chicagolu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Saka maka gecmisime bakinca herseyin tersine vardigimi goruyorum. Cok dindar zikirli toplantilara giden- namaz kilmalisiniz diye akrabalarimi tembihleyen Ben suan her pazar gay ev arkadaslarimla kilisiye gidiyorum. Vatanim-ulkuculuk derken suan baska ulkenin vatandasi olmus kendi ulkeme tatil yapmaya bile gelesim gelmiyor. Anaasini satim 30u gectik ama daha degismem galjba diorum, 50 oluncaa darkko levellar acilmaz di mi reyizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Esas 40 dan sonra olay kopuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Dindarlıktan kopamamışşın şekli değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 sen gömleği çıkarmamışsın, rengini değiştirmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Batı hıristiyan, eşcinsel hakları Batı'da ileri, demek ki Hıristiyanlıkta eşcinsellik serbest gibi bir düz ve yanlış mantık sahibi avam kitlelerden esinlenmiş bir trole benziyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 kiliseye niye gidiyonuz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 o ilk domuzu yemeyecektin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 kilise ortamı daha güzel, en azından duvarlarda tavanlarda görsel şölen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Eşek ölüsü gibi ayak kokmuyor en azından yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 kimin yancı acccountu lan bu, forgiver sith mi olmuş mu yoksa ssdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2022 vay canına kitap yaz filmi çekilsin öyle olaylar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2022 50'lerine kadar sentezi tamamlar, Olurum Turkiyem dinleyerek dibini dovdurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2022 Gpt3 orta seviye modeli ile generate edilip bing translate ile turkce’ye cevrilmis troll metni gibi nedir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2022 bana da araya kaynamaya çalışan aktroll gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2022 (düzenlendi) 5 saat önce, DoruK dedi ki: Gpt3 orta seviye modeli ile generate edilip bing translate ile turkce’ye cevrilmis troll metni gibi nedir bu degil Spoiler ayni isimde twitter account'u var, troll olsa keske 29 dakika önce, Phyx dedi ki: bana da araya kaynamaya çalışan aktroll gibi geldi bu dogru // stalk 101 Haziran 26, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 On 25.06.2022 at 12:22, eldar dedi ki: Batı hıristiyan, eşcinsel hakları Batı'da ileri, demek ki Hıristiyanlıkta eşcinsellik serbest gibi bir düz ve yanlış mantık sahibi avam kitlelerden esinlenmiş bir trole benziyorsun. direk şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 gay arkadaşlarımla kiliseye asdf ne hayaller kuruyorlar acaba kafalarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 St. Cristos de Tities, The Saint of Arse Tickler's Faggots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 faruuukk çıkar peruğu tanıdım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 (düzenlendi) hhmmmmm Kavga sahnesi az gore var Spoiler Haziran 29, 2022 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 Anlayamadım Eşcinsel kilisesi diye kilise mi var oralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2022 başka neleri kınadı kimbilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2022 On 25.06.2022 at 17:59, monoscope dedi ki: kilise ortamı daha güzel, en azından duvarlarda tavanlarda görsel şölen var Aynen abi. En kıral camide bile çini falan oluyo ki o da meh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar