chicagolu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 2 sene once Italyan bir kiz arkadasim vardi, epey ciddiydik yani navigasyonla annesini bile maps ustunden gorebiliyordum. Neyse Ben bir sure sonra fuckbuddy ayagina bir kizla takildim ama olay sadece Italyan kiz uzak mesafe iliskisi diye bu sahisla zaman gecirmekti. Olay Italyan sevgilimin kulagina gidince iliski bitti daha dogrusu ben utancimdan Italyani her yerden sildim. Sonuc olarak 2 yildir Ara sira takip ediyordum ve artik bugun dayanamayip yazdim ama hani arkadas kalalim gibisinden. Olumlu geri donus almama ragmen kiz daha sonra onu aldsttigim fotoyu falan söyledi, utanmadin mi gibisinden. Iyi konusuyoruz ama beni ozluyor musun hala falan dedi, ben evet dedim. Bana istediginiz zaman yazabilirsin dedi ve ismimle hitap edince bozuldum biraz. Kisacasi tekrar baslatasim var iliskiyi, yaslar bu arada o 23 ben 30. Olur mu deneyimi olan var mi, eski sevgilisiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 ab vatandaşlığın var mı ? yoksa yeniden başlatıp hatta başlamak istemezse grand move yapıp evlenme teklifi edip italyaya taşınabilirsin. Sonrasında gelsin avrupa vatandaşlığı. Her ufak tartışmada zaten beni aldatmıştın diye laf sokulmalarına hazır olman gerekiyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 the italian job Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 1 saat önce, chicagolu dedi ki: Ben bir sure sonra fuckbuddy ayagina bir kizla takildim ama olay sadece Italyan kiz uzak mesafe iliskisi diye bu sahisla zaman gecirmekti. ... Sonuc olarak 2 yildir Ara sira takip ediyordum ve artik bugun dayanamayip yazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 kitalararasi nasil yakalandin olm hic mi yol yordam bilmiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Ne yüzsüz adammışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chicagolu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 11 saat önce, monoscope dedi ki: ab vatandaşlığın var mı ? yoksa yeniden başlatıp hatta başlamak istemezse grand move yapıp evlenme teklifi edip italyaya taşınabilirsin. Sonrasında gelsin avrupa vatandaşlığı. Her ufak tartışmada zaten beni aldatmıştın diye laf sokulmalarına hazır olman gerekiyo tabi usa vatandasi olmak uzereyim, hic sorma ya bana dun ‘Why you told me she is my cousin on the profile picture she was actually the girl you cheated on me with’ harbi serefsizin tekiymisim xd abi avrupa vs amerikalilar yapinca insanlar sineye cekiyor ama turk oldugumuz icin mi egreti duruyor anlamadim? sonucta aldatmak kotu bisey ama insanogluyuz kim kime sadik, numara yapip kandiriyor bence herkes kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chicagolu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 8 saat önce, Gizli dedi ki: Ne yüzsüz adammışsın yuzsuzluk oldugunu dusunmuyorum, yeni kizlarla tanisirken istemsizce bu kizdan bahsettigimi farkettim, yani bunu duyan kizlar tekrar gorusmek istemiyor sonuc olarak, tek gecelik iliskiler kalbini sonduruyor insanin, soyledim zaten kendisine bunu. insaniz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 yüzsüzlüğe cevabı daha da yüzsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 (düzenlendi) 30 küsür yaşındayım, ortaokul eski (ilk) sevgilimle buluşuyorum tekrardan karşıda oturuyordu, caddeye gidemedim diye 1 hafta çıkmıştık tekrar tanışıyoruz .. ama şunu söyledim 2-3 kere buluştuk: "Eskiye rağbet olsaydı bitpazarına nur yağardı" bir bok olmaz eskiden, kırılmış vazo Eylül 17, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 4 saat önce, chicagolu dedi ki: usa vatandasi olmak uzereyim, hic sorma ya bana dun ‘Why you told me she is my cousin on the profile picture she was actually the girl you cheated on me with’ harbi serefsizin tekiymisim xd abi avrupa vs amerikalilar yapinca insanlar sineye cekiyor ama turk oldugumuz icin mi egreti duruyor anlamadim? sonucta aldatmak kotu bisey ama insanogluyuz kim kime sadik, numara yapip kandiriyor bence herkes kendini insan utanır valla bi de gülücük koymuş xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2022 boyle troller gorunce insan ninja'yi ozluyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Bir kanadalı bir meksikalı yap sınırı bir kuzeyden bir güneyden geçer durursun. Beyzbol bilsinler ama malum üstündü galiba tüm sporlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Engagement azalmış ama Pati'de, eskiden böyle miydik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 On 17.09.2022 at 19:33, senko dedi ki: boyle troller gorunce insan ninja'yi ozluyor ya. 7 saat önce, GERGE dedi ki: Engagement azalmış ama Pati'de, eskiden böyle miydik? Asiri kalitesiz ya, low iq troll tat vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2022 exten next olmaz hayirli forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chicagolu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 dun konusmamiz eski fotolara geldi, ben yedeklediklerimi attim nude falan hala sakliyorum ayagina bu opucuk attigi bir ss gonderdi guncel haliyle, eskiden senindim dedi falan sonra “you want to be my bff ” abi nasil friend kalayim anlamadim, facetime konsumak istiyor benimle.You’ll tell me about all that when you want to facetime facetime gorusmeye yuzum yok abi aldatmisim sonucta, cok özel anilarimiz var cidden ne arkadas kalabilirim ne bileyim. nude atmasini istesem yuzsuzluk olur bence xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 instası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 onlyfans veya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 1 saat önce, chicagolu dedi ki: dun konusmamiz eski fotolara geldi, ben yedeklediklerimi attim nude falan hala sakliyorum ayagina bu opucuk attigi bir ss gonderdi guncel haliyle, eskiden senindim dedi falan sonra “you want to be my bff ” abi nasil friend kalayim anlamadim, facetime konsumak istiyor benimle.You’ll tell me about all that when you want to facetime facetime gorusmeye yuzum yok abi aldatmisim sonucta, cok özel anilarimiz var cidden ne arkadas kalabilirim ne bileyim. nude atmasini istesem yuzsuzluk olur bence xd tuzak bunlar tuzak. çocuk doğurmuş bi tane sana kakalayacak. kaç bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 On 19.09.2022 at 09:37, dasaaa dedi ki: Bu nereden geldi aklına ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Denedim olmadı olması zor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2022 6 saat önce, Masticore dedi ki: Bu nereden geldi aklına ya birisi "Bir kanadalı bir meksikalı yap sınırı bir kuzeyden bir güneyden geçer durursun." yazmis ya, meksika siniri dediginde aklima hep bu geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar