Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Araştırmaya, eleştiri okumaya üşendim. Bana söyle: Öykü ve art direction iyi, 3-4 yılda bir fps oynayan birinin becerebileceği (Yeni Halo'yu oynadım en son ama sıkıldım ve bitiremedim, ondan önce de Cyberpunk 2077, ondan önce de Prey, daha öncesini hatırlamıyorum bile; o kadar uzağım türe), Sakin yerleri de olan (aralıksız combat istemiyorum), Linear ve çok fazla saklı ıvır zıvırsız (tüm öyküyü öğrenebilmek için haritanın her yerini kurcalayıp günlük, video, vb. toplamak istemiyorum, sırf collectible ise saklasınlar istedikleri kadar), Ve en önemlisi korku olmayan (o korku filmlerinden ve oyunlarından önce bazen denilen kalp hastaları ve hamileler oynamasın/izlemesin olayının doğruluğunu kalbi olan biri olarak bildirebilirim) Bir oyun önerebilir misiniz? Ya da direk Far Cry 6 alıp oynayayım mı? Far Cry 5 de varmış kütüphanede, bir de Remastered Crysis 1-2-3 varmış. Deathloop da indirimdeymiş? PS. Hala No One Lives Forever'ı mutlulukla anıyorum, nostaljiye kapılıp onu oynasam yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 https://store.steampowered.com/app/1222140/Detroit_Become_Human/ Demosu indirilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Nolf grafikler üzer ya yoksa hikaye ve oyun muhteşem. Gears of War 4 5 oynadım ben ilk 3 oyun hikaye videolarını izledim, tavsiye ederim var mı pcde bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Far Cry 5 güzeldi. Bazı noktalarda az repetitive hale geliyor ama çok yoğun degil. Hikayeyi beğenerek oynadim acikcasi. Tarikat marikat güzel hikaye yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Detroit: Become Human cinematic visual novel gibin değil mi, o adamlardan Beyond: Two Souls oynamıştım sadece, güzeldi. Gears of War Game Pass oyunu zaten ama ben onu multiplayer oyuna olsun diye konmuş campaign sanıyordum, güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Eski ama oynamadıysan Bioshock'lar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 ben apex legends oynuyorum tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 detroit evet o tarz gene ama oynamadıysan %120 öneririm, o tarz oynadığım açık ara en iyi oyundu ve deneyim olarak en keyif aldığım 3-5 şeyden biri olabilir. çok eskimeden oynamak lazım. ama shooter değil tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 (düzenlendi) deus ex serileri kesmez mi acaba? Bright memory Infinite var , gerçi o çok daha fazla action herhalde. Biosock , bioshock infinite half life black mesa (şebek alienler korkutmaz herhalde diye varsayıyorum). Metro serileri. Star wars republic commando (delta squad forming upppp) Temmuz 23, 2022 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 fps değil ama yakuza 0 derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Outer worlds? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 salt shooting eğlencesi olarak borderlands 3 derim aslında, uzun zamandır en çok eğlendiren fps oldu. zibilyon çeşit ateş etme mekaniği var, oyunu baştan sona oynayana dek her çeşidini shooting'in yaşamış oluyorsun, sıkmıyor. ama konu açmayabilir belki. collectible elzem değil. combat yoğunluğu ve oyun akışı action rpg tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Breathedge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Titanfall 2 Tek kişilik görevi eşsizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Titanfall 2 8-10 saat sürüyormuş, her yerde campaign çok iyi yazıyor. EA Play'de de varmış. Onu çekiyorum şimdi. Borderland 3'ün öykü pek iyi değil diyorlar, daha çok shooter-looter diyorlar, emin olamadım onu almaya, bir sürü de DLC görünce soğuyorum hemen Deus Ex Mankind Divided alacaktım zaten ama öykünün yarım kaldığını öğrendim, vazgeçtim ondan. Metro oyunları Epic'ten beleşe gelmişti zaten ama korku değil mi onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 (düzenlendi) Prey'in yenisi (birden çok var) fena değil. - korku yok yazmışsın, bilemedim - Temmuz 24, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 RE village önericem ama korku kısmını bilemedim, korkudan çok gerilim ve bol bol gore var. Henüz bitirmedim %70 civarındayım ama hikaye gayet güzel ilerliyor. Aksiyon, bulmaca kısımları çok iyi dengelemişler. Önceki oyunlar gibi kastırıcı puzzle yok gibi, aksiyon da tam tadında, cephane bitecek anksiyetesi bitmiş sonunda. Tabi yine bir tık dikkatli davranmak gerekiyor cephane konusunda. Çoğu kısmı açık alanda ve lineer ilerliyor, atmosferi de çok iyi yedirmişler hikayeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 6 saat önce, GERGE dedi ki: Titanfall 2 8-10 saat sürüyormuş, her yerde campaign çok iyi yazıyor. EA Play'de de varmış. Onu çekiyorum şimdi. Borderland 3'ün öykü pek iyi değil diyorlar, daha çok shooter-looter diyorlar, emin olamadım onu almaya, bir sürü de DLC görünce soğuyorum hemen Deus Ex Mankind Divided alacaktım zaten ama öykünün yarım kaldığını öğrendim, vazgeçtim ondan. Metro oyunları Epic'ten beleşe gelmişti zaten ama korku değil mi onlar? bl3 2 ay önce epic'te bedavaydı, kaçırdığın kötü olmuş. looter shooter evet ama shooter olarak çok zevkli, shooter sordun diye önermemiş olmayayım. ne kadar ateş etme tarzı varsa hepsini tek oyunda birleştirmişler adeta. bu kadar oynanışı farklı silahların tek oyunda toplandığını ilk defa gördüm sanırım, sırf dmg-stat farkı değil hani. re village kalbini hoplatır bence ya, biraz izlemiştim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 metro da ucubik yaratıklar varda korku sayılacağını sanmıyorum. Arada şaşırtıyorlarda korkutma amacı pek yok ya. Metro 2033 redux u bitirdim ben öyle aman aman bir şey hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Titanfall 2 oynadım biraz, almak istediğim tat buydu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 (düzenlendi) titanfall 2 yazacaktım 500 kere yazılmış Temmuz 24, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Titanfall 2yi ilk denediğimde hiç tat vermemişti bir daha şans vereyim ben de madem, darlandim az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Call of juarez gunslinger'in grafik tarzi, anlatim ve sunumu guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 (düzenlendi) half life 1 (opposing force, blue shift) ve 2 ayrica episode'lar metro serisi (hafif ortami gergin, sonuncuyu oynamadim) call of juarez ilk oyunu ( ama baya eskidi galiba artik) sin bioshock son oyun haric jump scare'ler vardir. yoksa guzel son oyun da en zayifi ama onda da daha relax bir oynanis var diye hatirliyorum. star wars republic commando deus ex human revolution (bu baya rpg ogeleri var tabi) dishonored singularity hexen Temmuz 25, 2022 Seru tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2022 (düzenlendi) 3 dakika önce, Seru dedi ki: half life 1 call of juarez ilk oyunu ( ama baya eskidi galiba artik) sin hexen öneriyi baltalamak gibi olmasın neden sadece juarez için onu düşündün diğerlerini önerirken, ilginç geldi. Temmuz 25, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar