ciddi yurtdışı fiyatının altına geliyor çünkü gümrük olmasa. GERGE'nin yazdığı özelliklere ek olarak xbox'ın benzer joysticklerinin yarı fiyatına neredeyse (arkasında ek tuş falan var). Bir sürü profil yapıp farklı cihazlar arasında çok rahat geçiş yapmak mümkün. İçindeki 8bitdo wireless dongle'ı tek başına joystick parasında falan onu saymıyorum zaten sşdfklds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 gerge bana bi tane 8Bitdo gamepad al da test ediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Bayram sonu nişan, yaza düğün var masrafa girmeyim dedikçe duramıyorum, aldım ben de. 2 haftaya geliyor gösteriyor, gelince 500 soru sorcam size fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 µh, 11.04.2023 23:36 tarihinde dedi ki: bluetooth olana da hall effect yazmış amazonda? onu ben karıştırdım sanırım. -hall effect olanında 2.4ghz + bt var. sadece siyahı ve beyazı var. abxy tuşları renkli değil ve nintendo switch layout'unda. https://www.8bitdo.com/ultimate-bluetooth-controller/ -hall effect olmayanında sadece 2.4ghz var. siyah, beyaz, bi de pembesi var. abxy tuşları renkli ve xbox layout'unda. https://www.8bitdo.com/ultimate-2.4g-wireless-controller/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 En makul olanı Bluetooth olanı alıp (hall effect ve switch layout olan) xbox layout tuş takmak. Hipster diyorsunuz ama Xbox Controller için dock, kendi sarj edilebilir pili ve wireless alıcısı ayrı ayrı ortalama $25'den $75. Arta tuşu olan Xbox Elite Controller zaten $150 filan. Bu cihazda hepsi var ₺1500'e alınabiliyor kovalarsanız. Üstüne hem 2.4 GHz olması hem de hall effect olması daha iyi yapıyor yani. Açıkça söylerim ki tek daha kötü yanı titreşimi. Nintendo, Sony ve Microsoft hep daha iyi yapıyor onu. Yeni Dualsense özellikle evrim geçirmiş direk. Sony oyunlarını Dualsense özelliklerini kullanarak portlanmaya başladığından ondan da bir tane almayı düşünüyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 bu doğru gayet fp ürün. 1500 liraya alınır düşünmeden. titreşimde katılıyorum ama, xbox elite için, özellikle tetikler içindeki kıpraşım forzada inanılmaz keyif veriyor, oyuna kafadan +1 puan ekler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 bunu PS4'e takamıyoz dimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Bi tek ona olmuyor galiba hahah. Yine bir bak derim ama. @GERGE abi sega genesis mortal kombat 2 oynamak istiyorum da bu controllerla remap gerekiyor mu? Sorma nedenim 6 tusun 6’sini da kullaniyor mu MK2 onu ogrenmek. Oglen evde deniyim dedim 20 macin 20sinde de tek round kazanamadim. Yani dovus oyunu dehasi degilim de, 32bit atari ai’ini da doverim diye dusunuyorum. Cocukken dovuyordum da komsuda falan Kesin kol bozuk… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Oynamadım onu ama buraya göre kullanıyor görünüyor: https://gamefaqs.gamespot.com/genesis/563224-mortal-kombat-ii/faqs/60303 Ama omuz tuşları yok o Genesis'de, onları kullanarak da halledebilirsin. Önceden öyle yapardım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2023 Dövüş oyunu deyince: 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2023 (düzenlendi) 8bitdo ultimate'ler geldi hanımla açılışını yaptır street fighter 4 ile. TV'ye bilgisayardan steam üzerinden stream ettiğim için tvye bluetoothla baglandı ama 2.4 ghz stickini TV kullanamadı tabii. şimdilik güzel görünüyor, docku çok tatlı. Ahmetlenmiş oyunlar steame eklenip tv'de açılabiliyor ama gamepad Tv üzerinden bağlanınca oyunda kullanamıyor gamepadi, steam üzerinden alınmış olması şart anladıgım kadarıyla. rdr2 alıp ilk onu bitirmeyi planlıyorum. Nisan 17, 2023 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 Bende mavi beyaz ultimate bluetooth modelini alıp katıldım ekibe. Şahaneymiş 0 deadzone analoglar. Aynı şekilde triggerların hassasiyeti de muazzam. Ultimate software da mükemmelmiş. 8bitdocuyum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 telefon takma aparatı bulamadım bi bu 8bitdo ultimate'e, xbox controllera yapmış adamlar buna yapmamışlar garip bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 µh, 25.11.2023 10:58 tarihinde dedi ki: telefon takma aparatı bulamadım bi bu 8bitdo ultimate'e, xbox controllera yapmış adamlar buna yapmamışlar garip bir şekilde. önceki modellerin telefon aparatı oluyor demişler internette sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2023 hatta 3d printer varsa kendin de yapabilirsin https://www.printables.com/model/378241-8bitdo-ultimate-phone-mount-with-modular-mounting- 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2023 0 deadzone olmasi dezavantaj degil mi lan? bilerek deadzone koyuyor adamlar hani dandikliginden degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2023 İstersen açabiliyorsun deadzone, ama bir dezavantaj görmedim ki bir yıldan fazladır kullanıyorum. Forza'da filan da sorun olmuyor ve aracı kontrol daha rahat. Sistem arklı bunda, magnets. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar