Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yunan erkeklerine fiziksel olaram cok benzemiyor muyuz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Abi dusman musman ayagini birakin, bu topraklar musluman Roma imparatorlugudur ben demiyorum ilber hoca soyluyor.

Yunan kizlarini deneyinleme firsatin okdu,turk kizindan farklari yok hatta daha killilar, hatta arap ve kurt kardeslerimizden daha bize yakinlar diye dusunuyorum.

Mesaj tarihi:
14 dakika önce, goldbären dedi ki:

ne kötü hayatlar var ya ölmekte olan forumda zarf başlıklar açarak eğlenmeye çalışmak falan sdf. yeni her başlığında bir kez daha şükrediyorum benden kötüsü var diye.

her şerde bir hayır varmış

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Tinderın ilk zamanlarında elemanın birinin telefonunda 260 civari match gördüğümde şaşırmıştık ( elemanın zevki matchden anlaşılıyordu , hepsi neredeyse aynı yapıda ve tarzda kızlar , seçmiş belli rastgele değil ) .

@saeros 'u tanımış olsak kıskançlıktan ölürdük herhalde , ne ustalar varmış

Narstil tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
10 saat önce, lord_gorthaur dedi ki:

biz beyaz türkler'de sorun yok, düşman olarak da görmüyoruz. bizdeki cCc'ler ile  onların hHh'leri kapışıyor durmadan.

?

Mesaj tarihi:
On 19.09.2022 at 09:56, chicagolu dedi ki:

Abi dusman musman ayagini birakin, bu topraklar musluman Roma imparatorlugudur ben demiyorum ilber hoca soyluyor.

Yunan kizlarini deneyinleme firsatin okdu,turk kizindan farklari yok hatta daha killilar, hatta arap ve kurt kardeslerimizden daha bize yakinlar diye dusunuyorum.

bi fotonu at biz karar verelim. yunan dediğin yerin selaniğe kadar olan kısmı yüzlerce sene zaten Türk şehri oldu benzememiz çok normal ama senin sanki hoşuna gidiyor yunana benzemek öyle bişi varsa üzücü

Mesaj tarihi:

Kurşunla bir doları tam 60 metreden delmekte
Kovboyun bu gereksiz huyları sülalesinden gelmekte
Allah kahır bela and hay lanet olsun
Türklerden de kovboy çıktı, haydi hayırlı olsun

Oh oh çekilin yoldan vahşi batıdan geliyorlar
Amerikanlar, eskidi bunlar
Turkish Kovboylar

• Yeni Oluştur...